• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De nacompetitie is in volle gang. Na de heenwedstrijden worden er komende vrijdag de returns gehouden. In Den Haag zal ADO het opnemen tegen De Graafschap uit Doetinchem. Wie plaatst zich voor de halve eindstrijd in de promotie/degradatie strijd richting de Eredivisie. Speel mee met ADO Den Haag – De Graafschap door een voorspelling te plaatsen via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

De Graafschap en ADO Den Haag ontmoetten elkaar afgelopen dinsdag in de heenwedstrijd van de promotie/degradaties. Op De Vijvenberg won ADO met 2-3 van de ploeg in Doetinchem waardoor ADO Den Haag heeft komende zaterdag genoeg aan een gelijkspel.

De club uit Doetinchem moet winnen en met meer dan twee doelpunten meer dan de Hagenezen om direct door te gaan. Voor ADO volstaat een gelijkspel; bij een puntendeling in het Bingoal Stadion bereiken zij de halve finales van de promotie/degradatie play-offs. Voor De Graafschap betekent een gelijkspel uitschakeling in deze promotie/degradatie strijd.

Odds

Gaat ADO Den Haag voor eigen publiek winnen en stroomt de ploeg van Kalezic door naar de volgende ronde? Dan kunnen voetbalgokkers via het 1×2 spelsysteem tot 1.78 keer het speelbedrag terugverdienen.

De bookmakers schroeven de pre-odds bij het duel tussen ADO en De Graafschap het hoogst op bij een gelijkspel. Als de teams aan elkaar gewaagd zijn in het Bingoal Stadion, dan kan er tot 4.13 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Als de Superboeren winnen in Den Haag, dan keren de bookies tot 3.73 keer het speelbedrag uit. Een torenhoge beloning voor deze nog niets beslissende return in Den Haag.

Spelopties

Bij dit soort beslissingswedstrijden is live gokken ook altijd een goede speloptie. Via Voetbalwedden.nl kan je tijdens ADO – De Graafschap de live odds gemakkelijk met elkaar vergelijken. Hierdoor is het voor Voetbalgokkers mogelijk om de beste quoteringen te scoren.

Voetbalwedden.nl

Waarom kiezen voor Voetbalwedden.nl? Wij zijn een onafhankelijke, Nederlandse website die samenwerkt met de meest betrouwbare Sportsbooks. Hierdoor speel je niet alleen mee tegen de beste odds en maar ook via legale, veilige en door de KSA gecertificeerde wedkantoren!

Datum en tijdstip ADO Den Haag – De Graafschap

Het promotie-degradatie duel ADO Den Haag – De Graafschap wordt gespeeld op zaterdag 18 mei. De wedstrijd in het Bingoal Stadion wordt in Den Haag gespeeld en begint om exact 20:00 uur als beide ploegen aan de aftrap zullen staan.

Gaan de Hagenezen door naar de volgende speelronde waar ze Roda JC of NAC Breda kunnen aantreffen? Of heeft De Graafschap een plan om de rollen om te draaien en te winnen in Den Haag? Speel mee via Voetbalwedden.nl voor de beste odds

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.