• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Engeland barst op 6 juli het EK2022 voor vrouwen los met de wedstrijd Engeland tegen Oostenrijk. Onze Leeuwinnen beginnen er drie dagen later aan tegen Zweden gevolgd door de wedstrijden tegen Portugal en Zwitserland. Het Nederlands vrouwenelftal maakt goede kans Groep C te overleven, maar dan moeten de duels wel gewonnen worden tegen de sterke concurrenten. Vind de hoogste odds voor het EK2022 voor vrouwen bij de bookmakers op Voetbalwedden en maak mooie EK-deals. 

Statistieken EK2022 vrouwen

Nederland is een van de landen waarvan verwacht wordt dat het de finale van het EK2022 voor vrouwen kan halen. De Oranjeleeuwinnen maken goede indruk en Nederland is regerend Europees kampioen. De Leeuwinnen wonnen het EK2017 en gaan met de nieuwe bondscoach Mark Parsons proberen dit kunstje te herhalen. Zover is het echter nog niet. Nederland moet bij de beste twee landen in Groep C komen en dat is met de concurrenten Zweden, Portugal en Zwitserland nog niet zo gemakkelijk.

Op zaterdag 9 juli spelen de Leeuwinnen hun eerste EK2022 duel tegen Zweden. In het Bramall Lane stadion te Sheffield wordt deze wedstrijd tegen de Scandinaviërs gestreden. Op 13 juli staan de Leeuwinnen tegenover het Portugese damesteam in het Leigh Sports Village stadion te Leigh. De laatste poulewedstrijd is weer in het Bramall Lane stadion tegen Zwitserland. De twee beste landen gaan vervolgens naar de volgende ronde van het EK. Voor de overige twee landenteams is het EK dan voorbij.

Odds EK2022 vrouwen

In de pre-fase staan er al heel wat hoge pre-odds genoteerd voor het EK2022 voor vrouwen. Bij de wedstrijd van Nederland tegen Zweden vind je de hoogste quoteringen bij een gelijkspel. Als de Leeuwinnen een gelijkspel uit het vuur slepen tegen het Zweedse elftal, dan keren de bookmakers tot maximaal x3.10 keer de inleg aan je uit.

Een overwinning van Zweden staat iets hoger ingeschaald dan een zege van Nederland. Als de Scandinavische vrouwen winnen, kan je dat tot maximaal x2.62 keer de inleg opleveren.

In het 1×2 spelsysteem staat winst van de Oranjeleeuwinnen ingeschaald op x2.55 keer je speelbedrag en dat is nog altijd een mooie odd om een weddenschap voor in te vullen bij de online wedkantoren.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem bieden de bookmakers nog meer leuke speltypen aan voor het vrouwen EK. Je kunt nu al wedden op de kampioen of hoever Nederland het gaat schoppen op dit Europese kampioenschap. Vul in hoeveel doelpunten de Leeuwinnen gaan maken op het EK of welke Nederlandse speelster gaat uitblinken. Check het under-over speltype eens voor hoge odds of hou je juist van een weddenschap in het correct score combinatie speltype. Welke verwachtingen je ook hebt van de Oranjeleeuwinnen op het EK, er is altijd een passende weddenschap te maken bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

Wedden op mannenvoetbal wordt in ons land het meest gedaan, maar het voorspellen van vrouwenvoetbal begint echt in opmars te komen. De bookmakers weten dat en zijn er als de kippen bij. De pre-odds voor het EK2022 voor vrouwen zijn om te smullen. Ook de odds bij live betting beloven er goed uit te gaan zien. Vergelijk de bookmakers met elkaar op Voetbalwedden en scoor de hoogste odds tijden het EK in Engeland voor vrouwen.

Datum en tijdstip EK2022 vrouwen

Het EK voor vrouwen begint op woensdag 6 juli tot en met 31 juli. De Oranjeleeuwinnen spelen hun eerste wedstrijd op 9 juli tegen Zweden. Op 13 juli staat de wedstrijd tegen Portugal gepland en op 17 juli treffen de Leeuwinnen Zwitserland. In totaal worden er vier poeltjes met elks vier landen afgewerkt die op 18 juli afgerond zullen zijn. Daarna volgt de knock-outfase en wordt langzaam aan bekend welk land zich tot Europees kampioen 2022 zal gaan kronen. Mis niets en scoor bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.