• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Australië spelen de Engelse damesploeg en Haïti aanstaande zaterdag hun eerste WK 2023 voor vrouwen duel. In Groep D behoort het Engelse damesteam van bondscoach Sarina Wiegman tot de favorieten van het WK. Kan Lionesses haar status direct waar maken door te winnen van het Haïtiaanse team? Ontdek de hoge pre-odds via Voetbalwedden als Engeland het WK 2023 voor vrouwen opent tegen Haïti.

Statistieken Engeland – Haïti

Het WK 2023 voor vrouwen wordt gehouden van 20 juli tot en met 20 augustus. Het Engelse damesteam is net als de Oranje Leeuwinnen één van de topfavorieten voor eindwinst.

Het Engelse damesteam werd onder begeleiding van bondscoach Sarina Wiegman vorige zomer nog Europees kampioen. De wereldtitel wist Lionesses nooit eerder te veroveren. De beste plaats op een wereldtoernooi behaalde de Engelse damesploeg in 2015. Op het WK in Canada werd Engeland toen derde.

Haïti wist zich nooit eerder te kwalificeren voor een WK. Met de Franse bondscoach Nicolas Delépine is het Haïti voor het eerst gelukt zich te kwalificeren voor een wereldtoernooi.

Odds Engeland – Haïti

De hoogste pre-odds bij deze openingswedstrijd van Engeland en Haïti staan in het 1×2 spelsysteem ingedeeld bij winst van het Haïtiaanse damesteam. Als het landenteam uit de Caribbean  wint van Engeland, dan keren de bookmakers tot maximaal 51.00 keer de inleg uit.

Nog een hoge bookmakersbeloning is te scoren bij een gelijkspel.  Als bondscoach Wiegman met haar ploeg de punten deelt met Haïti, dan kunnen Voetbalgokkers tot maximaal 24.00 keer het speelbedrag winnen bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Bij een zege van het Engelse dameselftal staan de pre-odds op maximaal 1.02 keer het speelbedrag ingedeeld. Het is dus wel duidelijk dat het ervaren Lionesses in dit duel favoriet is bij de Nederlandse bookmakers.

Speltypen

Net als bij het mannenvoetbal zijn bij vrouwenvoetbal ook meerdere opties om wedstrijden te voorspellen. Hoge pre-odds zijn te scoren bij de correct score combinatie of als wordt ingezet wie het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt?

Ook bij het speltype halftime/fulltime (HT/FT) rijzen de odds de pan uit. Staat Engeland bij rust al op voorsprong en wint het de wedstrijd, dan keren de bookmakers tot maximaal 1.12 keer het speelbedrag uit. Bij alle andere uitslagen schieten de pre-odds de lucht in. Zo wordt er tot x150 uitgekeerd als Lionesses wel op voorsprong komt bij rust, maar de wedstrijd toch gaat verliezen. Mocht Haïti na de eerste helft voor staan en wint het de wedstrijd, dan wordt er tot 250,00 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Dit speltype is maar een voorbeeld, want er zijn nog heel veel andere manieren om de wedstrijd Engeland – Haïti te voorspellen. Liever live wedden op vrouwenvoetbal? Ook dat kan bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Met de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman bij Lionesses gaan velen het Engelse damesteam volgen op het WK 2023 voor vrouwen. Ook de bookmakers merken dat en schroeven de pre-odds bij de wedstrijden van Engeland nog graag wat hoger op. Via Voetbalwedden.nl kan er bewust en verantwoord gewed worden op vrouwenvoetbal. Meer informatie over voetbal wedden is te vinden op onze websites of bij de wedkatoren via de bookmakerspagina.

Datum en tijdstip Engeland – Haïti

De WK 2023 voor vrouwen duel Engeland – Haïti in Groep D wordt gespeeld op zaterdag 22 juli. Om 11:30 uur (Nederlandse tijd) trappen de damesteams af in het Suncorp Stadion te Brisbane in Australië. Pakt bondscoach Wiegman met haar speelsters de eerste drie punten in de poulefase van het WK? Speel mee en scoor de hoogst mogelijke pre-odds die passen bij jouw voorspellingen Of sla je slag met live wedden op Engeland – Haïti bij de bookmakerskantoren op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.