• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zaterdag speelt het Nederlands elftal uit tegen en in Montenegro. Nederland staat eerste in Groep G, maar is nog niet zeker van een ticket voor het WK 2022 in Qatar. Denk jij dat de ploeg van bondscoach Louis van Gaal kan winnen van de nummer vier in de poule? Voorspel en win hoge odds bij het WK kwalificatieduel Montenegro – Nederland via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Montenegro – Nederland

De WK kwalificatieronden lopen op hun eind. Sommige landen, zoals Duitsland hebben al een ticket veroverd voor het WK 2022 dat volgend jaar in Qatar gehouden wordt. Het Nederlands elftal heeft die ticket ook bijna in handen. Met negentien punten staat Nederland eerste in poule G. Noorwegen staat op de tweede plaats met zeventien punten. Ook de nummer drie Turkije kan nog roet in het eten gaan gooien. Er zijn namelijk nog zes punten te halen.

Oranje kan die zes punten nog verdienen in de uitwedstrijd tegen Montenegro en volgende week in de Kuip te Rotterdam tegen Noorwegen. De Noren spelen zaterdag thuis in eigen land tegen Letland. Montenegro heeft elf punten en kan hooguit nog tweede worden als Noorwegen en Turkije de zes nog te halen punten laten liggen. Theoretisch is het dus klaar voor de Montenegrijnen.

Bovendien is Oranje favoriet voor dit duel in het Podgorica City Stadion in Montenegro. Twee maanden geleden speelden het Nederlands elftal voor het eerst tegen Montenegro. In het Philips Stadion te Eindhoven werd met 4-0 gewonnen door ‘Ons Oranje’.

Odds Montenegro – Nederland

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem zijn al om te smullen. Bij de bookmakers op Voetbalwedden kun je gemiddeld x9.85 keer je speelbedrag terugkrijgen als Montenegro in eigen land wint van Oranje.

De odds bij een gelijkspel staan op x5.25 keer je speelbedrag ingedeeld en dat is ook best hoog. Een zege van het Nederlands elftal is goed voor drie punten in Groep G en een beloning van x1.27 keer je ingelegde aantal euro’s.

Speltypen

Wil jij nog meer uit je voetbalkennis halen, dan zijn er nog tal van speltypen waar jij je mee kunt uitleven. Zet bijvoorbeeld in op de juiste score combinatie. Wint Montenegro met 1-0, 2-0 of 3-0 dan keren de bookmakers met x15.25 keer je inleg een torenhoge beloning uit. Wint Oranje met diezelfde cijfers, dan wordt je beloning nog altijd x2.14 keer je speelbedrag waard zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen.

Voorspel de uitslag eens bij speltype Halftime / Fulltime, waar de quoteringen oplopen tot x27.50 keer je inleg. Deze quotering wordt uitgekeerd als Montenegro een voorsprong boekt in de eerste helft van de wedstrijd. Wint Nederland als nog dan wordt jouw inleg van bijvoorbeeld een tientje in een klap €270,50 euro waard en wie past dat nou niet.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk, vermakelijk en het levert ook nog eens wat op als je voorspelling uitkomt. Wekelijks spelen vele voetballiefhebbers die graag wedstrijden voorspellen mee via Voetbalwedden. Op dit platform vind je de betrouwbaarste bookmakers waar je veilig kunt wedden op voetbal. Vergelijk de bookmakers met elkaar en bepaal zelf bij welke bookmaker en op welk moment jij je voorspellingen dropt.

Datum en tijdstip Montenegro – Nederland

De één na laatste WK kwalificatie wedstrijd Montenegro – Nederland wordt gespeeld op zaterdag 13 november en begint om 20:45 uur in het Podgorica City Stadion te Podgorica. Ben jij er klaar voor als Oranje op dit tijdstip aftrapt? Je kunt nu al een voorspelling droppen bij de bookmakers voor hoge odds. Schakel voor live betting in als de bal gaat rollen in de Montenegrijnse stad Podgorica. Voetbalwedden wens je alvast heel veel geluk!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.