• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Europa Conference League finale 2022-2023 staan ACF Fiorentina en West Ham United. Welke ploeg wint in de Fortuna Arena te Praag en wordt winnaar van de tweede editie van dit jongste Europese voetbaltoernooi? Scoor de beste bookmaker odds bij de UEFA Conference League finale Fiorentina – West Ham United en speel mee via Voetbalwedden.nl!

Statistieken ACF Fiorentina – West Ham United

Fiorentina en West Ham United hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting tussen beide teams is direct ook een finale van een Europees toernooi. De finalisten treffen elkaar op neutraal terrein. De Fortuna Arena te Praag is het decor van de UEFA Conference League finale 2023.

In de Road to the Final versloeg Fiorentina achtereenvolgens FC Basel, Lech Poznan, Silvasspor en SC Braga. West Ham United versloeg AEK Larnaca, KAA Gent en AZ Alkmaar voordat het tegenover de Italiaanse ploeg kwam te staan in de finale.

Vorig seizoen won AS Roma de Conference League. Dat ging toen tenkoste van Feyenoord. De finale vond toen plaats in het Air Albania Stadion te Albanië.

Odds ACF Fiorentina West Ham United

De bookmakers staan klaar voor elke weddenschap op de finale van de Conference League. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een gelijkspel. Als er binnen reguliere speeltijd geen winnaar is, zullen de bookmakers tot 3.25 keer het speelbedrag uitkeren aan voetbalgokkers die deze weddenschap voorafgaand van de wedstrijd al hadden gemaakt.

Bij een zege van West Ham United kunnen ook goede bookmakersdeals gemaakt worden bij de Nederlandse Sportsbooks. Zo keert BetCity al tot 2.75 keer de inleg uit als de Engelse ploeg aanstaande woensdag wint in Praag.

Wordt Fiorentina de winnaar van het Conference League seizoen 2022-2023? Dan keert TOTO.nl tot 2.85 keer de inleg uit aan de voetbalgokkers die deze uitslag correct hadden ingevuld bij dit wedkantoor.

Speltypen

Voor de finale van de Conference League zijn veel voetbalgokkers die een weddenschap doen via het 1×2 spelsysteem. Er zijn nog meer speltypen om te hanteren bij de eindstrijd van dit toernooi.

Bij speloptie wie wint de beker, kan al een mooie bookmakersbeloning gescoord worden. De odds bij winst van Fiorentina staan bij dit speltype op 1.95 keer de inleg. Bij bekerwinst van West Ham gaan de quoteringen niet hoger dan 1.86 keer het aantal ingelegde euro’s.

Bij de manier van winnen, hebben de wedkantoren de pre-odds ook wat opgeschroefd. Mocht Fiorentina zich binnen reguliere speeltijd verzekeren van de beker, dan kan er tot 2.52 keer het speelbedrag verdiend worden. Krijgt West Ham United na verlenging pas de trofee in handen, dan lopen de odds op tot maximaal 11.00(!) keer het speelbedrag.

Veel bookmakers hebben specials of extra promoties lopen tijdens de finale van de Conference League. Bereid een weddenschap goed voor en neem eerst de voorwaarden van het door jou gekozen bookmakerskantoor goed door. Live wedden op de finale van de Conference League kan zodra de wedstrijd begonnen is. De live betting odds zijn vaak iets lager dan in de pre-fase, maar de winkansen zijn volgens de bookmakers hoger.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden kan er alleen gespeeld worden bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland. Bij een correcte voorspelling keren deze bookmakers altijd uit. Ook het storten van het speelbedrag kan op een veilige manier. Dat maakt het voorspellen van wedstrijden als de finale van de Conference League een stuk leuker.

Datum en tijdstip ACF Fiorentina – West Ham United

De finale van de UEFA Europe Conference League staat gepland op woensdag 7 juni. In de Fortuna Arena te Praag zal om exact 21:00 uur de bal gaan rollen. Enkele uren later zal de winnaar van de Conference League bekend zijn. Ga jij voorafgaand aan de eindstrijd de juiste weddenschap plaatsen? Speel mee en scoor bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.