• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam is één van de wedstrijden van 2023 in de Eredivisie. De Amsterdammers gaan zondag op pad naar Nijmegen waar met Jasper Cillessen en Lasse Schöne twee ex-Ajacieden met NEC zullen strijden voor de drie punten. Wil je weddenop dit duel? Scoor de beste bookmaker odds via Voetbalwedden!

Statistieken NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

Vorig seizoen had Ajax Amsterdam het bijzonder zwaar in de Goffert te Nijmegen. De ploeg uit Amsterdam kwam lange tijd niet tot scoren en alles leek erop dat het bij een puntendeling zal blijven. Ajacied Brian Brobbey wist daar toch verandering in te brengen en scoorde in de 88ste minuut de winnende goal voor Ajax.

NEC Nijmegen wist in 2008 voor de laatste keer een punt te pakken tegen Ajax. In de Goffert werd het op 20 januari dat jaar een gelijkspel: 1-1. De laatste keer dat de Nijmeegse formatie thuis won van Ajax in de Eredivisie was eind 2005. Bijna achttien jaar geleden zorgde Romano Denneboom voor het winnende doelpunt van NEC tegen Ajax: 1-0.

Odds NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

Bij de Nederlandse bookmakers staan de pre-odds bij de wedstrijd NEC – Ajax het hoogst ingedeeld bij een zege van de Nijmeegse ploeg. In het 1×2 spelsysteem vind je bij Unibet quoteringen bij winst van NEC die tot maximaal 8.50 keer de inleg gaan.

Mochten de ploegen de punten gaan delen, dan krijgen voetbalwedders die dit vooraf voorspelden bij de wedkantoren tot 5.75 keer de inleg teruggestort. Deze quotering wordt gehanteerd door Bet365.

Een overwinning van AFC Ajax Amsterdam levert bij BetCity de hoogste beloning op. De pre-wedstrijd quotering bij winst van de Amsterdammers loopt op tot maximaal 1.39 keer de inlegwaarde.

Speltypen

In de pre-fase wedden op voetbal kan op vele manieren. Het traditionele 1×2 spelsysteem is tot op de dag van vandaag nog altijd populair onder de voetbalgokkers. Ook op andere manieren kun je spelen voor hoge quoteringen. Voorspel bijvoorbeeld de matchwinnaar, doelpuntmakers of resultaat bij rust. Ook het resultaat en welke ploeg scoort als eerst is erg in trek bij de voetbalwedders onder ons. Mocht NEC Nijmegen winnen en als eerste scoren, dan vang je al snel 7.50 keer de inleg terug. Wint Ajax, maar is het eerste doelpunt gemaakt door NEC? Dan loopt je beloning zelfs nog iets op naar maximaal 8.00 keer het speelbedrag.

De correcte scorecombinatie is ook een speloptie waarbij de bookmakers hoge quoteringen hanteren. Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van NEC staan de pre-odds momenteel op gemiddeld 14.00 keer de inleg ingeschaald. Wint Ajax met deze cijfers dan kun je ook nog 2.85 keer je inleg scoren als je dit vooraf hebt aangevinkt bij de bookmaker van jouw keuze. Check de bookmakerspagina op Voetbalwedden.nl en ontdek wel speltype bij jou past.

Voetbalwedden

Voetbalwedden doet er alles aan om de Nederlandse bookmakers te vinden waar je veilig en bewust kunt spelen op Eredivisie wedstrijden. Wil jij een gokje wagen met een voorspelling op NEC – Ajax? Ga dan naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden en ontdek alle hoge odds bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Datum en tijdstip NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

De Eredivisie wedstrijd NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam staat gepland op zondag 8 januari om 14:30 uur in de Goffert te Nijmegen. Wedden op dit duel in de pre-fase kan tot de wedstrijd begint. Wil je liever live wedden? Log dan in bij de bookmakers op het moment dat de match begint en voorspel dan de wedstrijd voor hoge live betting deals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.