• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In het Van Donge & De Roo Stadion wordt aanstaande zondag de wedstrijd Excelsior Rotterdam – Feyenoord gehouden. De Feyenoorders kunnen kampioen worden als zij van Excelsior winnen. Welke ploeg wint de derby van Rotterdam?  Speel mee via Voetbalwedden en scoor de beste bookmaker odds. 

Statistieken Excelsior Rotterdam – Feyenoord

Feyenoord en Excelsior troffen elkaar op 13 november vorig jaar voor de laatste keer. Op die dag vond de derby in De Kuip plaats. De ploeg van trainer Arne Slot won dat duel met 5-1. De laatste ontmoeting op Woudestein was op 3 februari 2019. Toen won Excelsior met 2-1 van Feyenoord.  In 2017 wist de huidige koploper van de Eredivisie voor de laatste keer te winnen bij het ‘kleine broertje’. De 0-1 zege was geen overtuigende overwinning, maar genoeg voor drie punten voor Feyenoord.

Vorig weekend kwamen de Eredivisie clubs niet in actie doordat de KNVB bekerfinale werd gespeeld. De laatste wedstrijd die Excelsior speelde, was op 22 april bij Vitesse. In de Gelredome slaagde de ploeg van trainer Martinus Dijkhuizen er niet in te winnen van Vitesse. Het werd 0-0 in Arnhem. Feyenoord won in dat weekend van FC Utrecht. In eigen Kuip werd het 3-1 tegen de club uit Utrecht.

Odds Excelsior Rotterdam – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers zijn bereid hoge odds uit te keren aan voetbalgokkers die deze derby correct weten te voorspellen. De hoogste odds bij deze stadsderby staan genoteerd bij een zege van Excelsior. Mochten de Kralingens winnen van de huidige koploper, dan kan er bij Unibet.nl tot 11.50 keer het speelbedrag gescoord worden.

Ook bij een gelijkspel zijn goede quoteringen te vinden. Bookmaker Bet365 keert tot 7.50 keer het wedbedrag uit als de Rotterdamse ploegen de punten gaan delen op Woudestein.

In het 1×2 spelsysteem gaan de pre-odds bij een overwinning van Feyenoord niet hoger dan 1.26 keer je speelbedrag. Deze odds zijn te vinden bij Unibet.nl. Vergelijk de odds bij de bookmakers via Voetbalwedden en scoor de beste deal.

Speltypen

Wedden via het 1×2 spelsysteem op Excelsior – Feyenoord is hot, maar er zijn meer manieren om een weddenschap te plaatsen op deze derby. Bijvoorbeeld de correct score combinatie is een populair speltype die voetbalwedders hanteren. Wordt het bijvoorbeeld 1-0 voor Excelsior dan is Feyenoord nog geen kampioen, maar kunnen voetbalgokkers tot 41.00 keer het wedbedrag winnen. En dat is ook een feestje waard! Mocht Feyenoord de stadsgenoot uit Kralingen met 0-1 verslaan dan kan er ook al tot 9.00 keer het wedbedrag verdiend worden.

Bij veel bookmakers zijn de speltypen met elkaar te combineren of is er een extra bonus te scoren als je voor de eerste keer meespeelt bij een gekozen wedkantoor. Lees vooraf de voorwaarden bij deze bookmaker en speel bewust en veilig mee.

Naast het wedden in de pre-fase, kan er ook live gewed worden op Excelsior – Feyenoord. De bookmakers maken de odds bij live betting pas bekend als de wedstrijd begint.

Voetbalwedden

Voetbalwedders die dit seizoen gewed hebben op winst van Feyenoord kunnen al mooie deals gescoord hebben. Dit Eredivisie seizoen wint Feyenoord veel van haar wedstrijden. Toch blijft een goede voorbereiding van groot belang om succesvol te wedden op voetbal. Via Voetbalwedden.nl speel je ook nog eens mee bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Datum en tijdstip Excelsior – Feyenoord

De Rotterdamse derby Excelsior Rotterdam – Feyenoord in speelronde 31 van de Eredivisie staat gepland op zondag 7 mei. De wedstrijd wordt gehouden in het Van Donge & De Roo Stadion (Woudestein) en begint om 14:30 uur. Speel mee via Voetbalwedden en scoor bij de beste Nederlandse bookmakers op dit mogelijke kampioensduel van Feyenoord.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.