• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands elftal komt dinsdagavond in Frankfurt in actie tegen Duitsland. Het duel tussen deze twee toplanden in het voetbal wordt gespeeld ter voorbereiding op het EK voetbal, dat op 14 juni ook in Duitsland zal beginnen. Kan Nederland winnen van Die Mannschaft? Speel mee en scoor de beste odds door de bookmakers te vergelijken via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Duitsland – Nederland

Het laatste bezoek aan Duitsland van het Nederlands elftal verliep succesvol. Op 6 september 2019 werd het 2-4 voor Oranje dat over het algemeen toch doelpuntenrijke duels speelt tegen de aartsrivalen uit de voetballerij.

In de laatste zeven jaar speelde Duitsland en Nederland zeven keer tegen elkaar. Drie keer won Oranje, twee keer zegevierde de Duitsers en tweemaal eindigde het onderlinge duel onbeslist. De laatste was dit ook het geval. Toen speelde Nederland thuis en werd het 1-1 tegen de Die Mannschaft.

Odds Duitsland – Nederland

De quoteringen in het pre-wedstrijd spelsysteem 1X2 stijgen het hardste als er gespeeld wordt op underdog Nederland. Bij de top bookmakers zien we dat er tot maximaal x4,00 het ingelegde speelbedrag uitbetaald wordt aan punters die hierop gokken via één van de legale, Nederlandse wedkantoren.

Hoeveel winst kan je dan pakken bij de goksites als je kiest voor Duitsland? Die odds lopen een stuk minder snel op. De bookies denken namelijk dat je bij deze weddenschap de hoogste winstkans hebt en gaan daardoor tot maximaal 1,89 keer uitbetalen als je deze voorspelling met succes plaatst.

De laatste ontmoeting is precies twee jaar geleden. Toen eindigde het in 1-1, een gelijkspel dus. Wordt het komende dinsdag opnieuw een gelijkspel, dan zijn de VoetbalGokkers die daarop speelde de winnaar. Hun maximale beloning kan stijgen naar 3,70 keer het inlegbedrag!

Spelopties

Naast het inzetten op de winnaar kan je ook kiezen voor andere spelopties. Zo kan je voorspellen hoeveel corners er worden genomen en hoeveel kaarten er gegeven zullen worden in dit vriendschappelijke duel tussen Duitsland en Nederland.

Een andere veel gekozen optie is het correcte score. Hierbij zet je in op een stand. Klopt die uitslag? Dan win je fraaie bonussen via de bookmaker waar je deze voorspelling plaatste. Check snel onze bookmakerspagina hoe hoog die odds kunnen oplopen!

Voetbalwedden.nl

Waarom zou je via ons vergelijken? Voetbalwedden.nl is een honderd procent Nederland platform dat alleen samenwerkt met betrouwbare, veilige en door de Nederlandse kansspelautoriteit goedgekeurde gokwebsites. Zo weet je zeker dat je verantwoord speelt en krijgt uitbetaald als je wint bij Duitsland – Nederland!

Datum en tijdstip Duitsland – Nederland

Meespelen tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Het duel Duitsland – Nederland zal op dinsdag 26 maart 2024 plaatsvinden en om 20:45 uur van start gaan. Inzetten zal dus voor die tijd moeten gebeuren. Enige uitzondering is het live gokken, dit kan alleen tijdens de wedstrijd. Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Vergelijk allee voetbalgokwebsites door via Voetbalwedden.nl de bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden naast elkaar te leggen. Via onze overzichtspagina kan je dat gemakkelijk doen door te kiezen voor Wedden op Duitsland – Nederland waarna er een snel overzicht verschijnt van de beschikbare veilige bookmakers! Vergelijk, zet in en win.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.