• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het kan nog alle kanten op bij het UEFA Champions League duel Dortmund – PSV. Na de heenwedstrijd in Eindhoven staat het namelijk precies gelijk: 1-1. Kan PSV in Dortmund toeslaan of weet de Duitse Bundesliga club gesteund door Die Gelbe Wall een ticket te bemachtigen voor de kwartfinales? Speel mee met Borussia Dortmund – PSV Eindhoven via Voetbalwedden.nl en plaats je voorspelling tegen de beste bookmakers deals!

Statistieken

PSV speelde tot nu toe vier keer tegen Dortmund. Nog nooit werd er gewonnen. In de drie voorgaande officiële duels verloor PSV één keer. De andere twee ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. Het vierde onderlinge duel is een oefenwedstrijd uit 2017. Ook die ging verloren.

PSV speelde in haar historie maar liefst 95 duels tegen clubs uit Duitsland. Daarvan won PSV er 31 en gingen er 38 verloren. 26 keer eindigde deze Nederland – Duitsland confrontatie in een gelijkspel, waarvan de 1-1 in de heenwedstrijd er dus één was.

Odds Borussia Dortmund – PSV

Welke odds staan er momenteel in de pre-wedstrijd spelopties klaar? Voetbalwedden zocht de 1X2 speelsysteem toppers voor je op. Als PSV wint wordt er tot maximaal x3,40 keer de inlegwaarde uitgekeerd aan Voetbalgokkers die hun geld in de pre-wedstrijd fase op PSV hebben gezet.

Gaat Dortmund woensdag winnen gesteund door de eigen fanatieke aanhang? Dan zal er tot maximaal 2,10 keer de ingelegde speelwaarde worden uitgekeerd door de online bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen via hun online portal mogen aanbieden aan Voetbalgokkers.

Een gelijkspel zorgt voor de hoogste beloningen in het reguliere 1X2 spelsysteem. Als er net als in Eindhoven geen winnaar komt, dan zal er een verlening gespeeld moeten worden. Voetbalgokkers die hun geld op een gelijkspel zetten weten dat al dat zij gewonnen hebben. Hun beloning kan dan oplopen naar maximaal 3,80 keer de inzetwaarde!

Spelopties

Omdat dit nog best eens een spannende wedstrijd kan worden waarin de verschillen klein zullen zijn is de speloptie Dubbele kans wellicht een goede optie. Hierin speel je op twee van de drie keuzes uit het 1X2 spelsysteem. Kies je bijvoorbeeld voor de combinatie 1X, dan levert dat maximaal 1,36 keer de inlegwaarde op.

Het geplaatste wedbedrag op X2 staat in dit speltype op een maximale bookmakersbonus van 1,79 keer het ingelegde speelbedrag en de 1/2 optie, die staat voor PSV of Dortmund wint, levert tot maximaal 1,28 keer de inzet op.

Voetbalwedden.nl

Wil je meespelen met Dortmund – PSV door een voorspelling te plaatsen via de online goksites? Kies dan voor een vergelijking via Voetbalwedden.nl. Zo weet je zeker dat je via betrouwbare bookmakers inzet en dat de regels die de KSA hanteert worden nageleefd.

Datum en tijdstip Dortmund – PSV

Het UEFA Champions League duel Dortmund – PSV zal op woensdag 13 maart worden gespeeld. Het decor voor deze return in de achtste finales is het Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.

De wedstrijd begint om 21:00 uur. Gaan Malen en Maatsen door met hun Duitse werkgever of blijft PSV kans maken op eindwinst in de Champions League? Voorspel, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.