• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op maandag 17 juli wordt de finale van de CONCACAF Gold Cup 2023 gehouden. De finale wordt gespeeld door Mexico en Panama. Een verrassende eindstrijd met misschien ook een verrassende winnaar. De Nederlandse bookmakers pakken flink uit bij Mexico en Panama in Gold Cup finale 2023. Er kan in de pre-fase al tot ruim zes keer de inleg gescoord worden. Ontdek de beste deals via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Mexico – Panama

Mexico en Panama zijn de laatste twee teams die zijn overgebleven op de Gold Cup 2023. Beide strijden aanstaande maandag om die felbegeerde trofee. De Mexicanen wisten de Gold Cup al acht keer eerder te veroveren. Panama is dat nog nooit gelukt, maar speelde wel tweemaal een finale. Beide keren was dat tegen de Verenigde Staten en beide finales gingen verloren voor het Panamese elftal.

Bij Mexico spelen drie bekenden uit de Nederlandse Eredivisie. Het tweetal Ajacieden Edson Alvarez en Jorge Sanchez. Ook aanvaller Santiago Gimenez van Feyenoord is er bij. Bij Het Panamese elftal spelen twee spelers in de Europese competitie. Andres Andrade en Michael Amir Murillo komen uit Europese competities. Andrade speelt bij het Oostenrijkse Lask Linz. Murillo is actief in België en speelt daar voor RSC Anderlecht.

Odds Mexico – Panama

De pre-odds bij de finale van de Gold Cup staan het hoogst ingedeeld bij een zege van Panama. Mochten de Panamezen de Gold Cup dit keer wel winnen, dan kan er bij de bookmakers tot 6.52 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Bij een gelijkspel binnen reguliere speeltijd zal de wedstrijd verlengd worden en volgen er mogelijk ook nog penalty’s. Voetbalgokkers die op een gelijkspel speelden bij de wedkantoren, kunnen na reguliere speeltijd al winnaar zijn. Een correcte voorspelling op een gelijkspel kan tot 3.67 keer het speelbedrag opleveren.

Gaan de Mexicanen Sanchez, Alvarez en Gimenez winnen? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal 1.58 keer het speelbedrag uit en dat is nog altijd een prima beloning bij winst van de favoriet voor eindwinst.

Speltypen

De bookmakers pakken flink uit met hoge pre-odds in het 1×2 spelsysteem, maar ook bij de overige speltypen. Correcte voorspellingen op welke speler gaat scoren, kunnen flinke uitkeringen opleveren. Mocht Feyenoorder Gimenez als eerste scoren in de finale, dan kan dat tot 5.10 keer het speelbedrag gaan opleveren voor voetbalgokkers. Een doelpunt van Alvarez staat op 7.50 keer het speelbedrag ingedeeld. Mocht Ajacied Sanchez als eerste scoren, dan staat er zelfs een hoge pre-odd van 20.00 keer het ingelegde speelbedrag genoteerd.

De finale van de Gold Cup wordt zondag op maandagnacht gehouden. Wedden in de pre-fase kan al ruim voordat de wedstrijd begint. Live wedden op de Gold Cup finale is ook mogelijk. Het voordeel is dat je tijdens de wedstrijd voorspellingen kunt doen op de winnaar, doelpuntmaker of de stand bij rust.

Voetbalwedden

Voetbalwedden blijft deze zomer leuk met onder andere de Gold Cup, het WK 2023 voor vrouwen en de Supercups die voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen in veel voetballanden gespeeld wordt. Op welke wedstrijd er ook gewed wordt. De bookmakers hebben voortreffelijk pre-odds klaarstaan. Speel veilig en bewust mee en stop op tijd. Meer informatie over veilig wedden op voetbal vind je op onze website.

Datum en tijdstip Mexico – Panama

De finale van de Gold Cup staat gepland op maandag 17 juli om 01:30 uur (Nederlandse tijd). Mexico en Panama trappen af in het SoFi Stadium te Los Angeles. Via Voetbalwedden zijn de hoogste pre-odds te scoren bij de beste Nederlandse bookmakers. Speel bewust en verantwoord mee zodat wedden op voetbal een leuke sport blijft.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.