• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het is niet direct een clash tussen twee traditionele topclubs, maar Ajax – FC Utrecht behoort wel tot de krakers in de Nederlandse Eredivisie. Twee ploegen die elkaar het leven graag zuur maken, een voorsprong met hand en tand verdedigen, waarbij ook onreglementair ingrijpen niet geschuwd wordt. Kortom: een perfecte wedstrijd om eens flink te scoren met een winnende weddenschap! Speel jij mee met Voetbalwedden

Statistieken

Ajax is de spreekwoordelijke winnaar van de maand januari en gaat soeverein aan de leiding in de Eredivisie. Ajax heeft al zeven punten meer dan PSV, de nummer twee. FC Utrecht startte het seizoen met ambitie, maar daar komt tot nu toe nog weinig van terecht. De Domstedelingen staan pas achtste. Een overwinning in de Johan Cruijff Arena kan wellicht voor de broodnodige ommekeer zorgen.

Hoewel beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn is Ajax in de thuiswedstrijden in Amsterdam vaak wel de betere van de twee. De laatste drie keer dat Ajax thuis tegen de ‘angstgegner’ speelde won het. Utrecht zal dan ook uit een ander vaatje moeten tappen om kans te maken zondag. De meest recente onderlinge confrontatie is een goed voorbeeld hoe moeilijk FC Utrecht het Ajax kan maken. In de KNVB beker wonnen de Amsterdammers – na een 3-4 achterstand – met heel veel moeite met 5-4!

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor Ajax Amsterdam – FC Utrecht laten zien dat de online bookmakers een Amsterdamse zege verwachten zondag. Gemiddeld pak je bij een correcte voorspelling dat Ajax wint x1,37 keer je inleg.

Het ingelegde speelbedrag wordt x5,15 keer zoveel waard als jouw voorspelling dat het een gelijkspel wordt de winnende weddenschap blijkt te zijn. De hoogste winstbonussen worden echter uitgekeerd als FC Utrecht met drie punten terugreist naar de Domstad: x7,10!

Speltypen

Zijn er ook hoge winsten te verdienen als ik denk dat Ajax wint van FC Utrecht? Jazeker! In het speltype ‘Correcte score’ pak je al snel acht keer het ingezette speelbedrag! Bij een 1-0 zege van de Amsterdamse formatie keren de bookies x9,35 keer de inzet uit aan iedereen die dit invulden op het wedstrookje. Een 2-0 overwinning is goed voor x7,40 je inleg.

Bij TOTO.nl pak je een winstbonus van x8,65 als 3-0 de correcte voorspelling is. Een 2-1 overwinning staat in de pre-wedstrijd fase ingeschaald op x7,65. Een 3-1 zege zelfs voor x8,90!

Denk jij dat niet Ajax, maar FC Utrecht gaat winnen? Dan lopen de odds nog veel verder op! Check voor alle (actuele) quoteringen het odds overzicht op onze bookmakerspagina! Hier vind je ook alle Correcte score-deals voor een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena. De winstkansen liggen dus voor het oprapen: je hoeft ‘alleen’ nog maar de juiste uitslag door te geven. Heb jij zoveel voetbalkennis?

Voetbalwedden

Ga jij zondag Ajax – FC Utrecht kijken via tv, internet of livescore? Maak het volgen dan extra spannend door te voorspellen hoe dit duel gaat eindigen. Geef jij de winnende voorspelling door? Dan kan jij de grote winnaar worden van deze Eredivisie kraker tussen AFC Ajax Amsterdam en FC Utrecht.

Datum en tijdstip

Het duel Ajax – FC Utrecht begint zondag 7 februari al om 12:15 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wees er dus op tijd bij om je voorspelling door te geven via onze bookmakerspagina. Scoor de hoogste odds en beste deals dankzij ons overzicht van top bookmakers voor het inzetten op Ajax, FC Utrecht of een gelijkspel.

Wil je een deal scoren tijdens de wedstrijd? Log dan zondagmiddag in op Voetbalwedden en scoor je winnende weddenschap bij het live gokken op Ajax – FC Utrecht!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.