• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op zondag 21 augustus gaat Ajax Amsterdam naar Rotterdam voor een uitwedstrijd tegen Sparta. De Ajacieden treffen de Spartanen op Het Kasteel en daar verliest Ajax de laatste tijd weinig punten. De bookmakers keren hoge odds uit bij het Eredivisie duel Sparta – Ajax. Wil jij profiteren van de beste voetbalgok deals? Check dan de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Sparta – Ajax

De laatste zes keer dat Ajax bij Sparta speelde wist de Amsterdamse ploeg te winnen. De Spartanen spelen niet altijd in de Eredivisie en dus hebben we het over een periode van 2021 tot 2010. In 2009 wist Sparta voor het laatst te winnen van de Amsterdamse ploeg. Op 3 mei dat jaar werd het zelfs 4-0 voor de ploeg uit Spangen. In 2007 werd het voor de laatste keer een gelijkspel tussen de Rotterdamse en Amsterdamse ploeg. Het werd toen 2-2 op Het Kasteel.

Sparta Rotterdam begon het nieuwe competitieseizoen met de openingswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Spartanen kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij de Friese ploeg. Speelronde twee ging verloren tegen AZ. De Alkmaarders kwamen met 2-3 winnen op Spangen.

Ajax Amsterdam kende geen gemakkelijke start van dit Eredivisie seizoen 2022-2023. De ploeg van trainer Alfred Schreuder won bij Fortuna Sittard met 2-3. Een week later werd er simpel gewonnen van FC Groningen. In de Johan Cruijff Arena werden de Noordelingen met 6-1 weggeveegd.

Odds Sparta – Ajax

Bij de online bookmakers staan de hoogste pre-odds genoteerd bij een zege van Sparta. Als de ploeg van trainer Maurice Steijn wint, keren de wedkantoren tot maximaal x12.00 keer de inleg uit.

De pre-odds bij een gelijkspel zijn ook hoog ingeschaald. Gemiddeld wordt er x6.50 keer het speelbedrag uitgekeerd als Sparta en Ajax de punten gaan delen.

Winnen de Ajacieden? Dan staat er in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van x1.27 keer de inleg voor je gereed. De pre-odds kunnen nog oplopen dus houd de bookmakers in de gaten voordat je gaat inzetten.

Speltypen

Wedden in de pre-fase kan naast het 1×2 spelsysteem ook op vele andere manieren. Als je denkt te weten wat het resultaat wordt van de wedstrijd Sparta – Ajax, dan kun je daar hoge odds mee scoren. Bookmaker TOTO Sport keer hoge odds uit als jij de correcte score combinatie goed voorspeld. Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van de Spartanen kan al x20.00 keer het speelbedrag opleveren. Wint Ajax met deze cijfers, dan valt er met een quotering van x2.80 keer de inleg ook nog heel wat te halen bij de online bookmakers op Voetbalwedden.

Pak ook een hoge bookmakersbeloning in het speltype correct score up to 10-10. In dit spelsysteem lopen de odds zeer hoog op. Wil je liever afwachten hoe de teams er zondagmiddag voor staan? Bij de bookmakers op Voetbalwedden kan je ook live wedden op Sparta – Ajax. Check de quoteringen zodra de wedstrijd begint en speel live mee.

Voetbalwedden

De bookmakers op Voetbalwedden hebben voor de Eredivisie wedstrijden altijd hoge quoteringen gereedstaan. Wil jij als voetbalgokkers eens proberen de beste deals te scoren? Ga dan naar de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden en speel mee.

Datum en tijdstip Sparta – Ajax

De wedstrijd Sparta – Ajax vindt op zondag 21 augustus plaats op Het Kasteel te Rotterdam. De ploegen beginnen om 14:30 uur aan het duel op Spangen. Wedden op deze wedstrijd in de pre-fase kan tot dat tijdstip. Als het duel begint kan je nog wel meespelen via live betting. Welk speltype je ook kiest, via Voetbalwedden kom je bij de betrouwbaarste bookmakers en de beste deals terecht.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.