• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie topper PSV – FC Twente zal zondagavond als afsluiter dienen van de 26e speelronde uit het seizoen 2023 – 2024. PSV is de trotse koploper en FC Twente is al even trots derde in de stand na 25 gespeelde wedstrijden. De thuisclub is nog ongeslagen en hoopt dat tot het einde vol te houden. Kan FC Twente die droom verstoren? Speel mee met PSV – FC Twente en scoor de beste odds in deze Eredivisie kraker in Eindhoven via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

PSV en FC Twente maken er vaak spannende potjes van. In het seizoen 2021 – 2022 waren de onderlinge duels wel heel fraai. In Eindhoven werd het toen 5-2 en in Enschede kwam FC Twente op een 3-0 voorsprong, waarna PSV alle zeilen moest bijzetten om er nog 3-3 van te maken. Dat lukte overigens wel, maar verder dan een gelijkspel kwamen de Eindhovenaren toen niet.

Sindsdien won PSV drie van de vier daarna gespeelde onderlinge duels. FC Twente pakte voor het laatst punten in Eindhoven op 26 januari 2020. Vlak voor het uitbreken van de coronapandemie werd het 1-1 in het Philips Stadion.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De online bookmakers zetten de quoteringen ook voor dit Eredivisie duel weer op scherp! De maximale odds die via het 1X2 spelsysteem te verdienen zijn staan achter een Twentse zege. Slagen de Tukkers erin om in Eindhoven met drie punten van het veld te lopen dan zorgt dat voor bonussen tot 7,50 keer het inlegbedrag.

Wint PSV ook deze thuiswedstrijd in het Philips Stadion en herpakt het zich daarmee van de nederlaag bij Dortmund? Dan bewijst de ploeg de Nederlandse Voetbalgokkers die online op PSV hebben ingezet aan mooie avond. Zij ontvangen als ze in de pre-wedstrijd via het 1×2 spelsysteem speelden een maximale winstbonus van x1,44 keer het ingelegde speelbedrag.

Is er na afloop in Eindhoven geen winnaar aan te wijzen omdat de stand exact gelijk is? Dan krijgen punters die daarop gokte de volle buit. Met een maximale bookmakersbonus oplopend tot maximaal 5,30 keer het ingelegde speelbedrag sluiten ze het weekend uitstekend af!

Spelopties Eredivisie topper PSV – Twente

Luuk de Jong (PSV) is nog volop in de race om topscoorder van Nederland te worden. Bij deze Eredivisie topper kan er ook ingezet worden op het aantal goal dat hij gaat maken tegen FC Twente. Voorspellingen wanneer hij scoort zijn ook mogelijk.

Check de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina voor een totaaloverzicht van de spelopties en ontdek dat er bijvoorbeeld ook gespeeld kan worden op doelpunten van Sem Steijn en/of Ricky van Wolfswinkel.

Voetbalwedden.nl

Voetbalwedden.nl is een online vergelijkingswebsite voor het bekijken van de quoteringen bij de diverse Nederlandse bookmakers. Alle goksites die wij vermelden op onze website zijn legaal, veilig en in het bezit van een KSA-goklicentie voor het op afstand aanbieden van voetbalweddenschappen.

Datum en tijdstip Eredivisie topper PSV – FC Twente

De afsluiter van speelronde 26 is ook direct een mega kraker, want koploper PSV en nummer drie FC Twente treffen elkaar. De aftrap zal om 20:00 uur verricht worden. Daarna volgt er voor een groot deel van de Eredivisie voetballers een korte rustpauze, omdat het Nederlands elftal komende week twee oefeninterlands speelt. De odds en spelopties daarvan kan je uiteraard ook vergelijken via Voetbalwedden.nl.

Inzetten op PSV – FC Twente kan tot aan de aftrap, daarna worden de pre-wedstrijd quoteringen in alle spelopties gesloten. Gelukkig opent er dan ook direct een nieuwe met het live gokken op voetbal. Check en vergelijk deze odds ook op de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.