• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het voetbalseizoen is op de helft. In het landskampioenschap beginnen de verschillen tussen de clubs zich langzamerhand af te tekenen, en de Champions League en Europa League zijn inmiddels aangekomen bij de knock-out fase. Nu het januari is, wordt de strijd op de (inter)nationale voetbalvelden alleen maar spannender. Dit staat je de rest van het seizoen nog te wachten!

Wat valt er te wedden in januari?

Kennis is macht in de wereld van het voetbalwedden. Waarschijnlijk weet je behoorlijk veel van de clubs in de Eredivisie, dus elke speelronde biedt weer volop kansen. Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten voordat de competitie verder gaat. Het weekend van 17 januari is het zover, met wedstrijden als AZ – Willem II, Ajax – Sparta, Feyenoord – Heerenveel en VVV – PSV. Zet ook 21 januari in je agenda. Dan begint de Champions League van Zuid-Amerika: de Copa Libertadores.

Februari is de maand van de topduels

In februari verschijnen het heel wat topclubs op het voetbaltoneel. De Champions League gaat op 18 februari namelijk weer verder met de achtste finales. Lukt het Manchester City om Real Madrid te verslaan? En wint Atlético in eigen huis van Liverpool? Ajax en AZ mogen zich eind februari gaan bewijzen in de zestiende finales van de Europa League, met Getafe en LASK Linz als tegenstanders. Liefhebbers van Italiaans voetbal kunnen zich op 9 februari opmaken voor de strijd om Milaan, oftewel de strijd tussen Inter en AC Milaan.

De maand maart biedt mooie klassiekers

Maart is de maand van een paar interessante klassiekers. Op 1 maart is daar El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona. Op 22 maart volgt onze eigen klassieker, die tussen Feyenoord en Ajax. Hoewel Feyenoord de laatste tijd niet optimaal presteert, haalt de wedstrijd tegen 020 altijd extra vechtlust naar boven. Laat je de competitiewedstrijden liever links liggen om je te kunnen focussen op het EK? In de play-offs van maart worden de laatste vier tickets voor het kampioenschap verdeeld.

April: Oranjevrouwen en de bekerfinale

In april is het de beurt aan de Oranjevrouwen. Zij spelen op 10 april een wedstrijd tegen Kosovo, en op 14 april staat er een duel tegen Estland op het programma. De wedstrijden zijn behoorlijk belangrijk, want met twee goede uitslagen kan Oranje zich al plaatsen voor het EK van 2021. In het mannenvoetbal zijn alle ogen deze maand gericht op de Toto KNVB beker. Op 19 april komt dit toernooi tot een eind met een hopelijke spannende finale.

Competities komen tot een eind in de maand mei

Mei is standaard de maand waarin de grote Europese competities tot een eind komen. Misschien is die laatste speelronden nog alles beslissend, maar het kan ook heel goed zijn dat veel voetbalcompetities al lang een winnaar hebben. Als er in de reguliere competities weinig meer te winnen valt, kun je je altijd nog richten op Europees voetbal. Op 27 mei wordt de finale van de Europa League gespeeld. Drie dagen later is het de beurt aan de Champions League. Welke club wordt de opvolger van Liverpool FC?

In juni mag Oranje zich eindelijk weer laten zien!

Vanaf de zomer gaat ieders blik naar de apotheose van het seizoen: het EK voetbal! Voor het Nederlands elftal is dit eindelijk weer een kans om zich te laten zien op het grote podium. Het is te hopen dat Memphis Depay op tijd herstelt is van een zware blessure die hij in december opliep. Zo niet, dan moeten we in ieder geval hopen dat spelers als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Ryan Babel goed in vorm zijn. De eerste wedstrijd Oranje is op zondag 14 juni, met Oekraïne als tegenstander. Een goede eerste wedstrijd zou zomaar het vertrouwen kunnen geven om het ver te schoppen in het EK. Het kampioenschap biedt sowieso heel wat mogelijkheden voor een spannende weddenschap.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.