• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

 

In de Eredivisie treffen FC Volendam en AZ Alkmaar elkaar aanstaande zaterdag in het Kras Stadion. Het is de tweede Noord-Hollandse derby van dit jaar. Vorige week speelde de Volendamse ploeg nog bij Ajax in Amsterdam. Vind jouw bookmaker odds bij FC Volendam – AZ Alkmaar op de bookmakerspagina van Voetbalwedden en scoor de beste quoteringen. 

Statistieken FC Volendam – AZ Alkmaar

FC Volendam komt niet elk seizoen uit in de Eredivisie en dus zijn de laatste onderlinge ontmoetingen met AZ Alkmaar al lang geleden. De meest recente wedstrijd tussen deze twee thuis uit Noord-Holland dateert al vanaf 18 januari 2009. Nu inmiddels ruim veertien jaar geleden won AZ met 0-2 van de Volendamse ploeg. Ook in 2003 troffen de teams elkaar in de Eredivisie. Op 14 december dat jaar slaagde AZ erin om zelfs met 0-6 te winnen in het vissersdorp.

In de Eredivisie heeft FC Volendam lange tijd onderaan het rechter rijtje gestaan, maar de ploeg van trainer Wim Jonk krabbelt langzaamaan naar boven. De vijftiende plaats is inmiddels bereikt en daarmee is FC Volendam uit de rode zone gekropen. De ploeg heeft zestien punten en dat zijn er vier meer dan de nummer achttien van dit moment er heeft: FC Groningen. AZ Alkmaar staat op de tweede plaats met veertig punten. Daarmee heeft de ploeg van trainer Pascal Jansen twee punten minder dan koploper Feyenoord.

Odds FC Volendam – AZ Alkmaar

De bookmakers schalen de quoteringen bij de derby van Noord-Holland hoog in. In het 1×2 spelsysteem vind je bij een zege van FC Volendam de hoogste odd van dit duel. De Nederlandse bookmaker Unibet.nl keert tot maximaal 5.60 keer de inleg uit als de ploeg van trainer Jonk zaterdag wint.

Ook een puntendeling is de moeite van het wedden meer dan waard. Bij  Unibet.nl lopen de odds op tot 5.00 keer de inleg als de teams uit Noord-Holland de punten gaan delen.

Wint AZ? Dan kunnen de voetballiefhebbers onder ons bij BetCity tot 1.58 keer de inleg scoren als de Alkmaarders winnen. Vergelijk de pre-odds bij de bookmakers en zet in op het meest gunstigste moment.

Speltypen

Bij de Nederlandse bookmakers kun je naast het traditionele 1×2 spelsysteem ook een weddenschap plaatsen bij andere speltypen. Zo lopen de quoteringen hoog op bij de correcte scorecombinatie en de under/over speelsystemen. Denk jij te weten welke teams er gaan scoren? Mocht alleen FC Volendam het net raken, dan kun je tot 11.00 keer je speelbedrag verdienen bij bookmaker TOTO. Mocht alleen AZ scoren in deze derby, dan kun je tot 2.85 keer je speelbedrag verdienen. Als geen van beide teams scoren, dan lopen de odds zelfs op tot maximaal 20.00 keer je speelbedrag.

Wedden in de pre-fase is leuk en kan hoge bookmakerbeloningen opleveren, maar ben je in de pre-wedstrijd fase nog niet zeker van je voorspellingen dan kun je ook meespelen via live betting. Je hebt dan de tijd om tijdens de wedstrijd te kijken hoe de teams ervoor staan en welke ploeg de meeste kans heeft te winnen of te scoren. Meer informatie over live wedden vind je op Voetbalwedden of bij één van de bookmakers op onze bookmakerspagina.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op een duel of club maakt een wedstrijd nog spannender dan dat het al is. De voorpret kan beginnen als er een weddenschap is gedaan. Bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden kun je nu al een voorspelling doen. Ben jij er wel uit wat je voorspelling is? Ga dan direct naar de bookmakerspagina en vul je voorspellingen nu al in.

Datum en tijdstip FC Volendam – AZ Alkmaar

De Noord-Hollandse derby FC Volendam – AZ Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 4 februari. In het Kras Stadion zal de wedstrijd om 18:45 uur worden afgetrapt. Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden.nl en ontdek de beste deals die passen bij jouw voorspellingen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.