• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Online vind je veel traditionele bookmakers waarbij de vele weddenschappen centraal staan. Wedtips en andere extra informatie is bijzaak. VoetbalGokken.nl doet het omgekeerde. Daar draait alles om het delen van kennis zodat je je optimaal kunt voorbereiden op je weddenschap. Op het platform is een grote rol weggelegd voor de VG-community. Gezamenlijk sparren jullie over de beste wedstrategieën en wisselen jullie tips uit. Vergeet daarnaast ook niet om het VG Matchcenter te bezoeken, waar je inzicht krijgt in statistieken, odds en nog veel meer. De perfecte voetbalweddenschap begint dus op VoetbalGokken.nl.

Maak kennis met het vernieuwde VoetbalGokken

In 2012 begon VoetbalGokken.nl als een klein platform voor en door liefhebbers van voetbalweddenschappen. Het team achter VoetbalGokken had op dat moment al de nodige ervaring met online gokken. Ze besloten om hun kennis en ervaring te delen om zo anderen op weg te helpen. Daar was  duidelijk behoefte aan, want in de loop der jaren wisten steeds meer voetbalgokkers het platform te vinden.

Bijna 10 jaar nadat VoetbalGokken.nl voor het eerst online ging, was de tijd gekomen om uit te breiden. In de zomer van 2021 is er een compleet nieuw platform gekomen dat je nóg beter helpt bij je voetbalweddenschappen. Het uitgangspunt is niet veranderd. VoetbalGokken draait om het delen van kennis waardoor gokkers het maximale uit zichzelf kunnen halen. Maar dit keer zijn ook andere voetbalwedders erbij betrokken. Iedereen die club member is, kan zijn strategieën delen en discussiëren over alles wat met gokken te maken heeft. Dit maakt het platform meteen een heel stuk levendiger. Bovendien valt er genoeg te leren van de ideeën en werkwijze van andere voetbalgokkers. Combineer die kennis met het voetbalnieuws, de kennisbank, de statistieken en alle andere informatie die op VoetbalGokken staat, en je weet dat die succesvolle weddenschap binnen handbereik is.

Je bent 24/7 op de hoogte van alles wat er speelt

Elk voetbalseizoen is weer anders. Het ene seizoen strijdt Feyenoord nog serieus mee om de titel, terwijl in het seizoen erop Europees voetbal het hoogst haalbare lijkt. Ook tijdens het voetbalseizoen zelf zijn de resultaten vaak wisselend. Een blessure van die ene spits of een goede aankoop tijdens de winterse transferperiode kan alles zomaar op zijn kop zetten. Als voetbalgokker kun je daarom niet zonder actuele informatie. Je moet precies weten wat er op het moment speelt zodat je daar je voorspelling op aan kunt passen.

VoetbalGokken.nl is de perfecte startplek voor iedereen die graag geld inzet op (inter)nationale voetbalwedstrijden. Via het platform blijft je namelijk 24/7 op de hoogte van alles wat er speelt. VoetbalGokken brengt relevant en actueel nieuws over clubs en spelers van over de hele wereld. Maar de focus ligt hier absoluut op de Nederlandse gokker. De competities die in ons land populair zijn onder voetbalwedders, krijgen op dit platform voorrang. Dat merk je ook als je gericht op zoek gaat naar voorbeschouwingen. Die ene kraker in de Eredivisie of wedstrijden van Nederlandse clubs in de Champions League of Europa League… je kunt er uitgebreid over lezen. Je beslist natuurlijk zelf waar je je geld op inzet, maar het is wel belangrijk dat je je baseert op de juiste informatie. VoetbalGokken zorgt daarvoor.

Meer inzicht dankzij de kennisbank en het VG Matchcenter

Met actueel voetbalnieuws en de vele voorbeschouwingen helpt VoetbalGokken je al een heel eind op weg. Toch heb je meer nodig om een goede beslissing te nemen. Gelukkig komen de vernieuwingen die VoetbalGokken in de zomer van 2021 heeft doorgevoerd, heel goed van pas.

Voordat het nieuwe platform er stond, moesten gokkers het doen met voetbalnieuws, voorbeschouwingen en een kleine kennisbank. Inmiddels is die kennisbank flink uitgebreid waardoor zowel beginnende als ervaren gokkers er handige tips vandaan kunnen halen. Voor beginners is er handige informatie over wedopties zoals de Draw No Bet en over/under weddenschappen; ervaren gokkers kunnen hun strategie aanscherpen door te lezen over surebets of wedden volgens het taartmodel.

Zodra je de kennisbank hebt doorgespit, is het tijd om een kijkje te nemen in het VG Matchcenter. Dit is namelijk een van de hoogtepunten van het vernieuwde VoetbalGokken. In het Matchcenter zie je in één oogopslag diverse (live) statistieken staan, net als de beste quoteringen en andere informatie die belangrijk is voor jouw weddenschap. En dat van alle grote voetbalcompetities en -toernooien die op dat moment relevant zijn. De live statistieken helpen je aan een nauwkeurige wedstrijdanalyse. Voor je het weet, is alle twijfel weg. Jij weet precies waar je op moet inzetten om je winkansen te verhogen.

Waarom zou je het alleen doen als je ook krachten kunt bundelen?

In 2012 was je nog aangewezen op de kennis en ervaring van het VG-team zelf. Op het vernieuwde platform is dat heel anders. Daar kun je opeens sparren met andere voetbalgokkers waardoor je steeds tot nieuwe inzichten komt. Je leest over wedstrategieën die anderen graag toepassen. Zo kom je er meteen achter wat werkt en wat niet werkt. En dat zonder zelf risico te lopen. De meest uiteenlopende wedtips worden in de community gedeeld. Natuurlijk kun je zelf ook je bijdrage leveren. Want wie zegt dat anderen niets van jou kunnen leren?

In de beginjaren vormde het delen van kennis al de kern van het VG-platform. Dat is sinds de zomer van 2021 alleen maar sterker geworden. De voetbalkennis van alle leden van ClubVG komt nu samen zodat je echt je krachten gaat bundelen. Uiteindelijk bepaal je zelf waar je op gaat wedden en welke strategie je volgt. Toch is het een groot voordeel dat je nu de hele community achter je hebt staan. Je staat er niet meer alleen voor als je gaat wedden op voetbal. Dankzij de vele tips vanuit de community kun je vol vertrouwen voor die ene weddenschap gaan.

Test je strategieën uit in de voetbalpoule

Je leert veel op het platform van VoetbalGokken. Maar in de online gokwereld draait het niet alleen om de theorie. Pas in de praktijk merk je of je wedstrategie echt werkt. Laten we meteen duidelijk zijn: VoetbalGokken is geen echte bookmaker zoals bijvoorbeeld TOTO dat is. Je kunt geen geld inzetten op voetbalwedstrijden, maar je kunt er wel deelnemen aan de voetbalpoule. Het gaat puur om de eer, al biedt de poule ook een mooie kans om je strategieën uit te testen. Blijk jij een echte meestervoorspeller te zijn, ga dan meteen door naar het overzicht van officiële Nederlandse goksites. Op VoetbalGokken.nl zie je precies waar je moet zijn om veilig te kunnen wedden op voetbalwedstrijden.

Exclusieve hoge odds en mooie goodies, helemaal voor niets

VoetbalGokken is het perfecte beginpunt voor al je voetbalweddenschappen. Alle kennis en tips die je hier verzamelt, kun je vervolgens bij een echte bookmaker omzetten in een winnende weddenschap. Toch valt er op het VG-platform ook wat te verdienen. Het team van VoetbalGokken heeft namelijk diverse samenwerkingen lopen met online wedkantoren. Hierdoor staan er voor jou exclusieve promoties en bonusacties voor je klaar. Ook kun je je verheugen op verhoogde quoteringen. Deze zijn speciaal bedoeld voor bezoekers van het VG-platform. Je hebt dus meteen een streepje voor op andere gokkers.

Laat je je niet zomaar verleiden door exclusieve bonusacties en verhoogde quoteringen? Neem dan eens een kijkje in de VG-store. Leden van ClubVG verdienen coins met al hun activiteit op het platform. Je hoeft maar een wedtips te delen of reacties te plaatsen in het community-deel en je ziet je puntenaantal vanzelf stijgen. De VG-Coins zijn in te wisselen voor leuke goodies. Ga bijvoorbeeld voor die VG-muts, het TOTO gabberpak of spaar nog even door voor gratis wed-tegoed of de Wireless VG radio. Om van alle extra’s te profiteren, heb je een account nodig. Lid worden van ClubVG is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Dus wanneer voeg jij je bij de trouwe community van ClubVG?

Hulp van de community, maar ook van de helpdesk

Op VoetbalGokken.nl krijg je alle hulp en informatie aanboden waardoor jij het maximale uit je weddenschappen haalt. Je bekijkt de live statistieken in het VG Matchcenter en je checkt het laatste voetbalnieuws. Daarnaast wissel je samen met de rest van de leden de interessantste wedstrategieën uit. Dankzij de VG-community kom je misschien tot nieuwe inzichten en scherp je jouw strategie nog verder aan.

Handig zo’n community, maar zij kunnen je niet met alles helpen. Wat als je tegen problemen aanloopt bij het inwisselen van je VG-coins? En wat als je extra informatie wilt hebben over verhoogde quoteringen of andere exclusieve bonusacties die je via het platform verdient? Op dat soort momenten verruil je die trouwe VG-community gewoon voor de VG-helpdesk. Deze helpdesk wordt bemand door het passionele team van VoetbalGokken.nl. Zij hebben zelf jarenlang ervaring met wedden op voetbal, dus dat praat een stuk makkelijker. Telefonisch is de VG-helpdesk te bereiken via 085-0608638. Mail je liever, dan kun je terecht op help@voetbalgokken.nl. Binnen 24 uur heb je antwoord.

VoetbalGokken is een platform dat altijd in beweging is. Naast alle vernieuwingen die er nu al staan, zijn er in de toekomst nog meer features op komst. Hou dit platform dus goed in de gaten als je van voetbalwedden houdt!

Details

Algemene informatie
Website www.voetbalgokken.nl
Mobiele app
Licentie Alleen Nederlandse licenties
Storten en opnemen
iDEAL
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
Opnemen Binnen 3 dagen
Klantenservice
E-mail help@voetbalgokken.nl
Telefoon 085-0608638

Veel gestelde vragen

Kan je gratis aanmelden op Voetbal Gokken?

De gehele website van Voetbal Gokken is gratis voor gebruik. Sommige delen zijn wel afgeschermd voor bezoekers die geen account hebben geregistreerd. Met een gratis registratie kan je via Club Voetbal Gokken samen met andere leden je weddenschappen perfectioneren.

Voetbal Gokken heeft een harde claim duidelijk naar voren gebracht, dat ze alleen 100% legale Nederlandse bookmakers tonen en vergelijken via hun website. Je kan er dus vanuit gaan dat een keuze op Voetbal Gokken een juiste legale keuze is.

Via Club Voetbal Gokken spaar je met actieve deelname op de website (gratis) voor punten. Deze punten kan je vervolgens inwisselen voor leuke spullen en bijvoorbeeld tickets voor voetbalwedstrijden of een gesigneerd voetbalshirt.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.