• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op het WK 2023 voor vrouwen treden de Oranje Leeuwinnen aanstaande zondag op tegen Portugal. Het is de eerste wedstrijd die de Nederlandse voetbaldames gaan spelen op het WK voor vrouwen in Nieuw-Zeeland. Scoor bookmakers odds tot x6.15 keer de inleg bij WK het WK duel Nederland – Portugal via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Nederland – Portugal vrouwen

De Nederlandse voetbalvrouwen zijn in de poulefase ingedeeld bij Portugal, de Verenigde Staten en Vietnam. Op de FIFA World ranking staat de USA op de eerste plaats. Nederland is de nummer negen in dat rijtje en Portugal staat op de 21ste plaats. Vietnam staat op plaats 32 van de FIFA ranking voor vrouwen.

Op papier zouden de Leeuwinnen geen moeite moeten hebben met de Portugese vrouwen. In de laatste tien jaar speelden de Oranje Leeuwinnen drie keer eerder tegen het Portugese vrouwenelftal. Nederland won alle drie de wedstrijden. In 2013 werd een WK kwalificatieduel zelfs 0-7 gewonnen door de Leeuwinnen. De twee overige duels werden beide keren met 3-2 gewonnen door de Nederlandse damesploeg.

Odds Nederland – Portugal

Nederland is favoriet in dit duel en dus zijn de hoogste pre-odds ingeschaald bij een zege van Portugal. Mocht het Portugese team winnen van onze Leeuwinnen, dan kan er tot 6.15 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de Nederlandse bookmakerskantoren.

Een gelijkspel krijgt ook een mooie pre-odds mee. Mochten de Leeuwinnen de punten delen met het Portugese team dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen klaar die oplopen tot 4.75 keer het ingelegde speelbedrag.

Winst van de Leeuwinnen zal een goed begin van het toernooi zijn en kan Nederland de concurrentie aangaan met de topfavoriet uit de USA.  Voetbalwedders kunnen tot 1.48 keer de inleg scoren als Nederland en Portugal de punten gaan delen in Dunedin. Check het 1×2 spelsysteem na voor de meest actuele bookmakers quoteringen.

Mochten de beste voetbalvrouwen van ons land winnen, maar krijgen de Leeuwinnen ook doelpunten tegen, dan kan er tot 4.60 keer het speelbedrag op dit speltype teruggestort worden door de bookies.

Speltypen

De bookmakers hebben naast de pre-odds in het 1×2 spelsysteem nog meer leuke speelopties om te wedden op de wedstrijden op het WK 2023 voor vrouwen. Voorspel bijvoorbeeld de correct score combinatie bij de Nederlandse wedkantoren. Winnen de Leeuwinnen met 1-0, 2-0 of 3-0 van Portugal, dan keren de bookmakers tot 2.65 keer het speelbedrag uit. Mocht het Portugese vrouwenelftal met deze cijfers winnen, dan lopen de odds op tot 10.50 keer het speelbedrag.

Maken de Leeuwinnen het eerste doelpunt in de wedstrijd Nederland – Portugal dan keren de bookies tot 1.39 keer het wedbedrag uit als er een voorspelling is achtergelaten in speltype 1e Goal. Komen geen van beide teams tot scoren, dan wordt er zelfs 15.00 keer het wedbedrag uitgekeerd.

Wedden op de poulewedstrijden van de Oranje Leeuwinnen in Groep E kan ook via live wedden. De bookmakers maken de odds bij live betting pas bekend als de wedstrijd begint. Check voor meer informatie onze website of neem de voorwaarden door bij één van de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het WK 2023 voor vrouwen is op 20 juli begonnen. De Oranje Leeuwinnen beginnen drie dagen later aan het wereldtoernooi. De Nederlandse bookmakers pakken het gehele toernooi uit met flinke quoteringen en bookmakerdeals. Wil je daarvan profiteren? Vul dan de juiste voorspellingen in en win via Voetbalwedden. Speel verantwoord en bewust en stop op tijd. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden een sportieve en verantwoorde bezigheid.

Datum en tijdstip Nederland – Portugal

De Nederlandse voetbaldames starten het WK 2023 voor vrouwen op zondag 23 juli met een wedstrijd tegen Portugal. Het duel begint om 09:30 uur (Nederlandse tijd) in het Forsyth Barr Stadion te Dunedin. Vergelijk de bookmakers met elkaar op Voetbalwedden.nl en speel bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.