• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De competitiewedstrijden zijn alweer een tijdje bezig. Nu de clubs hun draai in de Eredivisie of Eerste Divisie gevonden hebben, is het tijd om de blik te verbreden. De TOTO KNVB Beker gaat namelijk weer van start! Afgelopen zaterdag stond het eerste duel op het programma. Al is er een grote kans dat u de match tussen ’s-Gravenzande en SteDoCo gemist heeft. Gelukkig zijn er genoeg wedstrijden die u wél kunt volgen. Ajax, PSV, Feyenoord en AZ zijn deze week nog nergens te bekennen, maar andere clubs uit het betaalde voetbal moeten zich inmiddels toch echt gaan bewijzen. Eén slechte avond en de kans op de beker is meteen verkeken. Dat maakt de KNVB Beker meteen erg interessant voor een weddenschap. 

Deze eerste ronde-duels zijn de moeite waard

Er zijn maar weinig voetbalfans die zich écht verheugen op het begin van de TOTO KNVB Beker. Het toernooi gaat pas leven als de eerste rondes achter de rug zijn en de kwartfinales aanbreken. Toch is dat zonde, want ook die eerste ronde levert al heel wat interessante weddenschappen op. Zo is er de Gelderse derby tussen Vitesse en de Graafschap. Vooral de Achterhoekers voelen de strijd met hun provinciegenoten en willen maar al te graag winnen. Tussen alle duels waarin profclubs het opnemen tegen amateurs, zien we in deze eerste ronde ook een paar wedstrijden met alleen Eredivisieclubs. Heracles neemt het woensdag op tegen RKC. De club uit Almelo presteert dit seizoen goed, terwijl RKC momenteel de hekkensluiter van de Eredivisie is. Logisch dus dat een overwinning voor Heracles ongeveer 1,5 keer de inzet oplevert tegenover 5,5 keer bij winst voor RKC.

Fortuna Sittard en ADO Den Haag staan donderdag tegenover elkaar. Dit is een duel uit de onderste regionen van de Eredivisie, alleen wel uitgevochten op het toneel van de KNVB Beker. De bookmakers geven Fortuna net iets meer kans, simpelweg vanwege het thuisvoordeel. Maar de clubs zijn aan elkaar gewaagd waardoor de quoteringen niet heel ver uit elkaar liggen. Bovendien hebben beide teams een succesvol Eredivisie-weekend achter de rug. Dat geeft vertrouwen en zorg ongetwijfeld wat voor extra strijdlust. Een mooie wedstrijd dus om te volgen! 

Het is nog even wachten op de topclubs

Regerend kampioen Ajax ontbreekt in de eerste ronde van de KNVB Beker. Datzelfde geldt voor de andere drie clubs die Europees voetbal spelen. Zij haken aan als half december de tweede ronde van het bekertoernooi op het programma staat. Wil je je toch per se op dit soort topclubs richten, verdiep je dan vast in de mogelijke winnaar van het toernooi. Ajax is opnieuw een grote kanshebber, al doen Feyenoord en AZ het ook erg goed de laatste jaren. De Rotterdammers hebben momenteel natuurlijk wat problemen. Voor hun kansen in het bekertoernooi is het in ieder geval gunstig dat zij pas in de tweede ronde instromen. Wedden op de KNVB Beker kan uiteraard gewoon bij TOTO. Deze bookmaker is niet voor niets als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.