• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De online gokwereld is voortdurend in ontwikkeling. De afgelopen jaren lag de focus vooral op live wedden. Maar nu dat bij de meeste bookmakers goed staat, gaan ze weer op zoek naar iets nieuws. Zo kun je tegenwoordig gebruikmaken van de BetBuilder. Dankzij deze functie kun je meerdere weddenschappen combineren binnen één enkele voetbalwedstrijd. En dat kan heel lucratief zijn. 

Weddenschappen combineren met de BetBuilder

Wekelijks staan er veel interessante voetbalwedstrijden op het programma. Bij een aantal van die wedstrijden loopt de spanning extra op. Je zit vast op het puntje van je stoel als het tijd is voor de beslissende kwalificatiewedstrijd voor Oranje of de finale van de Champions League. Op dat soort momenten is het ook lastig kiezen tussen alles die wedopties. Want ga je gewoon voor een 1×2 weddenschap, kies je voor over/under of zet je toch in op de eerste doelpuntenmaker?

Bij steeds meer bookmakers hoef je niet te kiezen. Met de Betbuilder kun je namelijk meerdere wedopties combineren. Stel je zet je geld in op de Duitse kraker tussen Bayern München en Borussia Dortmund. Een zorgvuldige analyse vooraf geeft je al een goed beeld van de wedstrijd. Je verwacht dat Bayern gaat winnen, maar dat het wel een felle strijd wordt. Het zou zomaar kunnen dat er in de 90 minuten speeltijd minimaal drie keer gescoord wordt. Die doelpunten komen niet alleen van de voet van Bayern-spelers. Je gelooft erin dat beide clubs het doel weten te raken. Deze wedstrijdanalyse levert alvast drie verschillende weddenschappen op: Both Teams to Score, over 2.5 doelpunten én een 1×2 weddenschap (waarbij thuisclub Bayern eruit komt als de grote winnaar). 

Maak je keuze uit de wedopties

Met de BetBuilder houd je het wedden op voetbal zoveel mogelijk zelf in de hand. Je selecteert een interessante wedstrijd en je kijkt welke weddenschappen daar het beste bij passen. Niet alle wedopties maken deel uit van de BetBuilder. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op een doelpuntenmaker, een over/under weddenschap voor het aantal corners/goals, Both Teams to Score óf op een speler die volgens jou sowieso een kaart krijgt. Onder andere handicapweddenschappen horen er bij de meeste bookies niet bij. Kijk vooraf dus goed wat de mogelijkheden zijn.

De BetBuilder geeft je de kans om eigenhandig de perfecte weddenschap te creëren. Daarbij beslis je zelf hoeveel bets er op je wedbriefje komen te staan. Houd je het bij twee of laat je het aantal oplopen naar vijf of zes? Het ligt er maar net aan hoeveel risico je durft te nemen. 

De BetBuilder als variant op de welbekende Combi Bet

Het systeem van de BetBuilder is niet nieuw. Ook bij Combi Bets en Combi Boosts wed je op meerdere uitslagen tegelijk. Het grote verschil is dat je je nu op één enkele wedstrijd kunt richten. Bij combinatieweddenschappen moeten er juist verschillende voetbalmatches op je wedbriefje staan. De BetBuilder maakt het mogelijk om je volledig te concentreren op die ene interessante wedstrijden. Daarbij profiteer je wel van dezelfde voordelen als een Combi Bet. Want doordat je meerdere weddenschappen tegelijk aangaat, gooit de bookmaker de quoteringen omhoog. Sterker nog, alle losse quoteringen worden met elkaar vermenigvuldigd. Er valt dus heel wat geld te verdienen als je die ene voetbalwedstrijd perfect weet in te schatten.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.