• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Bundesliga is de eerste grote voetbalcompetitie die weer van start gaat. Na ruim twee maanden waarin het voetbal in Duitsland helemaal stil lag, staan er dit weekend weer wedstrijden op het programma. Voor jou betekent dat maar een ding: je kunt eindelijk weer wedden op een competitie die er écht toe doet! Oké, voor de sfeer in het stadion hoef je de Bundesliga niet te volgen. Vooralsnog is er namelijk geen sprake van een juichend, zingend, schreeuwend en soms scheldend publiek op de tribunes. Maar dat wil niet zeggen dat er geen interessante wedstrijden aan zitten te komen. In slechts drie dagen tijd staan alle clubs uit de Bundesliga weer op het veld. Wedden op Bayern München, Borussia Dortmund, FC Augsburg en Werder Bremen kan dus gewoon weer.

Het spannende laatste deel van het Bundesliga-seizoen

De kans is groot dat je na twee maanden stilte niet precies meer weet hoe de Bundesliga ervoor staat. Hoog tijd dus voor een kleine opfrisser! Sinds de start van seizoen 2019/2020 zijn er in de Bundesliga 25 rondes gespeeld. Eintracht Frankfurt en Werder Bremen vormen de enige uitzondering met 24 wedstrijden. Voor de stand maakt dat weinig uit, aangezien beide clubs zich in het onderste deel van de ranglijst bevinden. Het lijkt er ook niet op dat daar in het resterende deel van het seizoen verandering in gaat komen.

Met negen speelrondes voor de boeg kan er nog veel gebeuren in de Bundesliga, zeker als je ziet hoe klein de verschillen in de top zijn. De top 3 bestaat uit (hoe kan het ook anders) Bayern München met 55 punten, Borussia Dortmund met 51 punten en RB Leipzig met 50 punten. Maar eigenlijk staat de complete top 5 staat dicht bij elkaar. Mönchengladbach en Bayer Leverkusen kunnen met 49 en 47 punten nog heel makkelijk een paar plekken stijgen. Dat belooft in ieder geval een spannend laatste deel van het seizoen te worden.

Wat valt er dit weekend te beleven in de Bundesliga?

Dit weekend zit helemaal vol met Bundesliga voetbal. Op zaterdag kun je wedden op:

  • Borussia Dortmund – Schalke 04
  • RB Leipzig – SC Freiburg
  • FC Augsburg – VfL Wolfsburg
  • Fortuna Düsseldorf – Paderborn
  • Hoffenheim – Hertha BSC
  • Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Let erop dat je er op zaterdag op tijd bij bent. De meeste wedstrijden gaan namelijk om 15.30 uur al van start, met uitzondering van het duel tussen Frankfurt en Mönchengladbach. Deze clubs verschijnen om 18.30 uur op het veld. Ook op zondag staan er nog twee wedstrijden te wachten in de Bundesliga:

  • FC Köln – FSV Mainz 05 (vanaf 15.30 uur)
  • Union Berlin – Bayern München (vanaf 18.00 uur)

Wil je de complete hervatting van de Bundesliga meemaken, dan kun je op maandag de laatste weddenschappen van deze speelronde aangaan. Je wedt dan op de wedstrijd tussen Werder Bremen en Bayer Leverkusen (vanaf 20.30 uur). Als alles goed gaat, komt de Bundesliga op zaterdag 27 juni tot zijn eind. In slechts anderhalve maand tijd moeten er dus heel wat wedstrijden worden gespeeld, en dat is voor jou als voetbalwedder natuurlijk erg goed nieuws!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.