• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Jong Oranje komt aanstaande zaterdag in actie tegen Portugal -21. De landenteams strijden voor de beste plaats in Groep A van het EK-21 in Georgië en Roemenië. Jong Oranje won de eerste wedstrijd in de poulefase niet en dus moet er van Portugal gewonnen worden wil bondscoach Erwin van de Looi en zijn team nog kans maken op de knock-outs van het toernooi. Scoor de beste EK -21 odds bij Portugal – Nederland via Voetbalwedden!

Statisteken Portugal-21 – Nederland-21

Beide landenteams begonnen het EK -21 niet volgens verwachtingen. Het Nederlands talentenelftal van bondscoach Van de Looi speelde de eerste wedstrijd tegen België, maar verzuimde te winnen. Er werd niet verloren, maar de punten werden gedeeld nadat beide teams niet tot scoren wisten te komen. Het werd 0-0 in het Mikheil Meskhi Stadium te Tbilisi.

Het Portugese elftal had nog minder geluk in de eerste speelronde. Het talentenelftal van Portugal verloor met 2-0 van Georgië -21 in de Boris Paichadze Dinamo Arena te Tbilisi.  Hierdoor beginnen de Portugezen als nummer vier in de poule aan de wedstrijd tegen Jong Oranje.

Odds

In het 1×2 spelsysteem zijn al heel wat mooie bookmakersbeloningen te scoren mits je de correcte voorspelling achterlaat. Zo wordt er bij een overwinning van Jong Oranje tot 2.60 keer het wedbedrag ingedeeld als de ploeg van bondscoach Van de Looi wint.

Bij een gelijkspel lopen de bookmakers uitkeringen nog verder op. Mochten de Portugezen de punten met ons gaan delen, dan worden voetbalwedders die deze voorspelling invulden tot 3.20 keer het speelbedrag rijker.

Dan de odds die worden uitgekeerd bij winst van Portugal. Als het Portugese elftal drie punten pakt door van Jong Oranje te winnen, dan kan er tot 2.75 keer de inleg worden ontvangen door de wedkantoren op Voetbalwedden.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is niet het enige speltype die de Nederlandse bookmakers hanteren bij het EK voor jongeren onder de 21. In de pre-fase kan er bij heel veel spelopties zoals over/under, dubbele kans of correct score combinatie gescoord worden.

Wedden in de pre-fase is leuk en zorgt al voor wat voorpret voorafgaand aan een duel. Het is ook de meest uitdagende manier van wedden op voetbal. Een weddenschap dient geplaats te worden voordat de wedstrijd begint. In de aanloop naar het duel kunnen er dan nog aanpassingen gedaan worden in de selectie of er kan een speler nog geblesseerd raken tijdens de training op warming-up. Veel voetbalgokkers kiezen er dan ook voor om live te wedden. Tijdens de wedstrijd kun je dan voorspellingen droppen en je kunt direct inspringen als er een situatie veranderd. De odds bij live wedden zijn vaak wat lager, maar volgens de bookmakers zijn de winstkansen hoger.

Voor welk speltype je ook gaat, laat je er goed voor informeren en via Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het EK voor onder de 21 wordt steeds populairder bij voetbalwedders. Steeds meer Nederlandse bookmakers bieden hoge quoteringen aan bij wedstrijden van onder andere Jong Oranje. Ontdek bij welke bookmaker de pre-odds het best ingedeeld zijn voor jouw voorspellingen. Speel veilig en bewust mee en scoor de beste odds en deals.

Datum en tijdstip Portugal-21 – Nederland-21

De tweede wedstrijd in Groep A van het EK-21 Portugal-21 – Nederland-21 wordt gespeeld op zaterdag 24 juni. Het duel wordt gehouden in het Mikheil Meskhi Stadion te Tbilisi en begint om 18:00 uur. Wint Jong Oranje van Portugal? Vergelijk de pre-odds op Voetbalwedden.nl en speel veilig en bewust mee via de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.