• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het kan aanstaande zondag zomaar raak zijn voor Feyenoord in Rotterdam. De ploeg van trainer Arne Slot kan kampioen van Nederland worden als het weet te winnen van Go Ahead Eagles. Feyenoord heeft nog een punt nodig om de titel te grijpen. Kan Go Ahead Eagles het kampioensfeest op de Coolsingel nog een week uitstellen of is er zondagavond feest in Rotterdam-Zuid? Vind de beste bookmakersdeals bij de ontknopingswedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles via Voetbalwedden.

Statistieken Feyenoord – Go Ahead Eagles

Terugkijkend op de vorige seizoenen dan heeft Feyenoord niet veel te vrezen voor Go Ahead Eagles in eigen Kuip. Vorig jaar werd het 2-0 voor Rotterdamse ploeg. Aanvaller Brian Linssen wist toen tweemaal te scoren. Go Ahead Eagles kwam in 2015 voor de laatste keer zegevieren in de havestad Rotterdam. Op 19 april dat jaar werd het 0-1 voor de bezoekers uit Deventer. Jules Reimerink was toen de man of the match.

Dit seizoen had de ploeg van trainer Arne Slot het niet gemakkelijk met Go Ahead in Deventer. In de Adelaarshorst werd het 3-4 voor de huidige koploper van de Eredivisie, maar er had niet veel aan gescheeld en de punten werden gedeeld.

Alleen bij winst op Go Ahead Eagles kunnen de Feyenoorders hun eerste achtervolger PSV definitief van zich afschudden en kampioen worden. Go Ahead Eagles heeft echter ook veel belang bij een driepunter. De ploeg van trainer René Hake staat elfde en kan nog Europees voetbal halen. GAE staat op vier punten achter de nummer acht RKC Waalwijk.

Odds Feyenoord – Go Ahead Eagles

De quoteringen rijzen de pan uit voor de kampioenswedstrijd in Rotterdam. Een stunt van Go Ahead Eagles levert de hoogste odds op. De Nederlandse bookmakers keren tot maximaal 14.00 keer de inleg uit als de  ploeg van trainer Hake komt zegevieren.

Bij een puntendeling is Feyenoord afhankelijk van het resultaat van PSV tegen Fortuna Sittard of zij het kampioensfeest zondag gaan vieren. Bij een gelijkspel keren de bookmakers tot maximaal 8.00 keer het wedbedrag uit dat is ingevuld bij de wedkantoren op Voetbalwedden.

Gaat Feyenoord de winst en het kampioenschap veroveren voor eigen publiek dan gaat het los in De Kuip en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.22 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem.

Speltypen

Voetbalgokkers hebben bij de bookmakers op Voetbalwedden tal van mogelijkheden om te wedden op Voetbal. Zo kan er bij het kampioensduel gescoord worden in de over/under speelsystemen en kan er een combideal gemaakt worden. Ook in de halftime/fulltime opties zijn hoge quoteringen te vinden. Mocht Feyenoord voor rust op voorsprong komen, maar wint Go Ahead de wedstrijd, dan kunnen voetbalgokkers tot 150.00 keer het speelbedrag innen bij het bookmaker TOTO.nl. Komt GAE op voorsprong, maar slaat Feyenoord na de thee toe en wint het duel, dan kunnen voetbalgokkers tot 23.00 keer het speelbedrag nog een fraaie bookmakersbonus scoren.

Wedden op Voetbal hoeft niet standaard in de pre-fase. Het is bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl ook mogelijk live te wedden op Feyenoord – Go Ahead Eagles. Check de bookmakerspagina voor meer informatie over de diverse speltypen.

Voetbalwedden

Het voorspellen van Eredivisie wedstrijden houdt voetballiefhebbers bezig. In de Nederlandse Eredivisie zijn het gehele seizoen al flinke bookmakersbeloningen te scoren. Wil je daar ook nog van profiteren dan heb je nog drie speelronden de kans de beste deals te scoren. Check de odds bij het kampionsduel Feyenoord – Go Ahead via Voetbalwedden.

Datum en tijdstip Feyenoord – Go Ahead Eagles

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles staat gepland op zondag 14 mei. In De Kuip wordt om 16:45 uur afgetrapt. Een kleine twee uur later weten we of Feyenoord de schaal heeft veroverd. Speel mee en scoor de odds nu het nog kan in het Eredivisie seizoen 2022-2023 bij de wedkantoren op Voetbalwedden!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.