• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Krijg je spontaan last van keuzestress als je al die verschillende wedkantoren ziet? Dat is helemaal niet nodig! Inderdaad, er zijn tal van opties als je op zoek bent naar een online bookmaker. Wat dat betreft is de afgelopen jaren veel veranderd. Vroeger gingen gokkers gewoon naar het plaatselijke wedkantoor of naar de dichtstbijzijnde winkel waar wedformulieren te koop waren. Dat bood natuurlijk weinig keuze. Inmiddels is er een enorm aanbod aan online wedkantoren gekomen en daar zitten grote voordelen aan. Want zoveel gokplatforms als er zijn, zoveel verschillende soorten bookmakers zijn er ook. Er zijn verschillen in gebruiksgemak van de (mobiele) website, in quoteringen, in aanbod en in de gehanteerde limieten. En wat te denken van de bonusacties? De ene bookmaker deelt regelmatig free bets of cashback bonussen uit, terwijl je op een ander platform al blij mag zijn met een klein welkomstcadeau. Er is veel keuze, maar lang niet alle bookmakers passen bij jouw manier van gokken. Met een beetje research kom je gelukkig vanzelf bij het juiste platform uit.

Jouw gokstijl bepaalt welke bookmaker bij je past

Het is lastig zoeken als je niet precies weet wat je zoekt. Daarom is er altijd die ene belangrijke eerste stap: maak gewoon eens een lijstje met alles waar jouw bookmaker aan moet voldoen. Misschien ben je zo’n gokker die geen moment onbenut wil laten om een weddenschap te plaatsen. Een snelle en goed functionerende app of mobiele website is dan een vereiste. Wed je graag met grote bedragen en wil je een euro verspillen? Ga dan op zoek naar een bookmaker met hoge quoteringen en hoge limieten. Zo weet je zeker dat je alles uit je weddenschappen haalt. Voor recreatieve gokkers zijn bookmakers met goede bonusacties vaak erg interessant. Een welkomstbonus is mooi, maar daarnaast wil je ook graag profiteren van tijdelijke acties of een VIP-programma. En als je er even niet uitkomt, is een 24/7 bereikbaarheid van de klantenservice wel erg prettig. Of heb je die hulp helemaal niet nodig en heb je genoeg aan een uitgebreide FAQ-pagina?

Elke bookmaker is anders, net zoals elke gokker anders is. Het is de kunst om de juiste match te vinden. Ga dus nooit af op de bekendheid van een bookmaker, maar kijk naar wat het bedrijf te bieden heeft. Je hoeft echt geen uren bezig te zijn met het vergelijken van de verschillende bookmakers. Denk gewoon eens rustig na over wat je van de bookmaker verwacht zodat je weet waar je op moet letten als je de platforms bezoekt. Al zijn de reviews op voetbalwedden.nl natuurlijk ook erg handig om te gebruiken!

Voel jij je thuis op het (mobiele) platform?

De keuze voor een bookmaker is een heel belangrijke keuze. Als het platform bij je past, ga je in de komende weken, maanden en jaren vast veel interessante weddenschappen aan. Voel je je toch niet helemaal thuis? Grote kans dat je steeds minder en minder gaat wedden op voetbal. En het is natuurlijk zonde dat jouw voetbalkennis dan niets meer oplevert.

Zodra je eisenlijst klaar is en je via onze reviews een paar geschikte bookmakers hebt gevonden, is het tijd om gewoon eens een rondje langs de platforms te maken. Let erop hoe website is ingedeeld. Kun je gemakkelijk alle weddenschappen en competities vinden of is het platform voor jouw gevoel onlogisch ingedeeld? Zelfs het design van de website zorgt ervoor of je je ergens thuis voelt of niet. Vergeet daarnaast niet om het mobiele platform van de bookmaker te bekijken. Daar zitten toch nog grote verschillen tussen. Zo zijn er bookmakers die een app in de Apple iStore of Google Play Store hebben staan. Anderen vertrouwen simpelweg op een mobiele website. Dit kan gevolgen hebben voor de snelheid van het platform. Wed je vooral thuis vanachter je laptop, dan is een goed functionerende app natuurlijk veel minder belangrijk.

Ga je voor de mooiste bonusacties?

Of het nu gaat om een kortingscode van een webshop of een spaaractie van de lokale supermarkt: je maakt er allemaal gebruik van, want je ontvangt graag iets extra’s. De bookmakers weten natuurlijk ook dat veel gokkers gevoelig zijn voor dit soort acties. Daarom worden er regelmatig extra bonussen vergeven. Het begint al bij de welkomstbonus. Na inschrijving kun je zomaar profiteren van een gratis weddenschap of een verdubbeling van de eerste storting. Vaste spelers kunnen vaak wat extra acties verwachten rondom belangrijke voetbalwedstrijd. Misschien krijg je je inzet wel terug als een groepswedstrijd van het EK in een 0-0 eindigt. Of ontvang een gratis live weddenschap, simpelweg omdat je eerder in de week hebt ingezet op El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Vooral voor recreatieve spelers zijn dit soort bonusacties een interessant extraatje. Maar lang niet alle bookmakers hebben evenveel te bieden. Er zijn genoeg bookies te vinden die alleen een kleine welkomstbonus weggeven. Wil je zeker weten dat er regelmatig een bonus voor je klaarligt, neem dan een kijkje op de verschillende promotiepagina’s.

Wil je altijd de hoogst mogelijke winst?

Je voetbalkennis kan je wekelijks wat extra geld opleveren. Hoeveel dat is, hangt natuurlijk af van de inzet en de hoogte van de quoteringen. De inzet bepaal je zelf, de bookmaker is verantwoordelijk voor de quoteringen. Toch is het niet zo zwart-wit als het lijkt. Je hebt namelijk zelf ook wat invloed op de hoogte van de quoteringen.

Bijna elke bookmaker heeft zijn eigen odds compilers in dienst. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor de quoteringen die achter de weddenschappen staan. Door de ene bookmaker wordt de wedstrijd misschien net wat anders ingeschat dan door de andere. Daar komt ook nog eens bij dat elk wedkantoor zijn eigen winstmarge hanteert. Door deze factoren zijn er dus altijd (soms grote) verschillen te ontdekken. Wil je graag wedden bij een bookmaker die de concurrentie vaak aftroeft als het aankomt op de quoteringen? Zoek dan gewoon een paar voetbalwedstrijden uit en sla aan het vergelijken. Zo ontdek je vanzelf welke bookmakers vaak boven het gemiddelde zitten en bij welke bookmakers je die hoge winst wel kunt vergeten.

Wed je met lage of juist met hoge bedragen?

Als het op de speelstijl aankomt, zijn gokkers grofweg in te delen in twee groepen. De ene groep wedt vooral voor de extra spanning. Zij kiezen voor een lage inzet en maken per weddenschap dus nooit heel veel winst. De andere groep gaat juist wél voor een zo hoog mogelijke winst. Dat daar risico’s bij horen, nemen ze voor lief. Deze gokkers zetten per weddenschap een relatief hoog bedrag in. En dat levert natuurlijk heel wat winst op. Tenminste, als de voorspelling uitkomt.

Het is belangrijk om een bookmaker te vinden die aansluit bij jouw manier van spelen. Wed je vooral voor de spanning, dan heb je een bookie nodig die lage stortings- en uitbetalingslimieten hanteert. Nu is dat meestal niet zo’n probleem. Het is lastiger om een gokplatform te vinden waar je gemakkelijk met grote bedragen kunt wedden. Je kunt namelijk snel te maken krijgen met een maximale dag-, week- of maandlimiet. Het zou zonde zijn als je geld verliest, simpelweg omdat de limiet is bereikt. Met een beetje research kun je dat eenvoudig voorkomen.

Zijn jouw favoriete competities en wedopties wel aanwezig?

Naast alle praktische zaken is vooral het aanbod van groot belang. Dat geldt vooral voor gokkers die graag buiten de gebaande paden treden. Ben je een groot liefhebber van Chinese of Japanse voetbal, dan wil je wel zeker weten dat de bookmaker genoeg wedstrijden heeft om op te wedden. Ook als je vaak kiest voor een handicapweddenschap of graag wedt op penalty’s, is het verstandig om het aanbod even goed te onderzoeken. Dit soort weddenschappen zijn niet standaard bij alle bookmakers aanwezig. Ben je een liefhebber van live wedden op voetbal, kijk dan naar de manier waarop je de wedstrijd kunt volgen. Een grafische weergave van de wedstrijd is er handig, net als een uitgebreide lijst met actuele statistieken. Je weet dan precies hoeveel doelpogingen en corners er zijn geweest. Misschien vind je zelfs een bookmaker die veel wedstrijden uitzendt via de livestream. Dit is ideaal als je voornamelijk live gaat wedden bij een bookmaker.

Voetbalwedden.com toont alleen bookies mét vergunning

Hoge quoteringen, mooie bonusacties, een extra uitgebreid aanbod of een mobiel platform dat vlekkeloos werkt: wat vind jij belangrijk? Wat het ook is, er is één ding dat je nooit over het hoofd mag zien. Dan hebben we het natuurlijk over de licentie. Online gokbedrijven mogen niet zomaar sportweddenschappen aanbieden. Ze hebben een vergunning nodig, uitgegeven door een officiële kansspelautoriteit. Bij bookmakers zonder vergunning loop je grote risico’s. Want wat gebeurt er met je persoonlijke en financiële gegevens? En krijg je het geld wel uitbetaald dat je met het wedden op voetbal hebt gewonnen? Een licentie biedt je de nodige bescherming zodat je veilig en zorgeloos je weddenschappen kunt plaatsen.

Op voetbalwedden.com vind je alleen reviews van bookmakers die over een Europese licentie beschikken. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar dat ene belangrijke logootje op de gokplatforms. Ook handig: onze reviews geven je meteen een duidelijk beeld van wat je van de bookmakers kunt verwachten. Je weet dus welke websites voor jou de moeite waard zijn om aan een extra inspectie te onderwerpen. Kun je niet kiezen, maak dan gerust een account aan bij twee of drie bookmakers. Op deze manier profiteer je steeds van de beste quoteringen en mooiste bonusacties.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.