• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag treedt Mexico aan in de kwartfinale van de Gold Cup tegen Costa Rica. De Mexicanen behoren tot de favorieten voor winst van de Gold Cup finale die op 17 juli gespeeld gaat worden. In het elftal van El Tri spelen drie Eredivisie spelers mee. Ajax-spelers Edison Alvarez en Jorge Sanchez en Santiago Gimenez van Feyenoord strijden tegen Costa Rica mee om een plaats in de halve finale. Wie gaat er door naar de volgende ronde? Speel mee via Voetbalwedden en scoor de beste pre-odds!

Statistieken

De CONCACAF Gold Cup is toegekomen aan de kwartfinales van het toernooi. Mexico en Costa Rica zijn twee van de acht landen die het tot de kwartfinale wisten te schoppen. In de groepsfase werden de Mexicanen eerste en Costa Rica werd in haar eigen poule tweede. De kwartfinale wordt in één wedstrijd beslist. De winnaar gaat naar de halve finale waar het Guatemala of Jamaica zal aantreffen.

In de laatste vijf ontmoetingen tussen Mexico en Costa Rica wist El Tri tweemaal te winnen en in de overige duels hielden de landenteams elkaar in evenwicht. De laatste keer dat de twee Zuid-Amerikaanse voetballanden elkaar troffen, was in de WK kwalificaties van vorig jaar. Mexico won in Costa Rica met 0-1, maar wist in eigen land de drie punten niet te pakken. Op 31 januari 2022 bleef het bij een 0-0 gelijkspel in Mexico.

Odds Mexico – Costa Rica

De bookmakers hebben de pre-odds voor de kwartfinales van de Gold Cup al ingedeeld. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een zege van Costa Rica. Gaan de Costa Ricanen winnen, dan keren de bookmakers bij deze voorspelling tot maximaal 7.00 keer het speelbedrag uit en dat is een zeer hoge bookmakersbeloning.

Een puntendeling is in de pre-fase goed voor een maximale quotering van 4.80 keer het speelbedrag dat voetbalwedders achterlaten bij de wedkantoren. Mocht het een gelijkspel worden, dan krijgt de wedstrijd een verlenging. Er kan maar een landenteam door naar de halve finale.

Verwacht je dat Mexico de Costa Ricanen verslaan binnen de reguliere speeltijd? In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van de Mexicanen op tot maximaal 1.37 keer het wedbedrag dat wordt achtergelaten bij deze voorspelling.

Speltypen

Net als bij andere toernooien kan ook bij de Gold Cup op tal van verschillende mogelijkheden gewed worden. Vergelijk de wedkantoren met elkaar en ontdek welk speltype jou het beste past. Zet bijvoorbeeld in op de manier van winnen. Als Mexico zich kwalificeert in de reguliere speeltijd, kunnen voetbalwedders tot 1.26 keer het wedbedrag winnen. Kwalificeert Costa Rica zich binnen negentig minuten speeltijd, dan lopen de pre-odds op tot maximaal 6.50 keer het wedbedrag.

Een ander leuk speelsysteem is het voorspellen van het resultaat en of beide teams zullen scoren in deze kwartfinale. Is het antwoord Mexico en ja, dan kun je tot 2.90 keer de inleg teruggestort krijgen. Is het antwoord Costa Rica en nee? Den bookies keren al tot 14.00 keer de inleg uit bij deze weddenschap.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op de Gold Cup is weer eens iets anders dan de wedstrijden in de Nations League of het WK. Met Mexico en Costa Rica hebben we twee landen die in november nog deelnamen aan het WK in Qatar. Veel voetbalwedders weten hoe het er nu voor staat met de ploegen en een weddenschap op hun eerst volgende wedstrijd is dan ook zo gemaakt. Bij Voetbalwedden zijn de bookmakers goed met elkaar te vergelijken en speel je veilig mee.

Datum en tijdstip Mexico – Costa Rica

De CONCACAF Gold Cup Mexico – Costa Rica wordt gespeeld op zondag 9 juli om 03:30 uur (Nederlandse tijd). Het duel wordt gehouden in het AT&T Stadion te Arlington. Vul een voorspelling in op ploeg die volgens jou gaat winnen. Via Voetbalwedden vind je alle odds en deals die er te halen zijn bij Mexico – Costa Rica.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.