• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de tweede voorronde van de UEFA Champions League treffen Servette FC en KRC Genk elkaar aanstaande dinsdag aan. De Zwitserse ploeg in Geneve neemt het eerst voor eigen publiek op tegen de Belgische formatie uit Genk. Een week later volgt de return in België. Scoor de beste odds bij de Nederlandse bookmakers bij deze Champions League voorronde Servette FC – KRC Genk via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Servette FC – KRC Genk

Het Zwitserse Servette en Belgische Genk hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Het wordt aanstaande dinsdag de eerste keer dat de teams tegen elkaar spelen in een Europees voetbaltoernooi. De heenwedstrijd wordt in Geneve gespeeld. De terugwedstrijd volgt een week later in de Cegeka Arena te Genk. De ploeg die het over de twee wedstrijden het beste heeft gedaan gaat naar de laatste voorronde van de Champions League.

Het Belgische KRC Genk speelde in het Champions League seizoen 2019-2020 voor het laatste mee in de groepsfase van het toernooi. De poule met Liverpool, Napoli en RB Salzburg wisten de Genkies toen niet te overleven. Het Zwitserse Servette deed in seizoen 1999-2000 voor de laatste keer mee aan de Champions League.

Odds Servette FC – KRC Genk

De pre-odds zijn bij de wedstrijd Servette FC – KRC Genk zeer goed ingeschaald. De bookmakers keren de hoogste odds uit bij een gelijkspel. Als Servette en Genk de punten delen in het Zwitserse Geneve, dan keren de bookmakers tot 3.55 keer het speelbedrag uit.

Een zege van de club in Zwitserland is in het 1×2 spelsysteem een maximale beloning van x2.90 keer de inleg waard. De bookmakers schalen daarmee een iets hogere quotering in dan bij een zege van KRC Genk.

Winst van de Genkies is tot maximaal 2.30 keer het wedbedrag waard. Bij winst van de Belgische ploeg kan dus ruim het dubbele van de inleg gescoord worden!

Speltypen

De pre-odds in de overige spelsystemen zijn net als in het 1×2 spelsysteem om te smullen. Zo staan er hoge odds in speltype Halftime/Fulltime. Mocht Servette voor rust al op voorsprong komen en de wedstrijd ook winnen, dan kan er tot 4.75 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Komt de Belgische club op voorsprong en wint het de wedstrijd? Dan keren de wedkantoren op Voetbalwedden gemiddeld 3.60 keer het speelbedrag uit. Mocht Genk op voorsprong komen, maar wint Servette de heenwedstrijd? Voor de voetbalgokkers die deze weddenschap hadden geplaats bij de bookies kunnen dan tot 35.00 keer het speelbedrag scoren!

Voetbalwedden

Het voorspellen van voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League begint voor vele voetballiefhebbers al bij de allereerste voorronde. De Nederlandse wedkantoren zijn er vanaf het begin al bij met de beste deals. Haak jij deze tweede voorronde ook in door een voorspelling te plaatsen op deze wedstrijd in Geneve? Ga naar de bookmakerspagina en vergelijk de beste deals. Meespelen kan vanaf 24 jaar.

Datum en tijdstip Servette FC – KRC Genk

De UEFA Champions League tweede voorronde begint op dinsdag 25 juli. De wedstrijd Servette FC – KRC Genk wordt die dag om 20:30 uur gespeeld in Stadion de Genève te Zwitserland. Wint de Zwitserse ploeg of gaan de Genkies een voorsprong boeken op de return in Genk? Vergelijk de odds van de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl en speel mee.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.