• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De finale van de Champions League komt steeds dichterbij. Er zijn nog vier clubs die kans maken om de eindstrijd te halen. Dinsdag 27 en woensdag 28 april worden de halve finales in de Champions League 2020 – 2021 gespeeld. Twee top confrontaties tussen Real Madrid en Chelsea op dinsdag gevolgd door Paris Saint Germain versus Manchester City op woensdag. Voorspel de halve finales van de Champions League 2020 – 2021 via Voetbalwedden!

Statistieken Champions League 2020 – 2021

De halve finales gaan over twee wedstrijden. Deze week worden de heenwedstrijden gespeeld en volgende week vinden de returns plaats. De finale staat vervolgens op het programma voor zaterdag 29 mei.

De vier halve finalisten bereikten de eindstrijd allen door van grote ploegen te winnen. Real Madrid schakelde in de kwartfinales Liverpool uit. Chelsea rekende bij de laatste acht af met FC Porto, terwijl Manchester City het Duitse Borussia Dortmund de deur naar de uitgang wees.

Paris Saint Germain had zonder twijfel de zwaarste opgave. De Franse kampioen moest het opnemen tegen titelverdediger Bayern München. PSG had vorig seizoen de finale van de Champions League nog verloren van de Rekordmeister. Dit keer was de ploeg uit Parijs echter de sterkste, waardoor we sowieso een andere winnaar in de Champions League 2020 – 2021 krijgen dan vorig jaar.

Odds Halve finales Champions League

Bij Real Madrid – Chelsea is er één duidelijke favoriet bij de online bookmakers: Real Madrid. De Spaanse kampioen staat bij de bookies op een maximale winstbonus van x2,29 keer het aantal ingelegde euro’s. Een ruime verdubbeling!

Bij een gelijkspel en bij winst voor Chelsea FC wordt momenteel evenveel uitgekeerd door de bookmakers. De gemiddelde pre-wedstrijd quotering voor beide uitslagen staat in het 1×2 spelsysteem op x3,10.

De wedkantoren laten de odds bij het duel tussen Paris Saint Germain en Manchester City nog verder oplopen. Winst voor de bezoekers uit Manchester levert je al x2,15 keer je inzet. Speel je op thuisploeg PSG? Dan is een winnende weddenschap bij TOTO.nl momenteel x2,90 keer je inleg waard. Een gelijkspel zorgt bij de hoogste quotering uit deze halve finales van de Champions League 2020 – 2021. Je scoort daarmee gemiddeld x3,65 keer het ingelegde speelbedrag!

Speltypen

Voor het pakken van hogere winsten moet je kijken naar andere wedopties. Wij kijken in dit geval naar de Half time – Full time odds die TOTO.nl klaar heeft staan. Zo kan je bij dit speltype maar liefst x15,00 je inleg scoren als je speelt op een voorsprong voor Real Madrid bij rust en een gelijkspel aan het einde van dit duel.

Staat Real Madrid bij de rust voor en wint Chelsea uiteindelijk toch dinsdagavond? Dan betalen de bookies aan alle punters die dit speelden x45,00 keer hun inleg uit!

Voetbalwedden

Speel mee met Voetbalwedden.nl om de beste odds en deals te scoren voor de halve finales Champions League 2020 – 2021! Zet in op PSG, Manchester City, Real Madrid of Chelsea. Wij laten je voor elke weddenschap direct de beste deals zien. Word jij de winnaar van deze halve finale?

Datum en tijdstip halve finales Champions League

De halve finales worden zoals gebruikelijk over twee wedstrijden gespeeld. De eerste halve finale tussen Real Madrid en Chelsea is op dinsdag 27 april, de return volgt op woensdag 5 mei. De heenwedstrijd tussen PSG en Manchester City is woensdag 28 april, de return van die wedstrijd is op dinsdag 4 mei.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.