• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de BayArena te Leverkusen staat aanstaande zaterdag de wedstrijd Bayer Leverkusen – Bayern München op het programma. Dit treffen tussen de nummers één en twee van de hoogste Duitse voetbalklasse is populair bij Voetbalgokkers die online voorspellingen doen. De wedkantoren wijzen zelf Bayern München als favoriet aan. Op wie zet jij je geld? Speel mee via Voetbalwedden.nl en pak de beste Bundesliga odds!

Statistieken

Na twintig speelronden is Bayer ’04 Leverkusen de trotse koploper bij onze oosterburen. Het elftal waar ook onze landgenoten Jeremie Frimpong en Timoyht Fosu-Mensah voor spelen is net als PSV ook nog altijd ongeslagen.

Bayern München is elk jaar de te kloppen club in Duitsland en Leverkusen maakt het de Rekordmeister dit seizoen knap lastig. Op dit moment hebben de club uit Beieren twee punten achterstand op Leverkusen. Dat kunnen er na deze topper dus vijf worden. Maar als het elftal waar de Nederlander Mathijs de Ligt in het hart van defensie speelt wint, nemen ze de koppositie over van Leverkusen. Een echte zes-punten-wedstrijd dus.

Odds Bayer Leverkusen – Bayern München

Thuisclub Leverkusen is dus de underdog bij de online bookmakers en dat zorgt ervoor dat de pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem hoog oplopen. De maximale winstbonus bedraagt op dit moment 2,85 keer de inleg.

Als er wordt ingezet op favoriet Bayern, dan liggen de odds ietsje lager maar nog altijd ruim boven een verdubbeling van de inzetwaarde. Het ingelegde speelbedrag zal bij een winnende voorspelling tot maximaal 2,40 keer het speelbedrag kunnen opleveren.

De hoogste odds in het reguliere 1X2 spelsysteem staan achter een correcte weddenschap op een gelijkspel. Delen beide Duitse topclubs de punten, dan keren de betere Nederlandse Sportsbooks tot maximaal 3,95 het gestorte wedbedrag uit.

Spelopties

Een leuke speloptie bij deze Duitse Bundesliga kraker is het voorspellen van het totaal aantal doelpunten die gescoord gaan worden door beide clubs. Verwacht jij dat dat er meer dan 3,5 zijn, zet dan via dit spelsysteem in en ontvang tot maximaal 2,25 keer de inlegwaarde als dit de winnende voorspelling is.

Bij een succesvolle weddenschap op minder dan 3,5 doelpunten scoren Voetbalgokkers die daarop gokken tot maximaal 1,64 keer het geldbedrag dat ze daarop inlegden.

Voetbalwedden

Voetbalwedden.nl is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van goksites die in Nederland voetbalweddenschappen mogen tonen op hun site. Door deze met elkaar te vergelijken vergroot je de kans op een succesvolle deal tegen de hoogste odds! Check dus de actuele quoteringen voor Leverkusen – Bayern!

Datum en tijdstip Bayer Leverkusen – Bayern München

De Duitse voetbal topper Bayer Leverkusen – Bayern München zal op zaterdag 10 februari worden uitgevochten in de BayArena te Leverkusen. De aftrap in de thuisbasis van Leverkusen is om 18:30 uur. Dat betekent dus dat je voor die tijd je pre-wedstrijd deal gesloten moet hebben.

Voorspellingen die tijdens de wedstrijd worden geplaatst zullen tegen de dan geldende live odds worden verwerkt. Ook deze quoteringen vergelijk je gemakkelijk en snel via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.