• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op EURO2020 gaat de topper Portugal – Frankrijk beslissend zijn voor de eindstand in de poule des doods. Met nog één wedstrijd voor de boeg maken alle vier de landen nog kans om door te stoten naar de volgende ronde. De winnaar van het duel tussen Portugal en Frankrijk plaatst zich sowieso voor de achtste finales. Het is dus een cruciale wedstrijd voor beide landen! Voorspel en win via Voetbalwedden!

Statistieken Portugal – Frankrijk

De Head 2 Head statistieken van Portugal – Frankrijk laten zien dat Frankrijk in de meeste gevallen heer en meester is als het tegen Portugal speelt. De Portugese wonnen in de laatste decennia slechts één keer van Les Bleus. Maar dat was wel op EURO2016 en die zege op de Fransen zorgde er uiteindelijk wel voor dat de Portugese ploeg zich later mocht kronen tot Europees kampioen. Door het jaar uitstel is Portugal zelfs de langstzittende Europees kampioen ooit: ze zijn al vijf jaar lang Europees kampioen dankzij één overwinning in een EK finale.

De laatste twee keer dat beide voetbalbolwerken elkaar troffen, was in het kader van de Nations League. In Frankrijk kwamen beide ploegen niet tot scoren: 0-0. In Portugal wist Frankrijk met 0-1 te winnen dankzij een goal van Chelsea middenvelder N’Golo Kanté.

Odds Portugal – Frankrijk

De pre-wedstrijd quoteringen zijn bijzonder hoog ingeschaald bij deze wedstrijd. Je pakt altijd meer dan het dubbele van je inleg als je een correcte voorspelling achterlaat bij de online bookmakers.

Een overwinning van Portugal levert het meeste op. Je pakt ruim het drievoudige van je inleg als Portugal de zege pakt: x3,80! Een super hoge odd voor een overwinning van de regerend Europees kampioen.

Maar daarna houdt het niet op, want de bookies geven ook gul als je speelt op een zege voor de Fransen. Maximaal kan je x2,23 keer het ingelegde speelbedrag winnen bij een winnende weddenschap op de huidige wereldkampioen!

Spelen beide landen gelijk tegen elkaar? Dan stijgen de odds weer naar een torenhoog niveau! Je pakt maximaal x2,95 keer je inzet als het duel volgens jou onbeslist eindigt en beide landen inderdaad woensdagavond de punten gaan delen.

Speltypen

De bookies hebben naast het reguliere spelsysteem waarin je de winnaar voorspelt ook andere opties klaarstaan voor je. Met mannen als Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Bruno Fernandes in het veld lijkt het spelen via de Under – Over methode geen slecht idee.

Zet in op een score Over 3,5 goals en je pakt bij de top bookmakerskantoren al snel een pre-wedstrijd bonus van x3,85 als er meer dan 3,5 doelpunten wordt gemaakt! Check ook de Wesley Boost bij TOTO.nl, want daarmee kan je bij elke uitslag je winst flink verhogen.

Voetbalwedden EURO2020

Ga jij Portugal – Frankrijk kijken woensdag? Maak dan het volgen van de wedstrijd extra spannend door een online voorspelling te doen bij Voetbalwedden! Scoor jij straks de hoogste winst dankzij een correcte voorspelling? Scoor en win!

Datum en tijdstip Portugal – Frankrijk

Portugal – Frankrijk begint woensdag 23 juni om 21:00 uur en vormt het slotakkoord voor de groepsfase van EURO2020. Tegelijkertijd speelt Duitsland tegen Hongarije, waardoor na afloop direct de eindstand in Poule F bekend is. Wie gaan er door en wie wordt er uitgeschakeld? Speelt Nederland straks tegen één van deze landen of wordt het toch een andere loting? Voorspel en win bij Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.