• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Groep B nemen Spanje en Italië het aanstaande donderdag tegen elkaar op. De Veltins Arena te Gelsenkirchen is het decor van het duel tussen de twee EK-topfavorieten. Beide teams maken kans drie punten te veroveren in deze tweede speelronde van EURO 2024. Wint Spanje van Italië of zijn de rollen omgedraaid? Speel mee via Voetbalwedden.nl en scoor hoge odds bij betrouwbare bookmakers!

Statistieken

Na één speelronde in Groep B staat Spanje op de eerste plaats. De Spanjaarden hebben drie punten door een zege op Kroatië in de eerste speelronde. De Spanjaarden versloegen de Kroaten met drie doelpunten en kregen er zelf geen tegen. Ook Italië won de eerste wedstrijd op het EK in Duitsland. De ploeg van bondscoach Luciano Spalletti versloeg Albanië met 2-1. Door het iets mindere resultaat staan de Italianen op de tweede plaats. Albanië staat derde en Kroatië vierde. Beide landen hebben nul punten en spelen aanstaande woensdag in het Volkspark Stadion te Hamburg tegen elkaar.

Odds Spanje – Italië

Bij de Nederlandse bookmakers draait het deze week weer helemaal om EURO 2024 in Duitsland. De wedkantoren hebben de odds er weer goed opstaan. Zo valt er bij de wedstrijd tussen Spanje – Italië weer heel wat te scoren als er een correcte weddenschap geplaats wordt. De hoogste beloningen worden uitgekeerd bij een zege van de Italianen. Als Azzurri (zoals het Italiaanse elftal ook wel heet) wint, keren de wedkantoren tot wel 3.69 keer het speelbedrag uit.

Wordt het volgens jou een gelijkspel in de Veltins Arena te Gelsenkirchen? De Nederlandse wedkantoren keren tot 3.25 keer het speelbedrag uit als de twee topteams uit Spanje en Italië de punten delen.

Weet het Spaanse elftal, La Selección, de regerend Europees kampioen te verslaan? Dan keren de bookmakers tot 2.17 keer het speelbedrag uit. Voor de meest actuele bookmakers odds in het 1×2 spelsysteem zit je goed bij Voetbalwedden.nl!

Speltypen

Bij de bookmakers worden veel weddenschappen geplaatst in het 1×2 spelsysteem, maar er wordt ook veel gebruikgemaakt van overige speelsystemen. Denk daarbij aan under/over speelsystemen, handicap en correct score combinatie speltypen. Denk jij te weten welke speler scoort in dit topduel of wie topscoorder wordt van EURO 2024? Plaats dan een weddenschap bij één van de bookmakers op Voetbalwedden.nl! Zet een freebet in of pak een dubbele kans op een leuke beloning. Op Voetbalwedden.nl vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te wedden op EURO 2024 in Duitsland.

Voetbalwedden

Het EK is op volle gang en vele voetbalgokkers hebben al mooie beloningen weten te scoren bij Nederlandse bookmakers. Wil je ook een weddenschap plaatsen bij één van de wedkantoren op Voetbalwedden, maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Bezoek onze bookmakerspagina en vergelijk de wedkantoren met hun odds en speelmogelijkheden met elkaar. Check ook de voorwaarden en ontdek welke bookmaker het beste past bij jouw speelstijl.

Datum en tijdstip Spanje – Italië

De wedstrijd Spanje – Italië op EURO 2024 wordt gespeeld op donderdag 20 juni. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in de Veltins Arena te Gelsenkirchen. Het is de tweede speelronde in Groep B. De wedstrijd tussen poulegenoten Kroatië – Albanië wordt op woensdagavond gespeeld. Welke ploeg wint en zal de beste plaatsen in de poule bewaken? Denk jij het te weten? Speel dan snel mee via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.