• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie herstart dit weekend met de wedstrijd PSV Eindhoven – Fortuna Sittard. Op zaterdag 21 oktober komt de huidige koplopen van de eredivisie in actie tegen de Limburgse formatie. De bezoekers uit Sittard staat keurig negende, maar verloren hun laatste drie wedstrijden in de Eredivisie. Gaat Fortuna het PSV lastig maken in het Philips Stadion of wint de ongeslagen ploeg uit Eindhoven voor de negende keer op rij? De bookmakers op Voetbalwedden.nl keren hoge odds uit bij duel PSV – Fortuna Sittard. Ga jij ze scoren? 

Statistieken

PSV Eindhoven is na negen wedstrijden nog ongeslagen in de Nederlandse Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz staat dan ook eerste in de competitie. De Eindhovenaren hebben twee punten meer dan de nummer twee AZ Alkmaar. Fortuna Sittard vinden we terug op de negende plaats. De ploeg van trainer Danny Buijs verloor de laatste drie wedstrijden waarvan twee clubs uit de top vier. Bij AZ in Alkmaar werd het 4-0 en thuis tegen FC Twente werd verloren met 0-3. 

PSV en Fortuna Sittard ontmoetten elkaar op 14 mei dit jaar voor het laatst in Eindhoven. In de Brabantse lichtstad werd door PSV gewonnen met 2-1. Vorig seizoen wist Fortuna in eigen stadion knap een punt te pakken tegen PSV. Op 15 januari werd het 1-1 in het Fortuna Sittard Stadion. 

Het is lang geleden dat Fortuna drie punten wist te pakken in Eindhoven. De Limburgers veroverde in 2000 nog een punt in Brabant. Inmiddels al 23 jaar geleden werd het 1-1 in het Philips Stadion.

Odds PSV – Fortuna Sittard

Dat Fortuna in het verleden weinig punten weet mee te nemen uit Eindhoven is ook te zien aan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem. De odds bij PSV – Fortuna staan het hoogst ingeschaald bij winst van de Limburgse ploeg. De odds in het 1×2 spelsysteem staan op maximaal 19.00 keer de inleg ingedeeld bij winst van Fortuna Sittard. 

Gaan de twee teams uit het zuiden van Nederland de punten met elkaar delen? Dan staan de quoteringen op maximaal 9.00 keer het speelbedrag ingedeeld bij de Nederlandse bookmakers.

Bij winst voor PSV wordt er in de pre-wedstrijd fase tot maximaal 1,17 keer speelbedrag uitbetaald als de Eindhovense ploeg Fortuna weet te verslaan. 

Speltypen

Bij Voetbalwedden zijn meer manieren mogelijk om te wedden op Voetbal. Het 1×2 spelsysteem is bij de bookmakers de meest gebruikelijke, maar ook speltypen als Over/Under en Correct Score combinatie worden veel gehanteerd door Nederlandse voetbalgokkers. Check ook eens de pre-odds bij doelpuntmakers. Zo kan er een hoge beloning gescoord worden als PSV’er Luuk de Jong al binnen tien minuten speeltijd weet te scoren voor zijn ploeg. Weet Fortuna Sittard in de eerste helft van de wedstrijd tot scoren te komen? Check de odds dan snel bij speltypen Halftime/Fulltime. Voetbalwedden is meer dan alleen een wedje maken op de winnaar van de wedstrijd. Ontdek alle quoteringen en mogelijke (combi)deals bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Om zorgeloos te voetbalwedden is een goede voorbereiding van belang. Als voetbalgokkers op de hoogte zijn van hoe de teams waar zij op wedden ervoor staan is de kans op een succesvolle weddenschap groter. Neem dan ook de tijd om een weddenschap te plaatsen en speel altijd mee via betrouwbare wedkantoren. Op Voetbalwedden.nl lees je alles over veilig wedden op voetbal en vergelijk je gemakkelijk de beste bookmakers van Nederland met elkaar.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Fortuna Sittard

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober. In het Philips Stadion zal om 18:45 uur de bal gaan rollen. Wedden op dit eerste competitieduel na de interlands van onder andere Oranje kan totdat de wedstrijd begint. Liever live wedden op PSV – Fortuna dat kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl! Speel op jouw manier en scoor de beste deals met een correcte voorspelling op PSV – Fortuna!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.