• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie speelt FC Utrecht aanstaande zondag een thuisduel tegen Ajax Amsterdam. Voor de Domstedelingen is dit het belangrijkste duel van het seizoen. De Galgenwaard is het decor van de wedstrijd.  Voetbalwedden zocht de betrouwbaarste bookmakers voor je op die hoge odds uitkeren bij het duel FC Utrecht – Ajax Amsterdam. 

Statistieken FC Utrecht – Ajax Amsterdam

Het is zeven jaar geleden dat FC Utrecht voor het laatst in eigen huis won van Ajax. Op 13 december 2015 zegevierden de Domstedelingen met 1-0 van Ajax. Trainer Erik ten Hag was op dat moment nog trainer van FC Utrecht. Bij Ajax stond toen Frank de Boer aan het roer.

De laatste keer dat FC Utrecht aartsrivaal Ajax voor het laatst in de Galgenwaard ontmoette, was op 16 januari dit jaar. De Ajacieden kwamen met 0-3 winnen van Utreg. Een seizoen eerder zegevierde de Amsterdammers ook al met 0-3 in de Galgenwaard.

Dit seizoen komt FC Utrecht moeilijk uit de startblokken. De ploeg van trainer Henk Fraser verloor vorig weekend met 3-2 van FC Emmen. Ajax was op dat moment op bezoek bij Sparta in Rotterdam. De ploeg van trainer Alfred Schreuder won de wedstrijd met 0-1.

Odds FC Utrecht – Ajax Amsterdam

De Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden hebben de hoogste quoteringen ingedeeld bij een overwinning van FC Utrecht. Als de Domstedelingen winnen in eigen huis van aartsrivaal Ajax, dan keren de wedkantoren een maximum van x6.50 keer de inleg aan je uit.

Een overwinning van de Ajacieden is in de pre-fase maximaal x1.48 keer de inleg waard. In het 1×2 spelsysteem wordt een maximale odd van x5.50 keer de inleg gehanteerd voor een gelijkspel in de Domstad van Utrecht.

Speltypen

De bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem nog meer leuke speltypen om te wedden op voetbal. Denk jij het resultaat goed te kunnen voorspellen en ook denkt te weten welke ploeg het eerste doelpunt maakt? Dan kan je een bookmakersdeal tot maximaal x26.50 keer de inleg maken.

Bij speltype correcte combinatie lopen de quoteringen op tot maximaal x250.00 keer de inleg. Daarvoor moet FC Utrecht de Ajacieden verslaan met 4-0, 5-0 of 6-0 en dat gebeurd natuurlijk niet zo snel. Voorspel je de correcte score combinatie, dan kun je ook hoge quoteringen scoren. Een 1-0 zege van FC Utrecht krijgt voor dit duel al een hoge odd van x21.00 keer de inleg mee. Winnen de Domstedelingen met 2-0 dan stijgt de quotering al daar maximaal x51.00 keer het speelbedrag. Mochten de Amsterdammers met 0-2 winnen, dan keren de Nederlandse bookmakers met een maximum van x8.00 keer de inleg ook een hoge beloning uit. Check alle odds van de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Van alle sporten die er zijn, wordt er het meest gegokt op voetbal. De Eredivisie is één van de competities waar wekelijks flink op gewed wordt. Ga je voor een weddenschap met de wedstrijd FC Utrecht – Ajax? Check onze bookmakerspagina en speel vandaag al mee via Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip FC Utrecht – Ajax Amsterdam

De wedstrijd van het jaar voor FC Utrecht tegen Ajax wordt op zondag 28 augustus gespeeld. Het duel wordt gehouden in de Galgenwaard en begint om 12:15 uur. Ben jij zondagmiddag al vroeg in de veren om live te wedden op dit duel? Of laat je voorspellingen nu al achter bij de bookmakers en scoor in de pre-fase de hoogst mogelijke odds via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.