• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend zijn de ogen weer gericht op het Nederlands elftal. Na een lange zomer moet de ploeg van Ronald Koeman weer serieus aan de bak, en wel met twee kwalificatiewedstrijden richting het EK. Vrijdag om 20.45 uur is de aftrap van het ongetwijfeld spannende duel tussen Duitsland en Nederland. Op maandag 9 september treft Oranje een wat minder aansprekende tegenstander. De ploeg reist namelijk af naar de stad Tallinn om het in de A. Le Coq Arena op te nemen tegen elftal van Estland. Koeman is in de aanloop naar de komende twee duels behoorlijk uitgesproken. De wedstrijd tegen Duitsland is niet cruciaal, maar het bezoek aan Estland moet toch echt drie punten opleveren. Als echte voetbalfan zit je ongetwijfeld live naar de wedstrijden te kijken. Pak dan meteen een weddenschap mee. De bookmakers hebben de quoteringen voor beide wedstrijden al online staan! 

Alles ligt nog open in groep C

Het eerste deel van de EK-kwalificatie verliep in Groep C wat rommelig. Doordat het Nederlands elftal nog vol meedeed in de strijd om de Nations League, loopt de ploeg wat achter als het gaat om het aantal gespeelde kwalificatiewedstrijden. Na twee wedstrijden zijn er drie punten binnengehaald, wat goed is voor de derde plek in de groep. Duitsland staat tweede met negen punten uit drie wedstrijden. Noord-Ierland bezet de eerste plek met twaalf punten uit vier kwalificatieduels, waarbij tot nu toe de zwakste voetballanden op het programma stonden. De stand is dus enigszins geflatteerd. Maar Oranje moet nu wel alles op alles zetten om minimaal één plekje in de groep te stijgen. 

Het is tijd voor een echte Duitsland – Nederland

De wedstrijd Duitsland – Nederland is in deze kwalificatiereeks al de tweede ontmoeting tussen beide landen. De thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena werd met 2-3 verloren. Ook voor komende vrijdag dichten de bookmakers die Mannschaft een grotere kans toe. Bij een 1×2 weddenschap staan de quoteringen op ongeveer 2.00 voor Duitsland tegen 3.40 à 3.60 voor Nederland. Zelfs Koeman liet doorschemeren dat hij grote kansen voor de Duitsers. Hij schat het elftal momenteel zelfs hoger in dan wereldkampioen Frankrijk. En dat zegt wel wat. Duitsland in eigen huis: het wordt misschien een lastig verhaal, maar Oranje kan natuurlijk altijd verrassen. 

Oranje ruikt de overwinning op Estland al

Ronald Koeman is in deze fase van de EK kwalificatie op alles voorbereid. Het doel is om de wedstrijden tegen Estland en Wit-Rusland te winnen én meer punten te halen uit de twee duels tegen Noord-Ierland. Dit scenario is hoogstwaarschijnlijk genoeg om een ticket te veroveren voor het EK 2020. De bookmakers hebben er vertrouwen in dat de eerste wedstrijd tegen Estland inderdaad een overwinning oplevert voor Oranje. Het vertrouwen is zelfs zo groot dat het weinig zin heeft om voor een 1×2 weddenschap te gaan. De quoteringen bij een overwinning voor Nederland staan onder de 1.10. Gelukkig zijn er nog heel wat andere weddenschappen die deze kwalificatiewedstrijd spannend maken. Wed bijvoorbeeld op de eerste doelpuntenmaker of voorspel de correcte score. Wordt het 1-2, 0-2, 0-3 of zelfs 1-4? De wedstrijd kan zomaar uitkomen op een doelpuntenfestijn.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.