• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In het nieuwe voetbalseizoen staan er weer heel wat interessante wedstrijden te wachten. Heb je wel zin om te gaan wedden op voetbal? Houd onderstaande duels/data dan goed in de gaten. Deze zijn perfect voor een weddenschap!

Pakt een club dit jaar weer de dubbel?

Vorig seizoen veroverde Ajax de dubbel. Met het winnen van de landstitel én de KNVB Beker sloot de club uit Amsterdam een behoorlijk succesvol jaar af. Het is natuurlijk maar de vraag of dit seizoen opnieuw een dubbel oplevert voor één van de clubs. We moeten nog minimaal wachten tot 19 april voordat we hier een antwoord op hebben. Op die zondag is het namelijk tijd voor de bekerfinale. In de Eredivisie zijn er dan nog vier rondes te spelen. Toch hoeven we waarschijnlijk niet tot de laatste speelronde (zondag 10 mei) te wachten voordat de kampioen bekend is. Wees er dus op tijd bij als je wilt wedden op de landskampioen.

Belangrijke data voor Europees voetbal

Voor Nederlandse voetbalfans is de Champions League lang niet zo spannend geweest als vorig seizoen het geval was. Dat biedt hoop voor seizoen 2019/2020! Zelfs als Nederlandse clubs niet ver komen in Europa, zijn er genoeg redenen om een weddenschap te plaatsen. Mooi voetbal, indrukwekkende goals vooral heel veel emotie en strijdlust: dat is waar het in het Europees voetbal om draait. De Europa League finale wordt op woensdag 27 mei gespeeld in de Poolse stad Gdansk. Drie dagen later is het dan tijd voor de grote Champions League finale. Welke twee clubs weten de titels binnen te slepen?

Wedden op die echte voetbalklassiekers

Europees voetbal is spannend om te volgen, maar ook de nationale competities zijn interessant voor een weddenschap. Zeker als je kiest voor één van de echte krakers. Zondag 27 oktober is een datum om goed in de gaten te houden. Op die dag staan er namelijk meerdere klassiekers op het programma. Om maar in eigen land te beginnen: Feyenoord komt op bezoek bij Ajax. De terugwedstrijd is op 22 maart. Ook FC Barcelona en Real Madrid treffen elkaar voor El Clásico op 27 oktober. De return in Bernabéu staat op 1 maart gepland. Wed je liever op de Franse klassieker? Paris Saint-Germain en Olympique Marseille komen elkaar tegen op 27 oktober en 21 maart. Kun je niet tot eind oktober wachten, zet dan in op de Argentijnse superklassieker tussen River Plate en Boca Juniors. Op zondag 1 september is het al zover. Onze oosterburen hebben natuurlijk ook hun eigen klassieker. Op 9 november en 4 april mogen Bayern München en Borussia Dortmund het in een ongetwijfeld spannende wedstrijd tegen elkaar opnemen.

Oranje moet weer aan de bak!

Nu 2020 steeds dichterbij komt, kun je je alvast gaan verheugen op het EK. De kwalificatiereeks gaat voor verder Oranje op vrijdag 6 september. Het is meteen een boeiende wedstrijd om op te wedden, want de ploeg van Koeman neemt het op tegen de Duitsers. De wil om te winnen zal groot zijn. Die Mannschaft wist Oranje begin dit jaar namelijk nog te verslaan, en wel in die beruchte laatste minuut. Tussen 6 september en dinsdag 19 november werkt Oranje nog zes kwalificatiewedstrijden af. Hopelijk is dat genoeg om op 12 juni aanwezig te zijn bij de start van het EK.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.