• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het EK 2024 begint aanstaande vrijdag met de openingswedstrijd Duitsland – Schotland. De twee landen ontmoeten elkaar in de Allianz Arena te München. Het openingsduel is de eerste wedstrijd op EURO 2024 die traditioneel getrouw gespeeld gaat worden door het gastland. Dit keer is dat Duitsland die in het verleden niet veel duels verloor van de Schotten. Wat gaat het dit keer worden? Voorspel de eerste wedstrijd van het EK via Voetbalwedden.nl en scoor de hoogste odds bij de beste bookmakers.

Statistieken

Het duel tussen Duitsland en Schotland is de eerste wedstrijd die gepland staat op EURO 2024. De twee landen treffen elkaar in Groep A van het toernooi. Ook Zwitserland en Hongarije maken deel uit in deze poule. Duitsland behoort tot de topfavorieten van het toernooi dat zij in eigen land spelen.

De Duitsers hebben in het verleden altijd goede resultaten behaald tegen Schotland. Sterker nog: het Schotse nationale voetbalelftal won in 1999 voor het laatst van onze oostenburen. Sindsdien won Die Mannschaft vijfmaal en werd er één gelijkgespeeld. De laatste onderlinge ontmoeting dateert echter wel van 2015, negen jaar geleden.

Odds Duitsland – Schotland

De pre-wedstrijd quoteringen voor de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland schieten omhoog bij de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem zijn te behalen bij een overwinning van Schotland. Als het Schotse team wint in München, kunnen voetbalgokkers tot wel 10.65 keer het ingelegde speelbedrag winnen!

Als Duitsland deze openingswedstrijd tegen het Schotse team wint, kan er via de betere bookmakers die je op Voetbalwedden.nl kunt bekijken tot maximaal 1.29 keer de inzet gewonnen worden met een winstpartij van Die Mannschaft.

Bij een gelijkspel zijn de quoteringen een stuk hoger. De maximale odds in het 1×2 spelsysteem voor een gelijkspel tussen de Duitsers en Schotten zijn vastgesteld op 5.83 keer de inzet. Dit is aanzienlijk meer dan bij winst van Duitsland. Raadpleeg de meest actuele odds en aanbiedingen via VoetbalGokken.nl en win met een correcte voorspelling op de openingsmatch van EURO2024.

Spelopties

Bij deze eerste wedstrijd van gastland Duitsland kan je niet alleen via de pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem een gokje wagen. Ook de optie waarbij je op het aantal doelpunten wedt, is zeer aantrekkelijk.

Deze optie kan je via alle legale, veilige Nederlandse bookmakers terugvinden via de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina. Dus aarzel niet te lang en scoor ook via de andere spelopties de beste EURO 2024 deals.

Voetbalwedden.nl

Zoek je een betrouwbare vergelijkingssite voor het voorspellen van EK voetbal wedstrijden? Bekijk dan het aanbod op Voetbalwedden.nl, een volledige Nederlandse, onafhankelijke website voor voetbalpunters die via betrouwbare bookmakers willen inzetten.

Datum en tijdstip Duitsland – Schotland

De EURO2024 openingswedstrijd Duitsland – Schotland wordt gespeeld op vrijdag 14 juni om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Tot aan die aftrap kan er via de pre-wedstrijd deals een voorspelling geplaatst worden. Nadat beide teams aan hun eerste EK duel zijn begonnen is alleen live gokken nog mogelijk.

Weten de Schotten het EK gastland te slim af te zijn door te winnen in München of gaat Die Mannschaft zich van de beste kant laten zien door te zegevieren in eigen land? Vergelijk via Voetbalwedden.nl, zet in en win de beste EK 2024 odds.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.