• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In stadion Euroborg te Groningen wordt zaterdagavond afgetrapt voor het duel FC Groningen – Ajax Amsterdam. Beide ploegen hebben een weekje rust gehad vanwege de interlandbreak, maar zullen weer vol gas moeten geven om een resultaat te halen in deze 28ste speelronde van de Eredivisie. Voorspel Groningen – Ajax via Voetbalwedden.nl en scoor hoge odds!

Statistieken FC Groningen – Ajax Amsterdam

De vorige editie van dit duel werd door FC Groningen gewonnen. Ramon Balk maakte in dat duel de enige treffer. Ajax droop daardoor met een 1-0 nederlaag af richting Amsterdam. Een jaar eerder ging Ajax ook al met lege handen naar huis. Toen verloor het met 2-1 bij FC Groningen.

In de laatste wedstrijd voor de interlandperiode wist Ajax drie belangrijke punten te pakken in de Klassieker. Feyenoord kwam twee keer op voorsprong, maar Ajax toonde veerkracht en won met 3-2. FC Groningen pakte voor de break ook belangrijke punten door met 1-3 te winnen bij FC Utrecht. Beide ploegen zijn dus in goede doen.

Odds FC Groningen – Ajax Amsterdam

Gaat FC Groningen voor de derde keer op rij winnen van Ajax? Dan is dat een enorme sensatie. Een dergelijke stunt zorgt ervoor dat de bookies diep in de buidel moeten tasten. Drie punten van de thuisploeg levert voetbalgokkers maximaal x12,00 keer het ingelegde speelbedrag op.

De online bookmakers keren ook hoge winstbonussen uit als FC Groningen – Ajax in een gelijkspel eindigt. De pre-odds lopen dan op tot maximaal x5,75 keer het ingelegde wedbedrag.

Een overwinning van Ajax in deze uitwedstrijd in het Hoge Noorden zorgt voor een pre-wedstrijd quotering van maximaal x1,25 keer hun speelbedrag dat je inzet op de Amsterdammers.

Speltypen

De wedkantoren waar je op de Eredivisie kunt inzetten hebben diverse speltypen waaruit je kan kiezen. Een interessante optie is: twee doelpunten voorsprong? Uitbetalen!

Voor enkelvoudige weddenschappen geldt dat als jouw team op welk moment dan ook tijdens de wedstrijd met twee doelpunten verschil voorstaat, je weddenschap volledig wordt afgehandeld ongeacht of de tegenstander de gelijkmaker scoort of de wedstrijd wint.

Bij meervoudige weddenschappen en Bet Builder-weddenschappen, als jouw team voor de standaardmarkt Eindresultaat met 2 doelpunten verschil voorstaat, wordt deze selectie als gewonnen aangeduid bij Mijn overzicht en blijven de overige selecties van je weddenschap gelden.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is de manier om het volgen van Eredivisie wedstrijd extra spannend te maken. Neem echter niet te veel risico’s en speel verantwoord. Stop op tijd en probeer je verliezen niet terug te verdienen. Meer weten over bewust en veilig online wedden op voetbal? Check de kennisbank op Voetbalwedden.nl.

Waar en wanneer is FC Groningen – Ajax Amsterdam

De wedstrijd FC Groningen – AFC Ajax is op zaterdag 2 april en begint al om 16:30 uur in stadion Euroborg te Groningen. Zet dus op tijd in en scoor met een correcte voorspelling in de pre-wedstrijd fase of tijdens het live gokken op dit Eredivisie duel in het Hoge Noorden.

Scoor jij straks de winnende weddenschap bij één van legale, Nederlandse bookmakers? Check alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina en scoor bij FC Groningen – Ajax!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.