• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

PSV begint donderdag aan een loodzware opgave. In Eindhoven moet de ploeg van trainer Roger Schmidt een 2-4 achterstand zien goed te maken. De bookmakers geloven in PSV en hebben de odds in het voordeel van de Nederlandse ploeg gezet. Denk jij ook dat PSV kans maakt om te winnen of verwacht jij dat Olympiakos opnieuw de betere ploeg is? Drop je voorspelling op Voetbalwedden en scoor de winnende deal! 

Statistieken

PSV deed in de heenwedstrijd slechte zaken door met 4-2 te verliezen. Een dure nederlaag, die ze weleens fataal kan worden. Afgelopen weekeinde lieten de Eindhovenaren echter zien dat ze zich kunnen terug knokken. Vitesse stond lange tijd 0-1 voor in het Philips Stadion, maar in de tweede helft keerde PSV de rollen volledig om: 3-1 winst. Kan Schmidt zijn mannen opladen om dit donderdag ook weer te flikken?

Olympiakos voelde afgelopen weekeinde het bezoek van PSV kennelijk nog in de benen. De topper tegen nummer drie Aris eindigde namelijk in 1-1. Daarmee verspeelde de ploeg zeldzame punten in de Griekse competitie. Wellicht geeft dat puntverlies PSV ook nog wat houvast richting de return van donderdag.

Odds

De online bookmakers hebben er in elk geval nog vertrouwen in. De bookmakers geloven in PSV. Een winnende gok op de Eindhovense formatie levert je namelijk x1,99 keer je inleg op. En dat is de scherpste pre-odd bij dit duel. Scoor jij een correcte voorspelling door in te zetten op Olympiakos, dan pak je al snel drie keer het ingelegde speelbedrag. Gemiddeld is de bonus in het 1×2 spelsysteem x3,40!

De hoogs pre-wedstrijd quoteringen kwamen wij tegen bij een gelijkspel. Als er donderdag geen winnaar komt, dan zijn online gamers die een gelijkspel invulden op hun wedstrookje blij. Zij winnen dan wel! Gemiddeld x3,60 keer het aantal ingelegde euro’s!

Speltypen

Via de correcte score combinatie van TOTO.nl kan je bij PSV – Olympiakos nog hogere geldbedragen winnen. De winstkansen nemen wel iets af. Maar als je goed zit, dan zit je ook echt goed! Gemiddeld levert een winnende weddenschap op 1-0, 2-0 of 3-0 winst van PSV je x4,25 keer het spelbedrag op.

Een 4-0, 5-0 of zelfs 6-0 overwinning is goed voor een gemiddelde uitkering van x30,00 keer je inzet. De online wedkantoren worden pas echt arm als Olympiakos met 0-4, 0-5 of 0-6 wint. Dan moeten zij aan alle spelers die dit voorspelden x125,00 keer hun inleg uitbetalen!

Voetbalwedden

Meespelen met de Europa League wedstrijden van PSV kan heel gemakkelijk via voetbalwedden. Aanmelden kost maar een paar minuten en je hebt daarna direct toegang tot de bookmakersdeals voor PSV – Olympiakos!

Datum en tijdstip

De Europa League wedstrijden PSV Eindhoven – Olympiakos Piraeus wordt gespeeld op donderdag 25 februari en begint om 21:00 uur. Pre-weddenschappen moeten voor 21:00 uur bij de bookies binnen zijn. Live gokken kan vanaf het eerste tot en met het laatste fluitsignaal! Scoor jij de winnende deal?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.