• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zondag 25 april 14:30 uur: Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar. Wordt dit de kampioenswedstrijd van het Eredivisie seizoen 2020 – 2021? Plaats nu je kampioenweddenschap via Voetbalwedden en scoor mooie online deals bij de beste en veiligste bookmakers in Nederland. Speel mee via TOTO.nl om direct te zien wat je winstkansen zijn! Kortom: maak van Ajax – AZ een feestje, ongeacht of dit de kampioenswedstrijd wordt of niet.  

Statistieken Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

Bij de onderlinge H2H-statistieken zien we de balans duidelijk doorslaan naar de kant van de thuisploeg. Ajax speelde dit seizoen twee keer tegen AZ en won beide confrontaties. Het competitieduel van 31 januari jongstleden eindigde in 0-3, terwijl de bekerwedstrijd van 20 januari een 0-1 eindstand kreeg. Mede door deze zege kon Ajax afgelopen zondag de TOTO KNVB beker finale winnend afsluiten.

Ajax en AZ troffen elkaar dit seizoen nog niet in Amsterdam. De laatste keer dat AZ naar onze hoofdstad afreisde leverde dat de Alkmaarders drie punten op. Het competitieduel van 1 maart 2020 eindigde in 0-2. Opvallend detail: Indrissi scoorde in dat duel de 0-2. Hij speelde toen voor AZ en is nu selectiespeler bij Ajax.

En hoe zit het dan met een gelijkspel, komt dat nooit voor dan? De afgelopen jaren in ieder geval niet. Vijf jaar geleden werd het in Alkmaar 2-2. De laatste keren dat in Amsterdam de punten gedeeld werden tussen Ajax en AZ was in 2012. Ook toen werd het 2-2.

Odds Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

De bookmakers zetten de odds voor de mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax scherp. Bij winst van de thuisploeg wordt er x1,45 keer je ingelegde speelbedrag aan je uitgekeerd.

Een overwinning van AZ Alkmaar in de Johan Cruijff Arena levert je veel meer op en is zeker niet ondenkbaar gezien de bovenstaande statistiek analyse. Een winnende weddenschap op AZ staat in het 1×2 spelsysteem op x5,15 keer je inleg. Daarmee zorgt een weddenschap op AZ voor de hoogste quotering bij deze Eredivisie kraker!

Bij een gelijkspel scoor je nog steeds hoog! Als beide elftallen zondagmiddag de punten netjes verdelen, dan moeten de bookmakers gaan uitbetalen aan spelers die dit vooraf correct wisten te voorspellen. De gemiddelde pre-odds bij de bookies staan op een gemiddelde bonusuitkering van x4,50 keer je inleg.

Speltypen

Bij TOTO.nl kan je flink scoren door het juiste speltype te kiezen bij de Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar. Bij het populaire speltype Under – Over scoor je x10,75 als het onder de 0,5 doelpunten blijft zondag en x1,01 als het boven de 0,5 uitkomt. Realistischer is om te gokken op Under – Over 1,5. De pre-odds hiervan staan op x1,13 bij Under en x5,05 bij Over.

Denk jij dat het totaal aantal doelpunten in dit duel boven de 2,5 uitkomt? Speel dan op Under – Over 2,5. Krijg je gelijk? Dan levert je dat x1,46 keer je ingelegde speelbedrag op. Wordt er minder dan 2,5 keer gescoord in de Johan Cruijff Arena? Dan zorgt dat voor een bonus van x2,54!

Voetbalwedden

Voetbalfans, punters en online sportweddenschap supporters: grijp je kans bij Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar! Een echte kraker op het scherpst van de snede met super strakke odds die omver blazen van verbazing. Scoor jij de winnende voorspelling? Dan is het sowieso feest zondag!

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

Maak het volgen van deze Eredivisie topper extra spanend en verdien echt geld met je voetbalkennis door mee te spelen via Voetbalwedden! Het duel begint zondag 25 april om 14:30 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam! Plaats je weddenschap op tijd, want als de wedstrijd eenmaal begonnen is, vervallen alle pre-odds. Uiteraard kan je dan bij ons nog steeds raak schieten door live te gokken op Ajax – AZ!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.