• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zondag staat de Eredivisie topper AZ – PSV op het programma. Deze Nederlandse voetbal kraker is een ontmoeting tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Wie schaart zich achter Ajax en houdt op die manier de kansen op Champions League voetbal in leven? Gaat PSV eindelijk een topper winnen dit seizoen of is AZ net als in Alkmaar de betere van de twee? Voorspel en win via Voetbalwedden

Statistieken Eredivisie topper AZ – PSV

AZ heeft al drie keer op rij gewonnen van PSV. Opvallend genoeg was dat twee keer in het Philips Stadion en dus slechts eenmaal in het AFAS stadion. Tegelijkertijd betekent het ook dat PSV al sinds 7 april 2018 geen punt meer gepakt heeft in Alkmaar. En dan is de huidige statistiek van PSV in de topper van dit seizoen ook nog eens heel mager: slechts drie keer een gelijkspel (2-2 en 1-1 tegen Ajax en 1-1 tegen Feyenoord).

De huidige vorm van de Eindhovense formatie is echter wel beter dan die van de thuisploeg. AZ verloor twee weken geleden van Vitesse (2-1), terwijl PSV in de competitie al ongeslagen is sinds 31 januari van dit jaar  (3-1 verlies van Feyenoord.

Naast de 1-1 tegen Ajax en Feyenoord werden de meest recente duels gewonnen door Schmidt en zijn mannen. Overigens wist AZ buiten de nederlaag tegen Vitesse ook vier keer op rij te winnen en rekende het afgelopen weekend af met FC Twente: 4-1.

Odds

Alle statistieken bij elkaar geraapt zorgt ervoor dat de bookmakers de odds dichtbij elkaar houden. PSV is volgens de pre-wedstrijd quoteringen licht favoriet. Een zege van de bezoekers staat op x2,37 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij winst van de thuisploeg wordt er door de gokwebsites waar je op voetbal kunt inzetten gemiddeld x2,61 keer de inleg uitbetaald. De hoogste winstbonus komen bij de bookmakers vandaan als de Eredivisie topper AZ – PSV onbeslist eindigt. Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor x3,65 keer het ingevulde bedrag op het wedstrookje!

Speltypen

Wil je bij deze Eredivisie topper een keertje niet alleen de winnaar voorspellen, maar ook de eindstand? Speel dan via TOTO.nl mee in het speltype correcte score. Hier kan je tot een score van 4-4 de exacte uitslag voorspellen. En dat levert bij een winnende weddenschap mooie bonussen op!

Een 1-0 eindstand staat voor x11,75 keer je inzet in de boeken. De correcte score van 0-1 is met een pre-odd van x10,75 bijna evenveel waard. Ga je voor een hoger aantal goals in de Eredivisie topper AZ – PSV? Speel dan bijvoorbeeld op 2-1 voor AZ. Dan is de potentiele winstuitkering x9,25. Een 1-2 overwinning van PSV staat op x8,40.

De odds lopen op naarmate het aantal doelpunten oploopt. Zo pak je x29,00 keer je inleg als het 3-0 wordt voor AZ, x22,50 keer het ingezette speelbedrag als PSV met 0-3 wint en maar liefst x35,00 het wedbedrag wordt uitgekeerd bij een 3-3 eindstand! Genoeg kansen om te scoren dus!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden kan je meespelen op alle grote voetbalwedstrijden ter wereld. Speel mee met buitenlandse toppers of scoor bij de Eredivisie topper AZ – PSV! Jij bepaald op wie, wanneer en hoeveel je inzet. Voetbalwedden helpt je bij het vinden van de beste odds en deals.

Datum en tijdstip Eredivisie topper AZ – PSV

De topper in de Nederlandse Eredivisie tussen AZ Alkmaar en PSV Eindhoven wordt afgewerkt op zondag 21 maart. Het duel begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar. Doe jij mee? Zet dan nu in en scoor de hoogste bonus via een winnende weddenschap op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.