• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Johan Cruijff Arena komt Ajax Amsterdam aanstaande zondag voor de laatste keer in actie in dit Eredivisieseizoen. De ploeg van trainer John Heitinga ontmoet FC Utrecht en gaat voor niets minder dan drie punten tegen de Domstedelingen. Vergelijk de bookmaker met elkaar en scoor de beste odds bij Ajax Amsterdam – FC Utrecht via Voetbalwedden.

Statistieken Ajax Amsterdam – FC Utrecht

Ajax Amsterdam en FC Utrecht speelden voor de laatste keer in de Galgenwaard te Utrecht tegen elkaar. Dat was nog aan het begin van dit competitieseizoen en de Ajacieden wisten er met 0-2 te winnen. Vorig seizoen werd het duel in Amsterdam gewonnen door FC Utrecht. Op 3 oktober 2021 werd het 0-1 in de Johan Cruijff Arena. FC Utrecht speler Django Warmerdam was de enige die die dag scoorde voor zijn ploeg.

Ajax Amsterdam speelt zondag thuis FC Utrecht. Volgende week sluiten de Ajacieden het competitieseizoen af bij FC Twente. De ploeg uit Amsterdam staat derde in de Eredivisie en kan nog tweede worden als PSV Eindhoven punten verspild. Voor de Domstedelingen is de wedstrijd in Amsterdam de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Voor FC Utrecht is de laatste competitiewedstrijd thuis tegen FC Emmen.

Odds Ajax Amsterdam – FC Utrecht

De quoteringen bij de wedstrijd Ajax – FC Utrecht zijn niet mis. De bookmakers keren de hoogste odds uit bij een overwinning van FC Utrecht. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds in de pre-fase op tot maximaal 10.50 keer het speelbedrag dat is gestort bij één van de bookmakers op Voetbalwedden.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds hoog op. Zo kan er bij Unibet.nl tot maximaal 7.00 keer het wedbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling op een gelijkspel in Amsterdam. Je inleg van bijvoorbeeld tien euro wordt dan in één klap zeventig euro waard.

De bookmakerskantoren keren tot 1.29 keer het inlegbedrag uit als de Ajacieden zondag winnen in eigen arena. Deze quotering is te vinden bij Bet365. Check alle odds en deals via de bookmakerspagina van Voetbalwedden en maak de perfecte bookmakersdeal!

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is leuk als je wilt wedden op voetbal, maar er zijn meer mogelijkheden om je geluk te beproeven. De bookmakers keren nog meer hoge odds uit in de diverse speltypen die zij aanbieden. Scoor een combideal of een bookmaker boots. In de speltypen correct score combinatie, doelpuntmaker, of over/under speelsystemen stijgen de odds naar hoge waarden. Hoge odds vind je ook bij bijvoorbeeld het voorspellen van schoten op doel in een wedstrijd. Zijn er volgens jou tien of meer schoten op doel in de wedstrijd Ajax – FC Utrecht, dan kun je tot 1.40 keer het wedbedrag scoren. Bij dertien of meer schoten op doel loopt dat zelfs op tot 2.50 keer de inleg.

Check zelf welk speltype het meest bij je past en ga voor de beste deals. Live wedden op Ajax – FC Utrecht kan vanaf het moment dat de wedstrijd begint in de Johan Cruijff Arena.

Voetbalwedden

Om succesvol te zijn met voetbalwedden is een goede voorbereiding van groot belang. Informatie als welke ploegen spelen er tegen elkaar en wat is hun doel nog dit seizoen zijn cruciaal bij het maken van een correcte weddenschap. Speel te allen tijde mee via betrouwbare bookmakers. Voor meer informatie over veilig wedden op voetbal en eerlijke wedkantoren vind je op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – FC Utrecht

De Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 21 mei. Het duel vindt plaats in de Johan Cruijff Arean te Amsterdam en begint om 14:30 uur. Wie gaat er winnen in speelronde 33 van het Eredivisie seizoen 2022-2023? Mis niets van deze wedstrijd en vind de beste quoteringen via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.