• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande vrijdag wordt de kwartfinale van Nederland tegen Argentinië gespeeld, maar ook de mogelijke tegenstander van Oranje in de halve finale zal bekend worden. Kroatië en Brazilië spelen vrijdagmiddag al tegen elkaar. Welk van deze teams pakt die ticket naar de halve finale van het WK 2022 in Qatar? Wil je wedden op het WK duel Kroatië – Brazilië? Scoor de hoogste pre-odds bij de bookmakers op Voetbalwedden

Statistieken Kroatië – Brazilië

De landen Kroatië en Brazilië speelden voordat het WK 2018 in Rusland begon nog tegen elkaar. Het was een oefenduel die de Brazilianen wonnen met 2-0. De teams troffen elkaar ook op het WK 2014 in Brazilië. In de poulefase werden de Kroaten verslagen met 3-1 door de Goddelijke Kanaries. Het Braziliaanse elftal werd groepswinnaar, Kroatië werd toen derde in de poule.

Op dit WK in Qatar overleefden de Kroaten de achtste finale met een zege op Japan. Het team van bondscoach Zlatko Dalić had het zwaar tegen de Japanners en wisten pas na de penaltyreeks door te stoten naar de kwartfinales. Brazilië versloeg Zuid-Korea in de achtste finale van het WK 2022. Het team van bondscoach Tite maakte vier goals en kreeg er één tegen van de Zuid-Koreanen.

Odds Kroatië – Brazilië

Dat de Nederlandse bookmakers Brazilië als favoriet zien is af te lezen aan de pre-odds. In het 1×2 spelsysteem vind je de hoogste odds van deze kwartfinale bij een zege van de Kroaten. Als Kroatië wint keren de bookies tot maximaal 9.00 keer de inleg uit aan voetbalwedders die deze uitslag vooraf hadden voorspeld.

Een gelijkspel betekent verlenging en mogelijk ook strafschoppen, maar de bookmakers keren dan al wel een maximale pre-odd van 4.90 keer de inleg uit als jij op een gelijkspel hebt gewed.

Ga je voor een overwinning van de Goddelijke Kanaries? De quoteringen bij winst van het Braziliaanse elftal staan niet hoger dan 1.41 keer je speelbedrag ingedeeld.

Speltypen

Er zijn meerdere speltypen waarop je kunt inzetten op de kwartfinales van het WK. Voorspel de stand bij rust of welke speler gaat volgens jou de winnende goal maken. Zo lopen de quoteringen bij een treffer van de Braziliaan Neymar al op tot maximaal 7.50 keer je inleg. Is de Kroaat Modric weer belangrijk in dit duel voor de Kroaten met zijn goal? Dan kun jij daar al snel een maximale quotering van 10.00 keer de inleg mee scoren.

Ben je meer fan van live wedden op WK wedstrijden? Bezoek de bookmakers als de kwartfinale Kroatië – Brazilië begint en vul dan je voorspellingen in via live betting!

Voetbalwedden

Succesvol voetbalwedden is niet moeilijk, maar een beetje voetbalkennis hebben is wel praktisch. Daarnaast moet je natuurlijk ook een beetje geluk hebben. Voor meer informatie over de speelvoorwaarden of bookmakerbonussen bij de Nederlandse bookmakers kun je terecht op de bookmakerspagina. Bereid je goed voor op het maken van een deal met de bookmakers en stop op tijd. Zo blijft voetbalwedden het hele WK leuk!

Datum en tijdstip Kroatië – Brazilië

De WK kwartfinale Kroatië – Brazilië wordt gespeeld op vrijdag 9 december om 16:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd om een ticket naar de halve finale van het WK wordt gehouden in het Education City Stadion te Al Rayyan. Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden en maak de beste bookmakerdeals met jouw voorspellingen op deze kwartfinale van het WK in Qatar.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.