• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week treffen Spanje en Italië elkaar in de halve finale van de UEFA Nations League. Op donderdag spelen de landenteams om een plaats in de Final Four finale. De winnaar van die finale plaats zich rechtstreeks voor de groepsfase van EURO2024 in Duitsland. Wie wint in De Grolsch Veste te Enschede?  De Nederlandse bookmakers wijzen Spanje aan als favoriet. Speel mee en win via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Spanje – Italië

In de UEFA Nations League 2022-2023 werden Spanje en Italië beide eerste in hun groep. Het Spaanse elftal hielden buurland Portugal, Zwitserland en Tsjechië achter zich. Het Italiaanse keurkorps wisten Hongarije, Duitsland en Engeland van zich af te schudden. Nu staan beide landenteams tegenover elkaar in de Final Four die in ons land wordt gehouden. Nederland en Kroatië doen woensdagavond al een poging de finale te halen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Italië en Spanje tegen elkaar uitkwamen. In 2021 was dat zelfs ook in de halve finale Nations League. De Spanjaarden zegevierden en gingen naar de finale waar Frankrijk al wachtte en Spanje versloeg.

Beide landen nemen deel aan de EK kwalificatie campagne voor EURO2024 dat volgend jaar zomer in Duitsland plaatsvindt. Op 28 maart werd Spanje verrast door Schotland dat met een 2-0 zege een maatje te groot was. Het Italiaanse team won eind maart met 0-2 van Malta en ook dat kwam als een verrassing bij het landenteams zelf en de fans.

Odds Spanje – Italië

Een wedstrijd tussen Spanje en Italië is op zich al een mooie wedstrijd voor vele voetballiefhebbers, maar ook voetbalwedders kunnen zich flink uitleven. De bookmakers keren namelijk hoge odds uit bij deze halve finale van de Nations League. De hoogste odds hanteren de wedkantoren bij een overwinning van de Italianen. Als de ploeg van bondscoach Roberto Mancini wint, dan staan voetbalgokkers tot maximaal 3.40 keer het wedbedrag dat is ingezet op winst van de Italianen te wachten.

De hoogste quoteringen bij een gelijkspel staan op maximaal 3.20 keer het wedbedrag ingedeeld bij de Nederlandse bookmakers. Een inleg van tien euro wordt dan in één klap ruim dertig euro waard.

Bij een overwinning van Spanje staan nog altijd goede quoteringen voor je klaar. De wedkantoren op Voetbalwedden.nl keren tot 2.27 keer het wedbedrag uit bij een zege van het Spaanse elftal.

Speltypen

Wie de Final Four van de Nations League correct weet te voorspellen, kan flink scoren bij de Nederlandse bookmakers. Naast het 1×2 spelsysteem zijn er nog meer speltypen waarop gewed kan worden. Bij de speltypen handicap, over/under en wedden op de doelpunter zijn heel wat hoge quoteringen te vinden. Voorspel ook eens de manier van winnen. Als Spanje zich pas na verlenging kwalificeert kunnen voetbalgokkers tot 9.75 keer het wedbedrag terugkrijgen. Kwalificeert Italië zich voor de finale na een strafschoppenreeks? Dan kan er zelfs tot 10.50 keer het wedbedrag binnengehaald worden bij de bookmakers.

Liever wedden via live betting? Ook dat is mogelijk bij de wedkantoren op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

De quoteringen schieten net als de temperatuur de lucht in in de week van de Final Four. Houd het hoofd koel en speel bewust en veilig mee via de wedkantoren op Voetbalwedden.nl. Deze bookmakers beschikken over de licenties die zij nodig hebben om in Nederland weddenschappen te mogen aanbieden. Profiteer van de vele speltypen en bookmakerdeals die er zijn, maar houd het voetbalwedden wel in de hand.

Datum en tijdstip Spanje – Italië

De halve finale Spanje – Italië  in de UEFA Nations League staat gepland op donderdag 15 juni. In De Grolsch Veste trappen de topvoetballanden af om 20:45 uur. Gaan de Spanjaarden of de Italianen door naar de finale en wie wordt de tegenstander van het Nederlands elftal in de eindstrijd of troostfinale? Speel ook op Final Four van de Nations League bewust en veilig mee via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.