• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zondag 11 juni is het tijd voor de ontknoping van de halve finales in de play-offs voor Europees voetbal. FC Twente en Sparta Rotterdam maken beide nog evenveel kans op een ticket voor de Conference League. De heenwedstrijd werd afgelopen donderdag een 1-1 gelijkspel. De beste bookmakerdeals scoren bij FC Twente – Sparta doe je via Voetbalwedden!

Statistieken FC Twente – Sparta Rotterdam

FC Twente en Sparta Rotterdam speelden afgelopen donderdag ook al tegen elkaar. Toen werd de heenwedstrijd van de finale gespeeld. Op Het Kasteel in Rotterdam slaagde de teams er niet in tot winst te komen. Het werd 1-1 en dus is alles nog mogelijk als de ploegen elkaar zondag treffen in de return. De Spartaan Vito van Crooij en Tukker Ramiz Zerrouki wisten tot scoren te komen in de heenwedstrijd van de finale.

Eerder dit seizoen waren FC Twente en Sparta ook al even sterk. Op 11 november vorig jaar speelde Sparta in Rotterdam tegen FC Twente. De ploegen kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Op 23 april werden de punten ook in Enschede gedeeld. Die competitiewedstrijd werd een 3-3 gelijkspel in de Grolsch Veste. In de reguliere competitie werd de ploeg in Enschede vijfde en de Rotterdamse ploeg zesde. De Tukkers hadden vijf punten meer dan de Spartanen.

Odds

De quoteringen bij de ontknoping van de Europe Conference League play-offs lopen nog steeds wat op. De hoogste pre-odds staan achter winst van de Spartanen. Voetbalwedders kunnen bij een correcte voorspelling op winst van Sparta tot wel 7.00 keer het wedbedrag scoren.

Bij een gelijkspel binnen reguliere speeltijd keren de meeste bookmakers op Voetbalwedden tot maximaal 5.10 keer het speelbedrag uit.

Een zege van FC Twente is bij de Nederlandse bookmakers gemiddeld  1.48 keer het speelbedrag waard. Bookmaker Unibet.nl keert op dit moment de hoogste odds uit bij dit resultaat in Enschede.

Speltypen

Bij veel speltypen zijn hoge quoteringen te vinden, maar Voetbalwedden licht er graag een paar op. Zo kunnen er goede deals gemaakt worden in het 1×2 spelsysteem, correct score combinatie en draw no bet. De halftime/fulltime speloptie is ook een leuke methode om een weddenschap op te doen. Zo kan er na de eerste helft al een flinke bookmakersbeloning gescoord worden. Staat Twente bijvoorbeeld bij rust op voorsprong, maar winnen de Spartanen de wedstrijd in Enschede, dan kunnen voetbalwedders tot 70.00 keer het wedbedrag teruggestort krijgen. Dat is niet mis! Wint Sparta de finale maar scoren de Tukkers ook nog in hun thuisduel? Dan kan er in speloptie: resultaat en beide teams scoren, tot gemiddeld 10.50 keer het wedbedrag geëist worden van de wedkantoren waar deze voorspelling is gedaan.

Wedden op voetbal kan ook via live betting. Je kunt dan tijdens de finale bepalen wie volgens jou de meeste kans heeft de wedstrijd te winnen en bij een correcte voorspelling leuke beloningen innen. De Nederlandse wedkantoren op Voetbalwedden.nl bieden ook bij live wedden diverse spelopties aan. Ga naar de bookmakerspagina en ontdek wat de beste spelopties voor jouw zijn.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.nl vind je alleen de betrouwbaarste bookmakers om bij te wedden op voetbalwedstrijden. Veilig wedden heb je zelf ook in de hand. Speel met kleine bedragen, bereid een weddenschap goed voor en stop op tijd. Twijfel je over een wedkantoor, spelstrategie of betaalmethode? Op Voetbalwedden.nl kun je veel informatie vinden om met plezier te wedden op jouw favoriete sport.

Datum en tijdstip FC Twente – Sparta Rotterdam

De play-offs voor de Europe Conference League ticket wordt zondag 11 juni gespeeld. FC Twente en Sparta Rotterdam trappen om 14:30 uur af in de Grolsch Veste te Enschede. Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en ontdek de beste pre-odds die passen bij jouw voorspelling op deze laatste wedstrijd van de finale!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.