• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

AZ Alkmaar treedt aanstaande donderdag aan tegen Gil Vicente FC in de play-offs van de Europa Conference League. De Alkmaarders spelen de heenwedstrijd in eigen AFAS Stadion en gaan volgende week op pad naar Portugal voor de return. Welke ploeg wint volgens jou de heenwedstrijd in dit play-off duel: AZ Alkmaar – Gil Vicente FC? Check de bookmakers op Voetbalwedden en speel vandaag al mee.

Statistieken AZ Alkmaar – Gil Vicente FC

AZ Alkmaar ontmoet Gil Vicente FC aanstaande donderdag voor het eerst. De Portugese ploeg speelde een voorronde van de Conference League minder dan AZ. Gil Vicente versloeg Riga FC in de laatste voorronde. De heenwedstrijd werd een 1-1 gelijkspel tegen de Letse ploeg. De thuiswedstrijd werd met 4-0 gewonnen.

AZ Alkmaar rekende in de vorige voorronde af met Tuzla FC en Dundee United. Van Tuzla werd met 1-0 in Alkmaar 0-4 in Bosnië gewonnen. Tegen het Schotse Dundee United ging de heenwedstrijd met 1-0 verloren, maar slaagde AZ er in de thuiswedstrijd met een zevenklapper te winnen: 0-7 in het AFAS Stadion.

Voor het treffen met Gil Vicente krijgt AZ Alkmaar van de KNVB een week rust. De Eredivisie wedstrijd van dit weekend tegen N.E.C. Nijmegen werd uitgesteld zodat AZ zich volledig bezig kan houden met de tweeluik tegen de Portugese ploeg. Als AZ de groepsfase van de Conference League haalt, komt Portugal onder Nederland op de coëfficiëntenranglijst. Als dat lukt, krijgt Nederland twee directe Champions League-tickets te verdelen, en één in de derde voorronde van het miljardenbal.

Odds AZ Alkmaar – Gil Vicente FC

De pre-odds zijn het hoogst ingedeeld bij een overwinning van Gil Vicente FC. Als de Portugese ploeg komt winnen in het AFAS Stadion, dan keren bookmakers tot een maximum van x5.85 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is bij de online bookmakers een quotering van maximaal x4.15 keer het speelbedrag waard. Dat is een hoge quotering in het 1×2 spelsysteem.

De pre-odds bij een overwinning van AZ lopen bij de bookmakers op tot een maximum van x1.60 keer het speelbedrag.

Speltypen

De bookmakers staan ook voor je klaar als je naast het traditionele 1×2 spelsysteem een ander speltype kiest om op te spelen. Pak bijvoorbeeld een dubbele kans bij TOTO Sport waar de quoteringen oplopen tot maximaal x2.18 keer de inleg of voorspel welke ploeg doorgaat naar de volgende ronde. Wordt dat AZ, dan keren de bookmakers tot maximaal x1.35 keer de inleg uit. Is dat Gil Vicente dan lopen de odds op tot maximaal x3.00 keer je speelbedrag.

Voorspel welke speler er donderdag gaat scoren in het AFAS Stadion en hoeveel er wordt gescoord of vul de correcte score combinatie in als jij weet wat het duel AZ – Vicente wordt. Live wedden kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

Als AZ Alkmaar de play-offs wint, zijn de Alkmaarders verzekerd van een plaatsje in de groepsfase van het nieuwste Europese toernooi. Voetbalgokkers kunnen nu al profiteren van de odds die de bookmakers hanteren bij de laatste wedstrijden voordat de groepsfase begint. Wil jij ook een graantje meepikken? Bezoek de bookmakers op de bookmakerspagina en maak een mooie deal voor de wedstrijd van AZ tegen het Portugese Gil Vicente.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Gil Vicente FC

De wedstrijd van AZ Alkmaar tegen Gil Vicente FC wordt op donderdag 18 augustus gespeeld. Het duel begint om 21:00 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Wil je wedden in de pre-fase, dan kan dat tot op het moment dat de wedstrijd begint. Daarna is het mogelijk om tot de laatste seconde live te wedden op AZ – Vicente. Ga via Voetbalwedden naar de Nederlandse bookmakers en sla je slag met de play-offs van de Europa Conference League.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.