• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De wedstrijd van Feyenoord – SC Heerenveen dat woensdagavond in de Kuip te Rotterdam wordt gespeeld is voor de online bookmakers een goede reden om de quoteringen hoog in te schalen. Volgens de bookmakers hebben beide teams kans op winst en dat is leuk wedden op voetbal voor elke i-gamer die graag een deal maakt en de hoogste beloningen scoort. Denk jij dat Feyenoord wint of wordt het toch Heerenveen? Bij Voetbalwedden.nl vind jij alvast de beste deals.

Statistieken Feyenoord – SC Heerenveen

Het wordt deze week de 24ste keer in deze eeuw dat Feyenoord in de Kuip tegen SC Heerenveen speelt. In de voorgaande 23 wedstrijden heeft de Rotterdamse tienmaal gewonnen van Heerenveen. Tien keer werd het een gelijkspel en drie keer won de ploeg uit Friesland in onze havenstad. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelden in Rotterdam was op 23 december vorig jaar. Feyenoord won toen met 3-0 van Heerenveen. Man off the Match was Brian Linssen. De aanvaller scoorde toen driemaal voor zijn ploeg.

De laatste wedstrijd die Feyenoord speelde, pakte ook goed uit. Afgelopen zondag werd PSV in eigen Philips Stadion met 0-4 verslagen door het team van trainer Arne Slot. Een Eredivisie wedstrijd daarvoor werd verloren van FC Utrecht met 3-1 in de Galgenwaard.

SC Heerenveen speelde afgelopen weekend thuis tegen Fortuna Sittard. De 1-0 zege van Heerenveen is wat minder indrukwekkend dan die van Feyenoord, maar de ploeg van trainer Johnny Jansen heeft de drie punten wel weer binnen en staat twee plaatsen hoger in de Eredivisie dan Feyenoord. Heerenveen staat op plek drie en Feyenoord op vijf.

Odds

De bookmakers op Voetbalwedden zien de voorspellingen voor dit duel in Rotterdam al binnenkomen. De pre-odds zijn dan ook niet aan te slepen. De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als SC Heerenveen wint in Rotterdam. Gemiddeld kun je dan x5.55 keer je inleg terugverwachten van de online bookmakers.

Een gelijkspel is bij de online bookmakers x4.50 keer je inleg waard. In het 1×2 spelsysteem staat de quotering bij winst van Feyenoord op x1.47 keer je inleg ingedeeld.

Speltypen

De bookmakers hebben voor de midweekse wedstrijden van de Eredivisie diverse wedspecials voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld Koning TOTO pakt flink uit als Feyenoord aftrapt tegen SC Heerenveen. Staat de ploeg van trainer Slot na precies tien minuten van de wedstrijd voor op Heerenveen? Dan krijgt elke speler die dit goed had voorspeld x5.50 keer de inleg retour.

Ook de Juiste Score Combinatie scoort altijd goed als je de juiste uitslag wist in te vullen. Wordt het 1-0, 2-0 of 3-0 in de Kuip voor Feyenoord? Dan keren de bookmakers x2.95 keer de inleg uit. Is het Heerenveen die met 0-1, 0-2 of 0-3 wint? Dan wordt het echt feest bij i-gamers die dit goed hadden voorspeld. Zij krijgen dan x11.50 keer het speelbedrag terug. Natuurlijk kun je ook voor andere uitslagen kiezen en mogelijk lopen de quoteringen dan nog hoger op.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is voor iedereen leuk die iets met voetbal en wedden heeft. De bookmakers hebben voor elke wedstrijd waardevolle quoteringen voor je klaarstaan. Ontdek alle quoteringen voor de wedstrijd van Feyenoord – SC Heerenveen via Voetbalwedden. Jouw voetbalportaal voor elke weddenschap.

Datum en tijdstip Feyenoord – SC Heerenveen

Wil jij je voetbalkennis loslaten en voorspel je dit duel in de Kuip te Rotterdam? Laat dan op tijd weten wat jouw voorspelling is als je meespeelt in de pre-fase. Feyenoord – SC Heerenveen trappen op woensdag 22 september om 21:00 uur af. Daarna is live betting mogelijk en kun jij spelen voor de hoogste quoteringen die dan gelden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.