• Leer van de wedtips
 • Overzicht van legale bookmakers
 • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Bookmakers vergelijken voor voetbalwedden

Bij een bookmaker kan je wedden op voetbal. In ons overzicht vind je alleen bookmakers met een Nederlandse licentie. Zo speel je altijd veilig en onder het Nederlands toezicht!

 • Sorteer

 • Reset
1. Unibet
Onze #1 keuze!
 • Populaire keuze
 • Top reputatie
 • Veel wedopties
 • 24/7 helpdesk
2. LeoVegas
Nieuw in Nederland!
 • €50 Bonus!
 • Officiële licentie
 • Veel voetbal!
 • 24/7 support
3. Jacks
60 Euro Free Bet
 • Odds Specials
 • 60 Euro bonus
 • Live wedden
 • Hoge odds
4. Circus.nl
Wedden bij Circus
 • €250 free bet
 • Officiële licentie
 • Groot aanbod
 • Vaak promoties
5. Bet365
Grootste wereldwijd!
 • Top reputatie
 • Live wedden
 • Extra wedopties
 • 24/7 helpdesk
6. Voetbal Gokken
Voetbal Gokken
 • Gratis clublid
 • Goede wedtips
 • Strategieën
 • Prijzen & goodies
6 bookmakers gevonden | Pagina 1 van 1


Binnenkort meer
Binnenkort volgen hier meer bookmakers om te vergelijken.
0 /5
Bookmakers maken gokken op voetbal mogelijk en zonder de bookmaker zijn er geen voetbalweddenschappen. Iedereen die buiten de eigen vrienden- of familiekring wil gaan wedden op voetbal, komt terecht bij zo’n (online) wedkantoor. Deze gokbedrijven regelen alles wat met het wedden te maken heeft. Ze zetten de weddenschappen online, bepalen de quoteringen en zorgen ervoor dat je de gemaakte winst keurig krijgt uitbetaald. In de basis hebben alle online bookmakers dezelfde taak. Toch ontdek je ook grote verschillen wanneer je op zoek gaat naar een geschikt platform voor je weddenschappen. De ene bookmaker gaat voor interessante bonusacties en 24/7 hulp van de klantenservice, terwijl de ander juist extra hoge quoteringen biedt zodat je zoveel mogelijk winst kunt maken. Het gaat erom dat je een bookie vindt die bij jouw wensen en stijl van gokken past. Dat lukt het beste als je je echt even in de wereld van de bookmakers verdiept.

Het uitgebreide takenpakket van de bookmaker

Het is al lastig genoeg om met behulp van de statistieken, het actuele voetbalnieuws én je eigen sportkennis tot een goede inschatting van de wedstrijd te komen. Want gaat Bayern München die echte kraker uit de Duitse Bundesliga winnen of zet je je geld toch in op Borussia Dortmund? Als gokker wil je je op maar één ding focussen: je voetbalweddenschappen. Gelukkig zijn er daarnaast maar weinig zaken waar je je mee bezig moet houden. Oké, je moet natuurlijk zorgen dat er voldoende saldo in je spelersaccount staat om je weddenschappen te financieren. Maar de rest wordt geregeld door de bookmaker. Het takenpakket van online bookmakers is lang. Al die taken leiden tot een en hetzelfde doel. Bookmakers willen namelijk dat jij als gokker in een gespreid bedje terechtkomt. Dat begint al bij het ontwikkelen van een goed en snel werkend gokplatform, zowel voor smartphones/tablets als voor de laptop. Op dit platform kun je kiezen uit de meest uiteenlopende weddenschappen. Voor voetbalfans staan er wedstrijden klaar uit alle Europese competities. Deze wissel je gemakkelijk af met voetbalcompetities uit bijvoorbeeld Azië of Zuid-Amerika. En dankzij de vele wedopties is er altijd wel een interessante weddenschap tussen dat ruime aanbod te vinden. Ook over praktische zaken hoef jij je niet druk te maken. De bookmaker verwerkt je weddenschappen automatisch, en bij winst staat het verschuldigde bedrag binnen no time in je spelersaccount. Kom je er even niet uit? De klantenservice staat (soms zelfs 24/7) voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bookmakers maken het wedden zo eenvoudig mogelijk zodat jij je volledig kunt concentreren op de voetbalwedstrijden.

Quoteringen en winstmarges: zo werkt het

Het lijkt nu misschien alsof bookmakers volledig in dienst staan van de gokker. Maar uiteindelijk willen deze online wedkantoren ook gewoon winst maken. Wanneer je een weddenschap verliest, gaat de inzet naar de bookmaker. Dit is pure winst voor het gokbedrijf. Bookmakers halen hun winst daarnaast ook uit quoteringen. Of beter gezegd, uit de winstmarge die bij de echte quotering wordt opgeteld. Voor elke weddenschap maakt een bookmaker een inschatting van de kansen. Hoe groot is bijvoorbeeld de kans dat er tijdens de klassieker Ajax-Feyenoord meer dan 2.5 doelpunten vallen? En hoe groot is de kans dat dit er minder dan 2.5 worden? Deze analyse vertaalt zich quoteringen bij de ‘over/under 2.5’ weddenschap. Een eerlijke analyse levert de bookmaker op termijn niets op. Daarom wordt er nog een winstpercentage afgehaald. Quoteringen van 2.50 komen dankzij de winstmarge misschien als 2.35 op het platform te staan. Dit verschil geeft aan dat deze bookmaker een standaard winstpercentage hanteert van 6%. Je kunt je wel voorstellen hoeveel tijd een bookmaker kwijt is aan het berekenen van al die quoteringen. Per dag staan er vele honderden weddenschappen online, en achter al die weddenschappen hoort een getal te staan. Voor de odds compilers (die verantwoordelijk zijn voor de quoteringen) is het echt een dagtaak om statistieken te analyseren, computerdata te bekijken en zo vervolgens tot de juiste getallen te komen. Te hoge quoteringen kunnen ervoor zorgen dat bookmakers verlies draaien. Zijn ze te laag, dan gaan gokkers liever naar de concurrentie. Ook dat heeft op termijn invloed op de winst van de bookmaker. Het is dus niet zo makkelijk voor een bookmaker om gokkers tevreden te houden en zichzelf tegelijkertijd van winst te verzekeren.

Bookmakers vergelijken brengt je bij het perfecte gokplatform

Jouw keuze voor een online bookmaker is een belangrijke. Want als je eenmaal een spelersaccount hebt, wil je toch wekelijks of misschien zelfs dagelijks gaan wedden op voetbalwedstrijden. Je hebt dus een gokplatform nodig waar jij je prettig voelt zodat je het maximale uit je voetbalkennis haalt. Elke bookmaker werkt op een eigen manier. Dat merk je pas zodra je de verschillende platforms met elkaar vergelijkt. Zo zie je bijvoorbeeld dat er grote verschillen zijn in quoteringen. Logisch ook, want bijna elke bookmaker maakt zijn eigen analyse van de wedstrijd. Bovendien hanteert het ene wedkantoor een winstmarge van 6% en het andere schroef dit standaard op naar 9%. Door de quoteringen bij bookmakers te vergelijken, ontdek je al snel waar de meeste winst te halen valt. Maar er zijn meer verschillen. Kijk alleen al naar de indeling van de website. Kun je het makkelijkst je weg vinden op het platform van Toto of voel je je meer thuis op de website van een andere bookmaker? Ook qua stortingslimieten en maximale winstbedragen zijn de onderlinge verschillen groot. Veel bookmakers richten zich met hun lage limieten voornamelijk op de recreatieve gokker. Wie voor het grote geld gaat, moet dus op zoek naar een wedkantoor die geschikt is voor highrollers. Het is essentieel dat je verschillende bookmakers vergelijkt voordat je een keuze maakt. Niets is zo vervelend als wedden bij een bookie die eigenlijk helemaal niet bij je past.

Zo begin je met het vergelijken van bookmakers

Het is natuurlijk makkelijk gezegd dat je bookmakers met elkaar moet vergelijken. Maar hoe pak je dat nu aan? Als je nog nooit eerder bij een bookmaker hebt gewed, dan is het verstandig om je eerst rustig te oriënteren. Je moet een beeld krijgen van je eigen gokstijl en van de verwachtingen die je hebt van een bookmaker. Vraag jezelf onder andere het volgende af:
 • Wil je zoveel mogelijk winst maken of wed je voornamelijk om de extra spanning?
 • Wed je veel overdag of zit je graag in de nachtelijke uren te gokken?
 • Wil je regelmatig profiteren van bonussen of hebben dit soort promotieacties voor jou geen prioriteit?
 • Welke competities en wedopties mogen niet ontbreken?
 • Gok je veel via je mobiel of kruip je liever achter de laptop?
Dit soort vragen brengen je vanzelf bij een lijstje met eisen waar de bookmaker aan moet voldoen. Hoge quoteringen, 24/7 hulp van de klantenservice, een aantrekkelijke welkomstbonus of een goede mobiele app: jij bepaalt wat je belangrijk vindt. Met dit lijstje kun je vervolgens snel een keuze maken uit de verschillende bookmakers die je vergelijkt.

Profiteer van de vele bookmaker bonussen

Wereldwijd zijn er steeds meer mensen die online wedden op sport. Vooral voetbalweddenschappen zijn populair. Als gevolg van deze stijgende populariteit is er inmiddels een flinke strijd gaande tussen de bookies. Bookmakers willen allemaal zoveel mogelijk nieuwe spelers trekken en tegelijkertijd de vaste groep met gokkers stimuleren om meer en meer weddenschappen te plaatsen. Hoe kunnen ze dat het beste doen? Met bonusacties natuurlijk! Wie het slim aanpakt, kan behoorlijk wat extra’s verdienen met al die bonussen van de bookmakers. Dat begint als zodra je je inschrijft of een eerste storting doen. Bij de meeste bookmakers levert dit namelijk meteen een free bet of extra speelgeld op. Maar hier blijft het niet bij. Je hoeft alleen maar op de promotiepagina van de bookmakers te kijken om te ontdekken dat er ook genoeg bonusacties zijn voor spelers die al langer lid zijn. Misschien profiteer je wel van een cashback bonus wanneer de klassieker tussen Ajax en Feyenoord in een 0-0 eindigt. Of plaats doordeweeks een aantal weddenschappen en verdien voor het weekend een gratis live bet. Bookmakers zijn erg creatief als het om bonussen gaat. Het is aan jou om daar de beste acties uit te filteren.

Wedden bij bookies met een Nederlandse licentie

Het klinkt aantrekkelijk om je meteen in te schrijven bij die ene bookmaker met hoge quoteringen of een mooie welkomstbonus. Toch is er één ding dat je altijd moet controleren. We hebben het dan over de licentie. Gokbedrijven mogen niet zomaar voetbalweddenschappen online zetten. Ze hebben namelijk een officiële licentie nodig van de Nederlandse Kansspelcommissie. Deze kansspelautoriteit houdt voortdurend toezicht op de bookmakers. Ze controleren bijvoorbeeld of het wedkantoor de strenge regels omtrent de privacy en financiële gegevens respecteert. Daarnaast houdt de Nederlandse Kansspelcommissie in de gaten of een bookmaker de gemaakte winst daadwerkelijk uitbetaald. Bij een bookie zonder vergunning voor sportweddenschappen moet je maar afwachten of het geld ooit op je bankrekening verschijnt. Een Nederlandse licentie vertelt je meteen dat je veilig bij de bookmaker kunt gokken. Loop je toch tegen problemen aan, dan kun je dit gewoon melden bij de kansspelautoriteit. Als er structurele problemen zijn, heeft de toezicht het recht om de licentie in te trekken. En dat willen de bookmaker natuurlijk te allen tijde voorkomen. Een veilige gokomgeving is niet het enige voordeel van een Nederlandse licentie. Deze vergunning geeft bookmakers namelijk het recht op een Nederlandstalige website en Nederlandstalige helpdesk. Of wat te denken van geld storten via iDEAL? Dankzij die Nederlandse licentie ben jij klaar om vol vertrouwen te gaan wedden bij de bookmaker.

Steeds weer nieuwe ontwikkelingen in de gokwereld

De gokwereld is de laatste decennia behoorlijk veranderd. grootste verandering is natuurlijk dat je nu vanuit je eigen huis kun wedden op voetbal. Online bookmakers zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Er is een groot aanbod, de uitbetalingen worden snel verwerkt en je kunt bij vragen altijd terugvallen op de klantenservice. Waarom zou je nu nog naar de plaatselijke sigarenboer willen om daar een wedformulier te kopen? Bookmakers spelen handig in op de veranderde gokmarkt. Zo bieden ze tegenwoordig de meest uiteenlopende voetbalcompetities aan om gokkers vanuit de hele wereld te trekken. Daarbij heb je uiteraard de keuze tussen pre-match en live wedden. Zo’n live weddenschap brengt weer andere uitdagingen met zich mee. Gokkers willen de wedstrijd goed volgen, en bovendien moeten ze altijd en overal kunnen inzetten. Bookmakers willen geen weddenschappen mislopen simpelweg omdat jij niet bij een laptop of pc in de buurt bent. Een goed functionerende app hoort er daarom gewoon bij. De ontwikkelingen houden hier ongetwijfeld niet op. Bookmakers zijn namelijk altijd bezig om het wedden nóg interessanter en toegankelijker te maken. Als gokker kun jij daar weer volop van profiteren.

Wedden bij meerdere online wedkantoren

Het is soms lastig om je keuze te maken uit het grote aanbod met bookmakers. Het is interessant om te wedden bij een bookie die hoge quoteringen biedt bij Eredivisie-wedstrijden, maar de vele bonusacties bij een ander wedkantoor kun je ook niet zomaar laten gaan. Gelukkig hoef je je niet te beperken tot één bookmaker. Sterker nog: het kan verstandig zijn om een account te hebben bij twee of drie gokplatformen. Het grootste voordeel hiervan is dat je de quoteringen per weddenschap kunt vergelijken. Op deze manier verhoog je de winst zonder dat het veel extra moeite kost.

Bookmaker gevonden? Start met wedden!

Heb je de juiste bookmaker(s) gevonden? Dan ben je klaar voor het echte werk. Als je wilt wedden bij een online bookmaker, moet je eerst een account aanmaken. Dit is altijd snel geregeld. Na het invullen van een paar persoonlijke gegevens sta je namelijk al geregistreerd. Nu je een eigen account hebt, wordt het hoog tijd om je saldo aan te vullen. Zodra er voldoende geld in je account staat, ben je klaar voor je eerste weddenschap. Bekijk het aanbod, verdiep je in de statistieken en maak je keuze. Hopelijk zorgt die eerste weddenschap meteen al voor een prettige kennismaking met de bookmaker!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.