• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week staan er topduels gepland in de kwartfinales van de UEFA Champions League. Eén daarvan is de wedstrijd Benfica – Liverpool die dinsdagavond wordt gespeeld. De Portugese ploeg schakelde Ajax en PSV dit seizoen al uit. Nu is het de beurt aan Liverpool om te laten zien wat ze in hun mars hebben.  Champions League wedden op SL Benfica – Liverpool FC doe je veilig en verantwoord via de bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken SL Benfica – Liverpool FC

In de Champions League hebben nog acht ploegen kans om dit seizoen ‘de beker met de grote oren’ te winnen. Liverpool behoort tot de favorieten, maar Benfica heeft laten zien over heel wat kwaliteiten te beschikken.

De ploegen speelden in 2010 voor de laatste keer tegen elkaar. In het Portugese Lissabon won Benfica met 2-1 van de Engelse ploeg. In Liverpool werd het vervolgens 4-1 voor The Reds. Een van de doelpuntmakers was Dirk Kuyt.

In de achtste finales rekende Benfica af met Ajax. In Lissabon kwamen de Ajacieden al niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In Amsterdam wist Benfica in het slot van de wedstrijd te winnen met 0-1. Liverpool schakelde Inter Milan in de vorige ronde uit. In Milaan werd het 0-2 en in Liverpool 0-1.

Odds SL Benfica – Liverpool FC

De quoteringen bij deze Champions League kraker staan torenhoog ingeschaald in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers. Zo staat de hoogste pre-odd ingedeeld bij een zege van Benfica. Je kunt maximaal x8.50 keer je inleg verdienen bij een correcte voorspelling op de Portugese ploeg.

Een gelijkspel krijgt in de pre-fase ook een hoge quotering mee voor deze wedstrijd in Lissabon. De bookmakers zijn bereid maximaal x4.75 keer de inleg uit te keren aan voetbalwedders die de voorspellingen juist hadden achter gelaten.

Een overwinning van Liverpool wordt het meest verwacht door de online wedkantoren. Wedden op Liverpool levert gemiddeld x1.40 keer je speelbedrag op bij de legale, Nederlandse voetbalbookmakers.

Speltypen

Diverse speltypen maken het voetbalwedden nog interessanter. Je kunt hoge odds scoren als je nu al wedt op de ploeg die doorstroomd naar de halve finale. Bookmaker TOTO keert x10.25 keer de inleg aan je uit als Benfica doorgaat. Pakt Liverpool die ticket, dan kan je inleg x1.05 keer meer waard worden.

Ook leuk om eens op te wedden, zijn de player specials. Zo levert je inleg x3.25 op als Salah meer scoort dan de spelers van Benfica. Weet ‘onze’ Virgil van Dijk door middel van een kop-goal te scoren dan kan jij daar x10.00 keer de inleg mee verdienen. Kijk voor meer Player specials op de website van de bookmaker waar jij wilt wedden op deze kwartfinale.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk en maakt de wedstrijd nog spannender. Wint de ploeg waar jij op hebt gewed, scoort de speler waarvan jij de naam hebt ingevuld of heb je het aantal schoten op doel correct voorspeld? Allemaal strategieën waar jij als voetbalkenner op kunt wedden bij de bookmakers op Voetbalwedden. Welke voorspellingen je ook invult, doe dit te aller tijde bewust en verantwoord. Zo blijft het voetbal wedden ook leuk.

Datum en tijdstip SL Benfica – Liverpool FC

Wil je ook wedden op SL Benfica – Liverpool FC? Doe dit dan voor dinsdag 5 april 21:00 uur want dan trappen de teams af in het Estádio da Luz te Lissabon. Bekijk de odds van de Nederlandse bookmakers via Voetbalwedden.nl en maak de beste deals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.