• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend zullen er enkele beslissingen gaan vallen in de Eredivisie. Koploper Ajax heeft nog één puntje nodig om zich officieel kampioen te mogen noemen van Nederland. Ook wordt er gestreden om de plekken voor Europees voetbal en vooral onderin is het enorm spannend in de strijd om degradatie. Daarin kan dit weekend ook al de eerste beslissing vallen. Speel zelf ook mee in de ontknoping van de Eredivisie via Voetbalwedden.nl!

Statistieken ontknoping Eredivisie

Al aan het begin van dit seizoen was het al duidelijk tussen welke ploegen de strijd om de landstitel zou gaan, namelijk PSV en Ajax, en daarbij AZ als een eventuele uitdager. Een aantal weken geleden werd al duidelijk dat PSV en AZ te veel punten hadden laten liggen, terwijl Ajax haar duels wel bleef winnen en zo op de tweede landstitel in zeven jaar tijd afstevent. De Eredivisie nadert zijn ontknoping!

Onderin de Eredivisie is het nochtans een stuk spannender. De gedoodverfde degradant FC Emmen stond na 22 wedstrijden troosteloos onderaan en had tot dan toe zelfs geen wedstrijd gewonnen. De ploeg is echter aan een grote wederopstanding bezig en begon daarna opeens punten te verzamelen.

In de laatste acht wedstrijden won de ploeg vijfmaal en speelde drie keer gelijk. Emmen heeft daarmee ADO Den Haag en VVV-Venlo inmiddels achterhaald, maar is nog lang niet zeker van lijfsbehoud. Ook RKC Waalwijk en Willem II strijden nog tegen degradatie, terwijl ADO Den Haag bijna al zeker lijkt van afdaling naar het tweede niveau in Nederland.

Odds ontknoping Eredivisie

Het moge duidelijk zijn dat de pre-odds bij Ajax – FC Emmen flink in het voordeel zijn van de Amsterdammers. De bookmakers geven FC Emmen eigenlijk geen enkele kans, gezien de lage quotering bij een zege voor Ajax. Die staat namelijk op x1,11, terwijl een zege van FC Emmen maar liefst x18,00 keer je inzet oplevert. Een gelijkspel is met een quotering van x8,10 volgens de bookmakers ook niet echt reëel te noemen.

De pre-odds van de andere ploegen die strijden om degradatie liggen een stuk lager. Deze zijn, zoals verwacht, wel hoger dan die van hun tegenstanders. Een overwinning voor VVV-Venlo, dat wel de huidige topscorer van de Eredivisie, Georgios Giakoumakis, in hun gelederen heeft, levert je x5,00 jouw inzet op. De quotering voor een zege van Willem II staat genoteerd voor x6,05, terwijl een zege voor RKC tegen AZ x6,55 je inzet oplevert. ADO Den Haag moet het tenslotte doen met een quotering van x7,70 voor een zege.

Speltypen

Ben je niet zeker van je zaak, maar heb je wel vertrouwen in een ander speltype? Bezoek dan onze site tijdens deze wedstrijden en speel mee het livegokken op de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie! Ga daarvoor naar Voetbalwedden tijdens deze wedstrijden, waarna je kan inzetten op diverse speltypen.

Voetbalwedden

Liefhebbers van voetbal en weddenschappen sluiten bij bookmakers kunnen zich dit weekend uitleven met hoge pre-odds en voortreffelijke duels. Ajax heeft nog één puntje nodig om officieel kampioen te worden. Onderin vecht ADO Den Haag voor zijn laatste kans in de Eredivisie. VVV-Venlo, FC Emmen, Willem II en RKC strijden met elkaar om rechtstreekse degradatie te ontlopen. De strijd onderin zal dus een zeer fraaie en spannende ontknoping gaan krijgen! Grijp je kans om mee te spelen via Voetwedden.nl.

Datum en tijdstip Eredivisie duels

De ontknoping in de Nederlandse Eredivisie kan dit weekend plaatsvinden. Niet alleen wat betreft de kampioen, maar ook zeker onderin de ranglijst. Er staat een spannende speelronde op het spel, die je nog spannender kunt maken door het doen van een voorspelling via Voetbalwedden! Ben jij een kenner van de Eredivisie? Speel dan nog snel mee, voordat dit seizoen eindigt!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.