• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Online wedkantoren schieten als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor heb je heel wat keuze als je op zoek bent naar een nieuwe bookmaker. Natuurlijk let je erop of het platform veilig en betrouwbaar is. Dat kun je heel gemakkelijk zien aan de F+ licentie van de kansspelcommissie. Maar ook op andere vlakken moet het gokplatform bij je passen. Het vinden van de juiste bookmaker is gewoon heel belangrijk. Maak je niet de goede keuze, dan is de kans groot dat je leven als voetbalwedder maar van korte duur is.

De juiste bookmaker heeft alle weddenschappen die je wenst

Bookmakers zijn qua aanbod vrij inwisselbaar, toch? Nou, niet helemaal. De grote competities en toernooien zijn bij elke bookmaker wel aanwezig, maar daarbuiten zijn er zeker verschillen. Zo kun je op het ene platform geld inzetten op de belangrijkste duels uit de Qatari League, terwijl deze competitie ergens anders compleet afwezig is. Zelfs het aantal wedopties verschilt per bookmaker. Het is toch vervelend als je bij de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en PSV wilt wedden op ‘meer dan 4.5 doelpunten’, maar de bookmaker komt niet verder dan een norm van 3.5. Sommige gokplatforms bieden ook extra mogelijkheden bij bepaalde toernooien en competities. Toto is bijvoorbeeld sterk verbonden met de KNVB beker. Dat is wel terug te zien aan de vele acties die de bookmaker rondom het toernooi online heeft staan.

Het (mobiele) platform moet uitnodigen tot een weddenschap

Iedere wedder heeft zo zijn eigen voorkeuren. Pak jij graag je telefoon erbij om een weddenschap te plaatsen? Zorg dan dat je een bookmaker kiest die een overzichtelijke en snelle app heeft ontwikkeld. Je wilt gewoon niet dat de mobiele website gaat haperen op het moment dat die spannende live wedstrijd mooie quoteringen laat zien. Het is sowieso belangrijk dat je makkelijk je weg kunt vinden op het platform van de bookmaker. Oftewel: de site of app moet uitnodigen tot een weddenschap. Raak je steeds weer in de war van de indeling van de website, dan geef je er waarschijnlijk snel de brui aan.

Wedden op voetbal: je haalt er graag alles uit!

Je haalt graag alles uit je voetbalweddenschappen. Dat kan ook, als je tenminste voor een bookmaker kiest die bij je past. Zo heb je misschien veel baat bij de cash-out optie. Het is dan toch jammer als je geen cash-out aan kunt vragen als de wedstrijd de verkeerde kant opgaat, simpelweg omdat jouw bookmaker deze optie niet aanbiedt.

Ben je een wedder die altijd veel geld inzet op voetbalwedstrijden? In dat geval heb je een bookmaker nodig met ruime limieten. Als je snel aan het maximum zit, maak je toch minder winst dan je voor ogen had. Hoge quoteringen zijn minstens zo belangrijk als je met veel geld speelt. Zet een bookmaker laag in, dan loop je met één weddenschap al heel wat mis. Laat staan als je week in week uit op het platform blijft wedden. De conclusie is duidelijk. Als je de juiste bookmaker vindt, ga je met plezier een voetbalweddenschap aan. Zijn jullie geen goede match, dan krijg je daar heel snel spijt van.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.