• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de knopen doorgehakt in de kwartfinales van de UEFA Champions League. Welke ploeg gaan door naar de halve finale en welke ploeg moeten afhaken? De bookmakers hebben hoge odds voor de Champions League return kwartfinale Liverpool FC – SL Benfica. Heb jij zin om te wedden op dit duel? Speel dan mee via Voetbalwedden.nl en scoor met je voetbalkennis!

Statistieken Liverpool FC – SL Benfica

Liverpool won vorige week de heenwedstrijd in Lissabon met 1-3 van SL Benfica. De ploeg van onze Virgil van Dijk is dus al bijna zeker van een ticket naar de laatste vier. Het duel in het Anfield Stadion moet nog wel gespeeld worden. In het verleden heeft Benfica al eens gewonnen in Liverpool dus The Reds zijn gewaarschuwd.

Liverpool wordt als een van de favorieten voor de eindstrijd bestempeld en dus voorspellen velen een overwinning van het team van trainer Jurgen Klopp. Maar Benfica heeft in de achtste finales tegen Ajax Amsterdam wel bewezen dat het snel kan herstellen. De Ajacieden kwamen in Lissabon niet verder dan een 2-2 gelijkspel, maar in Amsterdam sloeg Benfica toe door met 0-1 te winnen. The Reds zijn dus gewaarschuwd.

Odds Liverpool FC – SL Benfica

De bookmakers hebben hun handen vol deze week aan de returns in de kwartfinales van de Champions League. De quoteringen voor de wedstrijd Liverpool – Benfica zijn niet mis. De hoogste pre-odd in het 1×2 spelsysteem wordt uitgekeerd als de Portugese ploeg komt winnen in het Anfield Stadion. Je kunt bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl een maximale quotering van x9.00 keer de inleg vinden.

Nog meer hoge odds staan ingedeeld bij een gelijkspel. De online bookmakers hebben momenteel een quotering van maximaal x6.10 keer de inleg voor je paraat staan voor als beide ploegen woensdag niet kunnen winnen.

Een overwinning van Liverpool staat in de pre-fase op een gemiddelde quotering van x1.29 keer je speelbedrag genoteerd. Dat is de laagste odd, maar dus ook de weddenschap die volgens de bookies de hoogste winstkans heeft!

Speltypen

Veel bookmakers hebben voor de kwartfinales van de Champions League voortreffelijke pre-odds staan in het 1×2 spelsysteem, maar ook voor de overige speltypen. Bekijk de TOTO specials eens als je wilt wedden bij een oer-Hollandse bookmaker. Of ontdek de hoogste quoteringen bij de bookmakers bet365 of BetCity. Bij deze bookmakers kun je ook spelen via het populaire 1×2 spelsysteem of maak een combideal. Live wedden kan ook bij de bookmakers. Daarvoor worden de odds bekend als de wedstrijd begint.

Voetbalwedden

Er wordt heel wat gewed op voetbal. Het is de populairste sport waar velen wekelijks of zelfs dagelijks op willen wedden. Voor welke competitie dan ook zijn er quoteringen te vinden. Je hebt wat kennis en voorbereiding nodig om een correcte voorspelling te kunnen doen. Voetbalwedden.nl helpt je daar graag bij. Zo kun jij succesvol wedden, maar het enig dat je dan nog nodig hebt, is een beetje geluk.

Datum en tijdstip Liverpool FC – SL Benfica

Wil jij wedden op de Champions League en ben je zeker welke ploeg doorstroomd naar de finale? Laat jouw voorspelling dan op tijd achter bij de bookmakers zodat je kunt meedingen om de hoogst mogelijke quoteringen. De return Liverpool FC – SL Benfica wordt gespeeld op woensdag 13 april om 21:00 uur in het Anfield Stadion te Liverpool. Wed mee en laat jouw bookmaker jou uitbetalen doordat jij de juiste voorspellingen wist achter te laten. Op Voetbalwedden.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een correcte weddenschap.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.