• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het AFAS Stadion is aanstaande zondag het decor van de Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – Fortuna Sittard. Beide teams zijn het seizoen goed uit de startblokken gekomen en verdedigen hun positie graag in speelronde zeven van de Eredivisie. Scoor bij de beste bookmakers de hoogste odds bij een juiste weddenschap op AZ – Fortuna via Voetbalwedden.nl!

Statistieken AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

Nog niet eens zo lang geleden stonden AZ Alkmaar en Fortuna Sittard ook al tegenover elkaar. De laatste ontmoeting dateert op 16 april dit jaar. Toen vond de competitiewedstrijd in het Limburgse Sittard plaats en won AZ met 0-3 van Fortuna. In januari dit jaar bracht Fortuna voor de laatste keer een bezoek aan AZ in Alkmaar. De Limburgers kregen ook toen drie doelpunten om de oren en wisten zelf niet te scoren. Het werd 3-0 in het AFAS Stadion voor AZ.

Het is een lange tijd geleden dat Fortuna nog eens kwam winnen in Alkmaar. De Limburgse formatie speelde dan ook niet elke seizoen op het hoogste niveau. In 2001 wist de ploeg uit Sittard voor de laatste keer drie punten te veroveren in Alkmaar. Het werd op 17 maart dat jaar 0-2 voor Fortuna en dat is inmiddels al 22 jaar geleden. Uit de jaren die volgden waarin de teams elkaar troffen, vallen alleen maar overwinningen van AZ te noteren. De grootste zege van AZ op Fortuna werd geboekt op 4 augustus 2019. De Limburgers werden op die dag met 4-0 verslagen.

Odds AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

De pre-odds bij het duel AZ – Fortuna zijn met zorg ingeschaald. AZ is de favoriet van dit duel en dus staan de hoogste quoteringen bij een zege van Fortuna. Winnen de Limburgers in de Noord-Hollandse kaasstad van AZ, dan kan er tot 11.00 keer de inleg gescoord worden bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Bij een puntendeling zal Fortuna het veld gelukkiger verlaten dan AZ, maar voetbalgokkers die deze voorspelling correct hadden ingevuld kunnen ook een feestje gaan vieren. De quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan bij een gelijkspel op maximaal 5.25 keer het speelbedrag ingedeeld.

Een overwinning van AZ wordt het meest voorspeld door de voetbalgokkers onder ons. De sportsbooks op Voetbalwedden hebben een maximale quotering van 1.29 keer het wedbedrag ingedeeld bij een zege van favoriet AZ in Alkmaar.

Speltypen

De diverse speltypen bieden nog meer mogelijkheden om de bookmakers te laten cashen bij de wedstrijd AZ – Fortuna. De speelsystemen Halftime/Fulltime en Correct score combinatie zijn favoriet speltypen die bij vele bookmakerskantoren hoge odds opleveren. Vergelijk de speltypen met elkaar en maak de perfecte combideal bij het wedkantoor waar je een voorspelling achterlaat.

Liever niet wedden in de pre-fase? Scoor leuke bookmakersbeloningen door live te wedden op AZ – Fortuna. Ontdek jouw eigen speelstijl bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Voetbalwedden

Voetbalwedden wil graag dat elke voetbalgokker met plezier online wedt op voetbalwedstrijden. Daar hoort het veilig en verantwoord voorspellen van wedstrijden via de beste betrouwbaarste bookmakers ook bij. Wil je niets missen van de meest actuele odds de deals? Houd de website Voetbalwedden dan goed in de gaten en scoor op het juiste moment.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

De wedstrijd AZ Alkmaar – Fortuna Sittard wordt op zondag 1 oktober gespeeld. Het duel begint om 16:45 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Zorg dat de weddenschappen op tijd binnen zijn of speel live mee. Vergelijk alle pre-odds en live betting duels op de Voetbalwedden bookmakerspagina. Meer informatie nodig? Dit vind je snel en gemakkelijk in onze handleiding of bezoek de bookmaker waar je graag een voorspelling achterlaat om meer informatie over dit wedkantoren te vinden. Scoren met AZ – Fortuna was nog nooit zo gemakkelijk.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.